Bedrijf
Hans en Grietje Pannenkoekhuis
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.
Werken en leren
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Medewerker facilitaire dienstverlening (Zorg en welzijn)
Medewerker facilitaire dienstverlening (Zorg en welzijn)
B1-K1
Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
- B1-K1-W1Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
- B1-K1-W2Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
- B1-K1-W3Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
- B1-K1-W4Rondt de werkzaamheden af
- B1-K1-W5Evalueert de werkzaamheden
P1-K1
Voert facilitaire werkzaamheden uit
- P1-K1-W1Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen
- P1-K1-W2Voert logistieke werkzaamheden uit
- P1-K1-W3Voert cateringwerkzaamheden uit
- P1-K1-W4Voert administratieve werkzaamheden uit
Equivalenten van deze opleiding
Dienstverlening
Opleidingscode 23189Dienstverlening
Opleidingscode 23385Medewerker facilitaire dienstverlening
Opleidingscode 25499Facilitair medewerker
Opleidingscode 91330Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker)
Opleidingscode 94170Facilitair medewerker
Opleidingscode 95751
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90740Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)
Opleidingscode 90741Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)
Opleidingscode 90742Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 90751Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94140Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 94151Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P2-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad
P2-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1Verzamelt informatie
- P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
P2-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)
Opleidingscode 90752Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94152Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94153Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160
Marketing & Communication Specialist (Economie en administratie)
Marketing & Communication Specialist (Economie en administratie)
B1-K1
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
- B1-K1-W1Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
- B1-K1-W2Verzorgt zakelijke communicatie
- B1-K1-W3Verwerkt gegevens
- B1-K1-W4Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
P6-K1
Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
- P6-K1-W1Levert managementinformatie
- P6-K1-W2Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
- P6-K1-W3Voert marktonderzoeken uit
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker marketing en communicatie
Opleidingscode 22166Marketing, communicatie en evenementen
Opleidingscode 23067Business Services
Opleidingscode 23296Medewerker marketing en communicatie
Opleidingscode 25148Medewerker marketing en communicatie
Opleidingscode 90530Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker)
Opleidingscode 90531Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker)
Opleidingscode 90532
Junior accountmanager (Economie en administratie)
Junior accountmanager (Economie en administratie)
B1-K1
Onderzoekt de customer journey
- B1-K1-W1Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart
- B1-K1-W2Analyseert de customer journey
- B1-K1-W3Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen
- B1-K1-W4Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart
- B1-K1-W5Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking
B1-K2
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten
- B1-K2-W1Inventariseert wensen en behoeften
- B1-K2-W2Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit
- B1-K2-W3Voert webcare uit
P4-K1
Voert het accountmanagement uit en beheert relaties
- P4-K1-W1Voert accountanalyses uit
- P4-K1-W2Stelt een accountplan op
- P4-K1-W3Coördineert het uitvoeren van een accountplan
- P4-K1-W4Evalueert een accountplan
- P4-K1-W5Bouwt en onderhoudt een relatienetwerk
P4-K2
Voert een commercieel traject uit
- P4-K2-W1Bereidt een commercieel traject voor
- P4-K2-W2Acquireert klanten en/of opdrachten
- P4-K2-W3Voert een verkoopgesprek
- P4-K2-W4Doet klanten een commercieel aanbod
- P4-K2-W5Verzorgt het interne ordertraject
- P4-K2-W6Voert aftersales uit
Equivalenten van deze opleiding
Commercieel medewerker
Opleidingscode 22164Commercie
Opleidingscode 23064Commercie
Opleidingscode 23354(Junior) accountmanager
Opleidingscode 25132Economie en administratie
Opleidingscode 79090Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager ECABO)
Opleidingscode 93801Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager KC Handel)
Opleidingscode 93802Werkvoorbereider houtbranche (Werkvoorbereider houthandel)
Opleidingscode 94653Werkvoorbereider houtbranche (Commercieel technisch medewerker houthandel)
Opleidingscode 94654
Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)
Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)
B1-K1
Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij
- B1-K1-W1Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever
- B1-K1-W2Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze
- B1-K1-W3Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningen
- B1-K1-W4Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij
- B1-K1-W5Werkt evenementplannen uit en presenteert deze
- B1-K1-W6Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgever
B1-K2
Organiseert evenement en evenementpromotie
- B1-K2-W1Werkt een draaiboek en callsheet uit
- B1-K2-W2Regelt de promotie van het evenement
- B1-K2-W3Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen
- B1-K2-W4Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers
- B1-K2-W5Regelt de infrastructuur rondom het evenement
- B1-K2-W6Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen
- B1-K2-W7Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement
B1-K3
Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement
- B1-K3-W1Bewaakt de voortgang tijdens het evenement
- B1-K3-W2Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende diensten
- B1-K3-W3Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemers
- B1-K3-W4Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten af
B1-K4
Rondt het evenement af
- B1-K4-W1Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af
- B1-K4-W2Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker marketing en communicatie
Opleidingscode 22166Marketing, communicatie en evenementen
Opleidingscode 23067Evenementenorganisatie
Opleidingscode 23302Medewerker evenementenorganisatie
Opleidingscode 25147Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media)
Opleidingscode 90533Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie)
Opleidingscode 90534
1e Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)
1e Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap
B1-K2
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2Verkoopt producten
- B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op
B1-K3
Beheert de voorraad
- B1-K3-W1Controleert de voorraad
- B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
P2-K1
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1Plant en verdeelt werkzaamheden
- P2-K1-W2Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
- P2-K1-W3Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer
Equivalenten van deze opleiding
Fastservice
Opleidingscode 22176Fastservice
Opleidingscode 23084Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Fastservice (1e Medewerker fastservice)
Opleidingscode 94200Fastservice
Opleidingscode 95430
Manager/bedrijfsleider fastservice (Horeca en bakkerij)
Manager/bedrijfsleider fastservice (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap
B1-K2
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2Verkoopt producten
- B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op
B1-K3
Beheert de voorraad
- B1-K3-W1Controleert de voorraad
- B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
P3-K1
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K1-W1Assisteert bij bedrijfsontwikkeling
- P3-K1-W10Sluit het fastservicebedrijf af
- P3-K1-W2Begroot financiën
- P3-K1-W3Bewaakt budgetten
- P3-K1-W4Voert de dagadministratie uit
- P3-K1-W5Plant voorraadniveaus
- P3-K1-W6Plant en verdeelt werkzaamheden
- P3-K1-W7Voert intern formele gesprekken
- P3-K1-W8Stuurt medewerkers aan
- P3-K1-W9Rapporteert aan de manager/ondernemer
Equivalenten van deze opleiding
Fastservice
Opleidingscode 22176Fastservice
Opleidingscode 23084Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Cateringbeheerder/-manager)
Opleidingscode 90682Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Fastfoodmanager)
Opleidingscode 90683Medewerker bediening/cafe-bar (Cateringbeheerder/-manager)
Opleidingscode 94162Fastservice (Bedrijfsleider fastservice)
Opleidingscode 94210Fastservice
Opleidingscode 95430Fastservice (Cateringbeheerder/ -manager)
Opleidingscode 95431Fastservice (Manager/ bedrijfsleider fastservice)
Opleidingscode 95432
Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)
Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap
B1-K2
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2Verkoopt producten
- B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op
B1-K3
Beheert de voorraad
- B1-K3-W1Controleert de voorraad
- B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
Equivalenten van deze opleiding
Fastservice
Opleidingscode 22176Fastservice
Opleidingscode 23084Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Fastservice (Medewerker fastservice)
Opleidingscode 94190Fastservice
Opleidingscode 95430
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2Checkt de gast in
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uit
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)
Opleidingscode 90303