Hergo - de slager met een koksmuts-.
- Naam Hergo - de slager met een koksmuts-.
- Leerbedrijf ID 100137287
- KvK naam Hergo
- KvK nummer 33165087
- KvK vestigingsnummer 000019493983
- Bedrijfsindeling Winkels in vlees en vleeswaren
- Telefoon +31206713098
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Onder de naam Hergo ‘De Slager met ’n Koksmuts’ zijn er vier slagerijen in Amsterdam Zuid en Amstelveen. Deze slagerijen zijn absoluut een begrip in de regio en er buiten. De Slagerijen hebben een volledig assortiment van deze tijd met vlees, vleeswaren, salades, maaltijden en heerlijk belegde broodjes
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Hergo - de slager met een koksmuts-.
- Naam Hergo - de slager met een koksmuts-.
- Leerbedrijf ID 100137287
- KvK naam Hergo
- KvK nummer 33165087
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 30-11-2022
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
niveau 2 / 30-11-2022
Verleent hospitality en verkoopt (B1-K1)
- Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant (B1-K1-W2)
- Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af (B1-K1-W3)
Voert ondersteunende retailprocessen uit (B1-K2)
- Functioneert als professional in de retailorganisatie (B1-K2-W1)
- Verzorgt de goederenstroom (B1-K2-W2)
- Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Groene detailhandel (22209)
- Groene detailhandel (Medewerker groene detailhandel) (97300)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- In- en verkoop vershandel (97080)
- In- en verkoop vershandel (Inkoper vershandel) (97081)
- In- en verkoop vershandel (Verkoper vershandel) (97082)
- Medewerker groene detailhandel (97793)
- Retail operationeel (23324)
- Verkoop (23080)
- Verkoop (23194)
- Verkoper (22142)
- Verkoper (25167)
- Verkoper (90390)
- Verkoper (93750)
- Verkoper (EZ) (25503)
- Verkoper (Verkoopmedewerker tankstation) (93753)
- Verkoper (Verkoper detailhandel) (93751)
- Verkoper (Verkoper fiets/bromfiets) (93752)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 29-6-2016
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker vers (25423)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Productiemedewerker versdetailhandel) (91651)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker vers supermarkt) (91653)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker versspeciaalzaak) (91652)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 4 / 29-6-2016
Bepaalt en bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en voert uit (B1-K1)
- Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en in de verkoop (B1-K1-W1)
- Maakt presentatieplan van versproducten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K1-W3)
- Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K1-W4)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid van versproducten (B1-K1-W5)
Geeft leiding aan de medewerkers, het team en netwerkt (B1-K2)
- Bepaalt personeelsbeleid en voert uit (B1-K2-W1)
- Werft en begeleidt medewerkers (B1-K2-W2)
- Stuurt medewerkers en het team aan (B1-K2-W3)
- Organiseert en voert werkoverleg (B1-K2-W4)
- Onderhoudt contacten met externen (B1-K2-W5)
Bepaalt financieel beleid en marketingstrategie en voert uit (B1-K3)
- Bewaakt de financiële situatie van de onderneming (B1-K3-W1)
- Bepaalt marketingbeleid en voert uit (B1-K3-W2)
- Voert de financiële administratie uit en/of controleert deze (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Leidinggevende vers (22249)
- Leidinggevende vers (Ondernemer vers) (95610)
- Leidinggevende versdetailhandel (Ondernemer versdetailhandel) (94750)
- Ondernemer slagerij (Ondernemer slagerij) (92940)
- Ondernemer vers (25420)
- Vers: Leidinggeven & ambacht (23165)
- Vers: Leidinggeven & ambacht (23287)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 3 / 29-6-2016
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Voert versspecialistische handelingen uit (P3-K1)
- Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces (P3-K1-W1)
- Verzorgt presentatie van traiteursproducten (P3-K1-W2)
- Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten (P3-K1-W3)
Coördineert traiteuropdrachten (P3-K2)
- Maakt productieplanning (P3-K2-W1)
- Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur (P3-K2-W2)
- Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen (P3-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Slager-traiteur (25424)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Slager-traiteur) (91631)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 3 / 29-6-2016
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en) (P2-K1)
- Plant de werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Coördineert het versverwerkingsproces (P2-K1-W2)
Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid (P2-K2)
- Ondersteunt bij het analyseren van de markt (P2-K2-W1)
- Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Chef slagerij (91640)
- Leidinggevende vers (Chef vers) (95600)
- Leidinggevende versdetailhandel (Chef versdetailhandel) (94740)
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Eerste verkoopmedewerker vers supermarkt) (94840)
- Vakbekwaam medewerker vers (25425)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Visspecialist) (91634)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Winkelslager) (91633)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
Hergo - de slager met een koksmuts-.
- Naam Hergo - de slager met een koksmuts-.
- Leerbedrijf ID 100137287
- KvK naam Hergo
- KvK nummer 33165087
Contactpersonen (1)
-
Stefan Kunz Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV