Bedrijf

Hotel Restaurant de Kastanjehof

1 stage
Leerbedrijf ID 100141523
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Cafés

HR
Hotel Restaurant de Kastanjehof

Werken en leren

Contactpersonen

  • AV

    Arie de Vries

  • TO

    Toon van Oss

  • PD

    Patty Driessen

Wij mogen opleiden tot:

Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)

Opleidingscode 25749
Erkenningsdatum 11 oktober 2023
Niveau 4

B1-K1

Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij

  • B1-K1-W1Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever
  • B1-K1-W2Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze
  • B1-K1-W3Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningen
  • B1-K1-W4Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij
  • B1-K1-W5Werkt evenementplannen uit en presenteert deze
  • B1-K1-W6Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgever

B1-K2

Organiseert evenement en evenementpromotie

  • B1-K2-W1Werkt een draaiboek en callsheet uit
  • B1-K2-W2Regelt de promotie van het evenement
  • B1-K2-W3Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen
  • B1-K2-W4Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers
  • B1-K2-W5Regelt de infrastructuur rondom het evenement
  • B1-K2-W6Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen
  • B1-K2-W7Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement

B1-K3

Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement

  • B1-K3-W1Bewaakt de voortgang tijdens het evenement
  • B1-K3-W2Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende diensten
  • B1-K3-W3Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemers
  • B1-K3-W4Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten af

B1-K4

Rondt het evenement af

  • B1-K4-W1Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af
  • B1-K4-W2Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 22166
  • Marketing, communicatie en evenementen

    Opleidingscode 23067
  • Evenementenorganisatie

    Opleidingscode 23302
  • Medewerker evenementenorganisatie

    Opleidingscode 25147
  • Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media)

    Opleidingscode 90533
  • Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie)

    Opleidingscode 90534

Leidinggevende travel & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25647
Erkenningsdatum 7 februari 2023
Niveau 4

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P4-K1

Realiseert commercieel aanbod

  • P4-K1-W1Promoot producten en diensten
  • P4-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
  • P4-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod

P4-K2

Geeft leiding

  • P4-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W2Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
  • P4-K2-W3Voert formele gesprekken

P4-K3

Voert beheerstaken uit

  • P4-K3-W1Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W2Maakt een begrotingsvoorstel
  • P4-K3-W3Bewaakt financiën

Equivalenten van deze opleiding

  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 22184
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Leidinggevende leisure & hospitality

    Opleidingscode 25351
  • Leidinggevende travel & hospitality

    Opleidingscode 25352
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 90681
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 90684
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 90688
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 93330
  • Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen)

    Opleidingscode 93350
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Frontofficemedewerker (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 94071
  • Frontofficemedewerker (Frontofficemanager)

    Opleidingscode 94072
  • Reizen (Manager verkoop reizen)

    Opleidingscode 94100
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 94130

Zelfstandig medewerker travel & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25649
Erkenningsdatum 7 februari 2023
Niveau 3

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P2-K1

Realiseert commercieel aanbod

  • P2-K1-W1Promoot producten en diensten
  • P2-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
  • P2-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod

Equivalenten van deze opleiding

  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 22184
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Zelfstandig medewerker leisure & hospitality

    Opleidingscode 25353
  • Zelfstandig medewerker travel & hospitality

    Opleidingscode 25354
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Frontofficemedewerker (Informatiemedewerker)

    Opleidingscode 90621
  • Frontofficemedewerker (Receptionist)

    Opleidingscode 90622
  • Aqua & leisure host

    Opleidingscode 90630
  • Commercieel medewerker reizen

    Opleidingscode 90650
  • Commercieel medewerker reizen (Verkoper touroperating)

    Opleidingscode 90651
  • Commercieel medewerker reizen (Verkoper vakantiereizen)

    Opleidingscode 90652
  • Commercieel medewerker reizen (Verkoper zakenreizen)

    Opleidingscode 90653
  • Leisure & hospitality host

    Opleidingscode 90670
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Reizen (Verkoper reizen)

    Opleidingscode 94090
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host)

    Opleidingscode 94120

Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25182
Erkenningsdatum 9 januari 2023
Niveau 3

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P2-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit

P2-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90770
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 90771
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 90772
  • Kok

    Opleidingscode 94950
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 94951
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 94952
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 95420

Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25181
Erkenningsdatum 9 januari 2023
Niveau 4

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P4-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit

P4-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3Begroot financiën
  • P4-K2-W4Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 90687
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 93360
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 95102

Kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25180
Erkenningsdatum 9 januari 2023
Niveau 2

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90760
  • Kok

    Opleidingscode 95100

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 7 februari 2023
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Hotel Restaurant de Kastanjehof.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken