Bedrijf

Traiteurslagerij Anton en Marian

Leerbedrijf ID 100389442
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Winkels in vlees en vleeswaren

TA
Traiteurslagerij Anton en Marian

Werken en leren

Handig om te weten

Aanvullende informatie

Contactpersonen

  • AH

    Anton Hop

Wij mogen opleiden tot:

Vakbekwaam medewerker vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25703
Erkenningsdatum 1 september 2015
Niveau 3

B1-K1

Voert verswerkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen

B1-K2

Verleent service aan de klant

  • B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie

B1-K3

Bewaakt voorraad versproducten

  • B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten

P2-K1

Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en)

  • P2-K1-W1Plant de werkzaamheden
  • P2-K1-W2Coördineert het versverwerkingsproces

P2-K2

Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid

  • P2-K2-W1Ondersteunt bij het analyseren van de markt
  • P2-K2-W2Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 22244
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 22245
  • Vers: Vakmanschap & ambacht

    Opleidingscode 23166
  • Vers: Vakmanschap & ambacht

    Opleidingscode 23288
  • Vakbekwaam medewerker vers

    Opleidingscode 25425
  • Voedsel, natuur en leefomgeving

    Opleidingscode 79160
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 91630
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Winkelslager)

    Opleidingscode 91633
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Visspecialist)

    Opleidingscode 91634
  • Chef slagerij

    Opleidingscode 91640
  • Medewerker slagerij

    Opleidingscode 91650
  • Leidinggevende versdetailhandel (Chef versdetailhandel)

    Opleidingscode 94740
  • Medewerker versdetailhandel (Eerste verkoopmedewerker vers supermarkt)

    Opleidingscode 94840
  • Leidinggevende vers (Chef vers)

    Opleidingscode 95600

Medewerker vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25701
Erkenningsdatum 1 september 2015
Niveau 2

B1-K1

Voert verswerkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen

B1-K2

Verleent service aan de klant

  • B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie

B1-K3

Bewaakt voorraad versproducten

  • B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 22244
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 22245
  • Vers: Vakmanschap & ambacht

    Opleidingscode 23166
  • Vers: Vakmanschap & ambacht

    Opleidingscode 23288
  • Medewerker vers

    Opleidingscode 25423
  • Voedsel, natuur en leefomgeving

    Opleidingscode 79160
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 91630
  • Medewerker slagerij

    Opleidingscode 91650
  • Medewerker versdetailhandel (Productiemedewerker versdetailhandel)

    Opleidingscode 91651
  • Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker versspeciaalzaak)

    Opleidingscode 91652
  • Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker vers supermarkt)

    Opleidingscode 91653

Traiteur vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25702
Erkenningsdatum 1 september 2015
Niveau 3

B1-K1

Voert verswerkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen

B1-K2

Verleent service aan de klant

  • B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie

B1-K3

Bewaakt voorraad versproducten

  • B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten

P3-K1

Voert versspecialistische handelingen uit

  • P3-K1-W1Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
  • P3-K1-W2Verzorgt presentatie van traiteursproducten
  • P3-K1-W3Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten

P3-K2

Coördineert traiteuropdrachten

  • P3-K2-W1Maakt productieplanning
  • P3-K2-W2Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
  • P3-K2-W3Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 22244
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 22245
  • Vers: Vakmanschap & ambacht

    Opleidingscode 23166
  • Vers: Vakmanschap & ambacht

    Opleidingscode 23288
  • Slager-traiteur

    Opleidingscode 25424
  • Voedsel, natuur en leefomgeving

    Opleidingscode 79160
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 91630
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Slager-traiteur)

    Opleidingscode 91631
  • Medewerker slagerij

    Opleidingscode 91650

Ondernemer vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25700
Erkenningsdatum 1 september 2015
Niveau 4

B1-K1

Bepaalt en bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en voert uit

  • B1-K1-W1Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en in de verkoop
  • B1-K1-W2Maakt presentatieplan van versproducten
  • B1-K1-W3Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
  • B1-K1-W4Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
  • B1-K1-W5Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid van versproducten

B1-K2

Geeft leiding aan de medewerkers, het team en netwerkt

  • B1-K2-W1Bepaalt personeelsbeleid en voert uit
  • B1-K2-W2Werft en begeleidt medewerkers
  • B1-K2-W3Stuurt medewerkers en het team aan
  • B1-K2-W4Organiseert en voert werkoverleg
  • B1-K2-W5Onderhoudt contacten met externen

B1-K3

Bepaalt financieel beleid en marketingstrategie en voert uit

  • B1-K3-W1Bewaakt de financiële situatie van de onderneming
  • B1-K3-W2Bepaalt marketingbeleid en voert uit
  • B1-K3-W3Voert de financiële administratie uit en/of controleert deze

Equivalenten van deze opleiding

  • Leidinggevende vers

    Opleidingscode 22249
  • Vers: Leidinggeven & ambacht

    Opleidingscode 23165
  • Vers: Leidinggeven & ambacht

    Opleidingscode 23287
  • Ondernemer vers

    Opleidingscode 25420
  • Voedsel, natuur en leefomgeving

    Opleidingscode 79160
  • Ondernemer slagerij (Ondernemer slagerij)

    Opleidingscode 92940
  • Leidinggevende versdetailhandel (Ondernemer versdetailhandel)

    Opleidingscode 94750
  • Leidinggevende vers (Ondernemer vers)

    Opleidingscode 95610

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Traiteurslagerij Anton en Marian.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken