Grill Restaurant de Boerenschuur
- Naam Grill Restaurant de Boerenschuur
- Leerbedrijf ID 100150632
- KvK naam De Boerenschuur
- KvK nummer 72971347
- KvK vestigingsnummer 000041048261
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31577411005
- Totale capaciteit 8
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving De Boerenschuur is een authentieke boerderij gelegen in het bosrijke en toeristische dorp Vierhouten in de buurt van Elspeet en Nunspeet. Het grillrestaurant is in 2018 overgenomen door Robbert Wajer, die er met veel enthousiasme zijn eigen draai aan heeft weten te geven. De Boerenschuur is wat betreft aankleding al een belevenis op zich; je waant je bijna in een echte boerderij. Het restaurant biedt plaats aan 120 gasten en is dusdanig ingedeeld dat het toch knus en gezellig dineren is. Midden in het restaurant is een grote houten trap die leidt naar een sfeervolle bovenverdieping waar ruimte is voor 32 gasten, die ook ingezet wordt voor groepen. Rondom het restaurant ligt een mooi aangelegde tuin met verschillende terrassen die 100 zitplaatsen bieden. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 17:00 – 22:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 17:00 - 23:00 uur. Het restaurant ademt het boerenlandleven-gevoel en dat komt ook terug in de drie soorten menu's die alom bekend zijn en waar vaste gasten met plezier voor terugkomen. Deze menu's worden geserveerd op een lange plank die midden op tafel komt te staan. Daarnaast kan er ook a la carte worden besteld wanneer een ieder zijn eigen keuze wil maken. Aangezien De Boerenschuur een grillrestaurant is, staat er met name vlees en vis op de menukaart. Onze keuken vindt het een mooie uitdaging om in te spelen op de vraag naar vegetarische en veganistische gerechten. Dit zal de komende jaren een groter aandeel gaan krijgen op de menukaart.
- Informatie Leren & Werken Zowel bij de bediening (gastheer/-vrouw) als in de keuken (kok en zelfstandig werkend kok) bieden wij leerplaatsen aan voor BBL en BOL studenten, niveaus 2 en 3. Je wordt begeleid door een erkend leermeester die zijn kennis over wil dragen aan jou, maar ook graag van jou wil leren. De kennis die jij meeneemt van school is up-to-date en wij vinden het belangrijk om de nieuwe ontwikkelingen te blijven volgen. Zo leren we van elkaar door deze mooie wisselwerking.
- Informatie Student Op dit moment zijn er 16 medewerkers werkzaam bij De Boerenschuur, inclusief de eigenaren. In de keuken werken 1 chef-kok, 2 koks en 1 assistent kok. De bediening heeft 7 medewerkers, de schoonmaak wordt uitgevoerd door 2 medewerkers en de spoelkeuken wordt gerund door 2 medewerkers. De werkkleding van de keuken wordt door ons ingekocht en gewassen. Bij de bediening wordt de blouse / het overhemd door ons ingekocht en gewassen. Wij vragen dat je zelf zorgdraagt voor een nette zwarte (spijker)broek en zwarte schoenen. We zijn een bijzonder gezellig en enthousiast team. Een ontspannen werksfeer en omkijken naar elkaar staan hoog bij ons in het vaandel. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en je op te nemen in ons team, zodat we samen kunnen gaan werken aan jouw toekomst. De Boerenschuur is goed te bereiken met de auto; via de A28 - afslag 14 Elspeet/Nunspeet. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van het openbaar vervoer dan kan dat via het station Nunspeet - buslijn 112 - uitstappen Vierhouten Centrum. Dan is het nog maar 3 minuten lopen naar het restaurant. Mocht het wenselijk zijn, dan bieden wij ondersteuning aan bij het realiseren van woon-werkverkeer. Wij werken samen met Deltion College, Landstede en Aventus. Wij staan open om ook samen te gaan werken met andere scholen mocht dat wenselijk zijn.
Grill Restaurant de Boerenschuur
- Naam Grill Restaurant de Boerenschuur
- Leerbedrijf ID 100150632
- KvK naam De Boerenschuur
- KvK nummer 72971347
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Grill Restaurant de Boerenschuur
- Naam Grill Restaurant de Boerenschuur
- Leerbedrijf ID 100150632
- KvK naam De Boerenschuur
- KvK nummer 72971347
Contactpersonen (2)
-
R. Kraandijk Praktijkopleider, Contactpersoon BPV KokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenKok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend kok
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend kok -
Robbert Wajer Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Gastheer / -vrouwRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenGastheer / -vrouw, Meewerkend horeca ondernemer, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Meewerkend horeca ondernemer, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie