Hotel Kasteel Doenrade
- Naam Hotel Kasteel Doenrade
- Leerbedrijf ID 100147271
- KvK naam Hotel Kasteel Doenrade
- KvK nummer 56363338
- KvK vestigingsnummer 000025923641
- Bedrijfsindeling Hotel-restaurants
- Telefoon +31464424141
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving HOTEL KASTEEL DOENRADE Vorstelijk genieten bij Kasteel Doenrade! Verscholen in de natuur tussen de Limburgse bossen en landerijen ligt Kasteel Doenrade. Het historische kasteel, dat gebouwd is in de twaalfde eeuw, behoort tot de oudste kastelen van Limburg. Kasteel Doenrade biedt een uniek decor voor een romantisch weekendje weg, een inspirerende zakelijke bijeenkomst of een droombruiloft. Het kasteel beschikt over 20 klassieke kasteelkamers, een culinair restaurant, 3 vergaderzalen, een serre en prachtig ruim terras. Ontsnap aan de alledaagse drukte en wees welkom in deze groene oase, dé perfecte plek om even op adem te komen. Verken al wandelend of fietsend de prachtige omgeving of zoek de drukte op in steden als Sittard en Maastricht, welke zich op korte afstand bevinden. SAILLANT COLLECTION Saillant Hotels is een groeiende hotelcollectie, die inmiddels 10 jaar actief is in Zuid-Limburg en omstreken. Klein begonnen met een familiehotel in het centrum van Gulpen, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een serieuze keten bestaande uit 4 unieke en kleinschalige hotels. Kenmerkend is de diversiteit aan hotels: van een historisch kasteel tot een gezellig familiehotel in Gulpen en van een boetiekhotel aan het Vrijthof in Maastricht tot een charmante carréboerderij in het glooiende Geuldal. Elke locatie heeft zijn eigen karakter en charme, die op zichzelf ‘saillant’ te noemen zijn. Eveneens saillant is onze opvatting van gastvrijheid, die in alle hotels terug te vinden is. Slaapt u in een Saillant Hotel? Dan bent u verzilverd van een unieke ervaring. Wij onthalen onze gasten met oprechte interesse en helpen graag om het beste uit hun verblijf in Zuid-Limburg te halen! Maatwerk welke de klok rondgaat en altijd paraat om in te spelen op de wensen van onze gasten. Vanuit passie voor ons vak en betrokkenheid ondernemen wij, wij zijn betrokken bij zowel onze gasten als bij onze omgeving. Onze gasten verdienen de beste service. Vakmanschap tot in alle finesses met ongedwongen Limburgse gastvrijheid. Onze omgeving verdient ook die extra aandacht. Door kleine aanpassingen te doen, zoals voor LED verlichting te kiezen, een waterbesparend systeem te gebruiken en weinig gebruik te maken van minibars en airco’s maken we al een groot verschil. Bovendien selecteren we ook onze leveranciers zorgvuldig en kiezen we bij voorkeur voor lokale bedrijven. Naast de bijzondere hotels biedt Saillant Hotels ook nog andere services aan. Zo kunnen gasten op al onze locaties in bijzondere stijlkamers ongestoord vergaderen en biedt Kasteel Doenrade een intiem decor voor een droombruiloft. Graag delen wij de liefde voor de streek met onze gasten: bourgondisch genieten in een prachtige omgeving, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit. Oftewel: het Zuid-Limburg gevoel!
- Informatie Leren & Werken EEN STAGEPLAATS BIJ SAILLANT Ben jij onze nieuwe gepassioneerde leerling? Wil jij stage lopen bij een keten bestaande uit 4 unieke en kleinschalige hotels in het mooie Zuid Limburg? Wil jij tijdens je stageperiode meerdere hotels ervaren? Het kan allemaal, want wij zijn namelijk opzoek naar leergierige collega's voor onze hotels van Saillant Collection. Ben je op zoek naar een leuke, leerzame stage- of leerplek dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zoeken stagiaires en leerlingen voor de afdelingen: Frontoffice, Keuken, F&B, Marketing en Management. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de hotels van Saillant Collection.
- Informatie Student AANVULLENDE INFO Jij beschikt over de volgende competenties: Je toont inzet. Je hebt een actieve leerhouding. Je bent stressbestendig. Je ziet er netjes en verzorgd uit. Je bent een aanpakker met doorzettingsvermogen en neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Onder hoge werkdruk blijf je kalm en doelgericht. Je staat open voor feedback en wil je vaardigheden constant verbeteren. Wat bieden wij jou? Een leerzame stage met creatief en afwisselend werk. Doorgroei mogelijkheden intern. Veel evenementen en diverse feesten waar je leerzame ervaringen op doet. Aangepaste werktijden, een variatie tussen lange en korte werkdagen. Ben jij leergierig, enthousiast en kun je goed werken in een team? Dan zoeken wij jou! Come join the “Saillant family"
-
Organisatie kenmerken
- Internationalisation at home
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Hotel Kasteel Doenrade
- Naam Hotel Kasteel Doenrade
- Leerbedrijf ID 100147271
- KvK naam Hotel Kasteel Doenrade
- KvK nummer 56363338
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Toerisme en recreatie
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K1-W6)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K2)
- Stelt informatiemateriaal samen (B1-K2-W1)
- Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
- Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening (B1-K2-W4)
Realiseert commercieel aanbod (P4-K1)
- Promoot producten en diensten (P4-K1-W1)
- Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten (P4-K1-W2)
- Maakt een prijsberekening bij het aanbod (P4-K1-W3)
Geeft leiding (P4-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W1)
- Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers (P4-K2-W2)
- Voert formele gesprekken (P4-K2-W3)
Voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W1)
- Maakt een begrotingsvoorstel (P4-K3-W2)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure (Aqua & leisure executive) (93330)
- Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen) (93350)
- Front officemedewerker (90620)
- Frontofficemedewerker (22184)
- Frontofficemedewerker (94070)
- Frontofficemedewerker (Frontofficemanager) (94072)
- Frontofficemedewerker (Hoofd informatie) (94071)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive) (90681)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie) (90684)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive) (90688)
- Leidinggevende leisure & hospitality (25351)
- Leidinggevende travel & hospitality (25352)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive) (94130)
- Reizen (Manager verkoop reizen) (94100)
- Toerisme en recreatie (79130)
- Travel, leisure & hospitality (23134)
- Travel, Leisure & Hospitality (23264)
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K1-W6)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K2)
- Stelt informatiemateriaal samen (B1-K2-W1)
- Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
- Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening (B1-K2-W4)
Realiseert commercieel aanbod (P2-K1)
- Promoot producten en diensten (P2-K1-W1)
- Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten (P2-K1-W2)
- Maakt een prijsberekening bij het aanbod (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure host (90630)
- Commercieel medewerker reizen (90650)
- Commercieel medewerker reizen (Verkoper touroperating) (90651)
- Commercieel medewerker reizen (Verkoper vakantiereizen) (90652)
- Commercieel medewerker reizen (Verkoper zakenreizen) (90653)
- Front officemedewerker (90620)
- Frontofficemedewerker (22184)
- Frontofficemedewerker (94070)
- Frontofficemedewerker (Informatiemedewerker) (90621)
- Frontofficemedewerker (Receptionist) (90622)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host) (94120)
- Leisure & hospitality host (90670)
- Reizen (Verkoper reizen) (94090)
- Toerisme en recreatie (79130)
- Travel, leisure & hospitality (23134)
- Travel, Leisure & Hospitality (23264)
- Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (25353)
- Zelfstandig medewerker travel & hospitality (25354)
Sector: Transport, scheepvaart en logistiek
Verleent service aan passagiers/gasten (B1-K1)
- Verleent service aan passagiers/gasten (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor de veiligheid van passagiers/gasten en collega’s (B1-K1-W2)
- Werkt aan professionele (team)ontwikkeling (B1-K1-W3)
Begeleidt passagiers op de luchthaven (B1-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Assisteert en begeleidt passagiers (B1-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Handelt bagage af (B1-K2-W2)
Begeleidt passagiers in het vliegtuig (B1-K3)
-
Niet uitvoerbaar: Bereidt de vlucht voor (B1-K3-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Begeleidt vanuit het vliegtuig het in- en uitstappen van de passagiers (B1-K3-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Begeleidt en verzorgt passagiers tijdens de vlucht (B1-K3-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Rondt cabinewerkzaamheden af (B1-K3-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Dienstverlening in de luchtvaart (23139)
- Dienstverlening in de luchtvaart (23260)
- Dienstverlening in de luchtvaart (23416)
- Luchtvaartdienstverlener (22129)
- Luchtvaartdienstverlener (25363)
- Luchtvaartdienstverlener (25636)
- Luchtvaartdienstverlener (91850)
- Transport, scheepvaart en logistiek (79070)
Hotel Kasteel Doenrade
- Naam Hotel Kasteel Doenrade
- Leerbedrijf ID 100147271
- KvK naam Hotel Kasteel Doenrade
- KvK nummer 56363338
Contactpersonen (1)
-
Guido Goltstein Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Kok, Zelfstandig werkend kok, Manager / ondernemer horeca
Kok, Zelfstandig werkend kok, Manager / ondernemer horeca