Golf- en Businessclub De Scherpenbergh B.V.
- Naam Golf- en Businessclub De Scherpenbergh B.V.
- Leerbedrijf ID 100124454
- KvK naam Golf- en Businessclub De Scherpenbergh B.V.
- KvK nummer 08048078
- KvK vestigingsnummer 000016700953
- Bedrijfsindeling Overige sportaccommodaties
- Telefoon +31555051262
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving We zijn een commerciële golfbaan met ongeveer 30 medewerkers en hebben een grote openbare horeca.
- Informatie Leren & Werken Wij zijn een erkend leerbedrijf geworden op verzoek van studenten, er was bij ons veel vraag naar stageplekken. Studenten hebben veel baat bij stageplekken bij ons. Ze krijgen bij ons een goede begeleiding en we krijgen studenten van veel verschillende soorten opleidingen. Wij hebben ieder jaar wel in ieder geval 1 student en doet dit al 15 jaar.
- Informatie Student Wij krijgen veel studenten van ROC Apeldoorn maar zolang de opleiding goed aansluit op wat wij doen is iedereen welkom!
Golf- en Businessclub De Scherpenbergh B.V.
- Naam Golf- en Businessclub De Scherpenbergh B.V.
- Leerbedrijf ID 100124454
- KvK naam Golf- en Businessclub De Scherpenbergh B.V.
- KvK nummer 08048078
Erkenningen
Sector: Economie en administratie
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening (B1-K1)
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten (B1-K1-W1)
- Verzorgt zakelijke communicatie (B1-K1-W2)
- Verwerkt gegevens (B1-K1-W3)
- Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging (B1-K1-W4)
Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten (P6-K1)
- Levert managementinformatie (P6-K1-W1)
- Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten (P6-K1-W2)
- Voert marktonderzoeken uit (P6-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Business Services (23296)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (25148)
- Medewerker marketing en communicatie (90530)
- Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker) (90531)
- Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker) (90532)
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Zorgdragen voor natuurlijke producten, dieren, materialen, middelen en/of de omgeving (P8-K1)
- Verzorgt en/of onderhoudt natuurlijke producten, dieren en/of groene (leef)omgeving (P8-K1-W1)
- Onderhoudt materialen, middelen en werkomgeving (P8-K1-W2)
- Transporteert materialen, middelen, natuurlijke producten en/of dieren (P8-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent natuur en groen) (97473)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent plantenteelt) (97474)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Natuur en leefomgeving) (97023)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Plantenteelt) (97024)
- Assistent plant of (groene) leefomgeving (25258)
- Assistent plant of (groene) leefomgeving (97799)
- Assistent plant, dier of (groene) leefomgeving (25657)
- Entree (23110)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
Sector: Horeca en bakkerij
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Niet uitvoerbaar: Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Niet uitvoerbaar: Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Niet uitvoerbaar: Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Niet uitvoerbaar: Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Niet uitvoerbaar: Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
- Niet uitvoerbaar: Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
- Niet uitvoerbaar: Beheert financiën (P2-K1-W3)
- Niet uitvoerbaar: Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Niet uitvoerbaar: Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Niet uitvoerbaar: Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Niet uitvoerbaar: Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Toerisme en recreatie
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K1-W6)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K2)
- Stelt informatiemateriaal samen (B1-K2-W1)
- Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
- Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening (B1-K2-W4)
Realiseert commercieel aanbod (P4-K1)
- Promoot producten en diensten (P4-K1-W1)
- Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten (P4-K1-W2)
- Maakt een prijsberekening bij het aanbod (P4-K1-W3)
Geeft leiding (P4-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W1)
- Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers (P4-K2-W2)
- Voert formele gesprekken (P4-K2-W3)
Voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W1)
- Maakt een begrotingsvoorstel (P4-K3-W2)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure (Aqua & leisure executive) (93330)
- Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen) (93350)
- Front officemedewerker (90620)
- Frontofficemedewerker (22184)
- Frontofficemedewerker (94070)
- Frontofficemedewerker (Frontofficemanager) (94072)
- Frontofficemedewerker (Hoofd informatie) (94071)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive) (90681)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie) (90684)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive) (90688)
- Leidinggevende leisure & hospitality (25351)
- Leidinggevende travel & hospitality (25352)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive) (94130)
- Reizen (Manager verkoop reizen) (94100)
- Toerisme en recreatie (79130)
- Travel, leisure & hospitality (23134)
- Travel, Leisure & Hospitality (23264)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Uitvoeren beheerwerk van bos, natuur, landschap en recreatieterreinen (P3-K1)
- Voert beheerwerkzaamheden uit (P3-K1-W1)
- Onderhoudt gebouwen en/of voorzieningen (P3-K1-W2)
Zorg dragen voor publiek en/of gasten (P3-K2)
- Voert gastheerschap uit (P3-K2-W1)
- Assisteert bij activiteiten (P3-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Experimentele leergang vmbo-mbo niveau 2 in de sector landbouw en natuurlijke omgeving (80040)
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Medewerker natuur en leefomgeving (Medewerker recreatiebedrijf) (97184)
- Medewerker natuur, water en recreatie (25453)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 2 (Medewerker buitenruimte) (97531)
- Natuur en groene ruimte 2 (Medewerker recreatiebedrijf) (97532)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Organiseren van het werk in de groene ruimte (P7-K1)
- Stelt een plan op en draagt zorg voor de realisatie (P7-K1-W1)
- Calculeert en bewaakt budget (P7-K1-W2)
- Levert het werk op (P7-K1-W3)
- Optimaliseert proces/werkwijze (P7-K1-W4)
- Stuurt medewerkers aan (in projecten) (P7-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Experimentele leergang vmbo-mbo niveau 2 in de sector landbouw en natuurlijke omgeving (80040)
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Manager natuur en recreatie (97090)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Natuur en groene ruimte 4 (22221)
- Opzichter/uitvoerder groene ruimte (25454)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Voert werkzaamheden uit in de sector groen, grond en infrastructuur (B1-K1)
- Bereidt de opdracht voor (B1-K1-W1)
- Maakt materieel en materialen gereed voor transport (B1-K1-W2)
- Rijdt van en naar de uitvoeringslocatie (B1-K1-W3)
- Bereidt het werk op de uitvoeringslocatie voor (B1-K1-W4)
- Voert werkzaamheden uit met machines, werktuigen, hulpstukken en gereedschappen (B1-K1-W5)
- Rondt de opdracht af (B1-K1-W6)
- Voert periodiek onderhoud uit (B1-K1-W7)
Begeleidt de uitvoering van de werkzaamheden in de sector groen, grond en infrastructuur (P2-K1)
- Coördineert de werkzaamheden op de uitvoeringslocatie (P2-K1-W1)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro productie, handel en technologie (23168)
- Agro productie, handel en technologie (23221)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (22203)
- Dierenhouder (97050)
- Dierverzorger (97360)
- Experimentele leergang vmbo-mbo niveau 2 in de sector landbouw en natuurlijke omgeving (80040)
- Groen, grond en groene infra (23395)
- Groen, grond, infra (22239)
- Groen, grond, infra (Vakbekwaam medewerker gemechaniseerd loonbedrijf) (97150)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Natuur en groene ruimte 3 (Vakbekwaam medewerker groenvoorziening) (97252)
- Natuur en groene ruimte 3 (Vakbekwaam medewerker land, water en milieu) (97254)
- Productiedieren (22234)
- Productiedieren (97700)
- Productiedieren (97710)
- Teelt 2/3 (22208)
- teelt 4 (22204)
- Teelt 4 (97680)
- Vakbekwaam medewerker agrarisch loonwerk (25433)
- Vakbekwaam medewerker agrarisch loonwerk (25557)
- Vakbekwaam medewerker groen en cultuurtechniek (25456)
- Vakbekwaam medewerker groen en cultuurtechniek (25619)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (Vakbekwaam medewerker bos en natuurbeheer) (97251)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97550)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97560)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Zorg, natuur en gezondheid (22225)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant) (97552)
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Uitvoeren en begeleiden van beheerwerk van bos, natuur, landschap, water en recreatieterreinen (P6-K1)
- Voert beheerwerkzaamheden uit (P6-K1-W1)
- Onderhoudt gebouwen en/of voorzieningen (P6-K1-W2)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P6-K1-W3)
- Bewaakt de planning op de uitvoeringslocatie (P6-K1-W4)
Zorg dragen voor publiek en/of gasten (P6-K2)
- Voert gastheerschap uit (P6-K2-W1)
- Begeleidt bij activiteiten (P6-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Natuur en groene ruimte 3 (Vakbekwaam medewerker land, water en milieu) (97254)
- Natuur en groene ruimte 3 (Vakbekwaam medewerker recreatiebedrijf) (97255)
- Technisch Medewerker Recreatiebedrijf (10721)
- Vakbekwaam groen/technisch medewerker recreatiebedrijf (11008)
- Vakbekwaam medewerker land, water en milieu (11007)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Vakbekwaam medewerker natuur, water en recreatie (25457)
- Zelfstandig beroepsbeoefenaar land, water en milieu (10566)
Voert werkzaamheden uit in de sector groen, grond en infrastructuur (B1-K1)
- Bereidt de opdracht voor (B1-K1-W1)
- Maakt materieel en materialen gereed voor transport (B1-K1-W2)
- Rijdt van en naar de uitvoeringslocatie (B1-K1-W3)
- Bereidt het werk op de uitvoeringslocatie voor (B1-K1-W4)
- Voert werkzaamheden uit met machines, werktuigen, hulpstukken en gereedschappen (B1-K1-W5)
- Rondt de opdracht af (B1-K1-W6)
- Voert periodiek onderhoud uit (B1-K1-W7)
Geeft leiding aan de werkzaamheden in de sector groen, grond en infrastructuur (P3-K1)
- Bereidt de uitvoering van het project voor (P3-K1-W1)
- Geeft leiding aan de werkzaamheden op de uitvoeringslocatie (P3-K1-W2)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied en organiseert werkoverleg (P3-K1-W3)
- Levert het werk op (P3-K1-W4)
Optimaliseert bedrijfsprocessen (P3-K2)
- Draagt bij aan kwaliteitszorg (P3-K2-W1)
- Onderhoudt externe contacten (P3-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro productie, handel en technologie (23168)
- Agro productie, handel en technologie (23212)
- Agro productie, handel en technologie (23221)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (22203)
- Dierenhouder (97050)
- Dierverzorger (97360)
- Groen, grond en groene infra (23395)
- Groen, grond, infra (Manager gemechaniseerd loonbedrijf) (97650)
- Middenkaderfunctionaris plant (Bedrijfsleider gemechaniseerd loonbedrijf) (97032)
- Productiedieren (22234)
- Productiedieren (97700)
- Productiedieren (97710)
- Teelt 2/3 (22208)
- teelt 4 (22204)
- Teelt 4 (97680)
- Vakexpert agrarisch loonwerk (25437)
- Vakexpert agrarisch loonwerk (25533)
- Vakexpert agrarisch loonwerk (25556)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97550)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97560)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Zorg, natuur en gezondheid (22225)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant) (97552)
Golf- en Businessclub De Scherpenbergh B.V.
- Naam Golf- en Businessclub De Scherpenbergh B.V.
- Leerbedrijf ID 100124454
- KvK naam Golf- en Businessclub De Scherpenbergh B.V.
- KvK nummer 08048078
Contactpersonen (1)
-
Joost Poppe Praktijkopleider, Contactpersoon BPV LeefstijlcoachRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenLeefstijlcoach, Trainer-coach / Instructeur, Sport- en bewegingsleider, Marketing & Communication Specialist, Facilitair leidinggevende, Leidinggevende travel & hospitality, Commercieel medewerker, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
Trainer-coach / Instructeur, Sport- en bewegingsleider, Marketing & Communication Specialist, Facilitair leidinggevende, Leidinggevende travel & hospitality, Commercieel medewerker, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs