Jonkman Foodproducts
- Naam Jonkman Foodproducts
- Leerbedrijf ID 100187169
- KvK naam Jonkman Foodproducts
- KvK nummer 08107219
- KvK vestigingsnummer 000006436633
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen: zoutraffinage
- Telefoon +31548657440
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Producent van sauzen, dressings en marinades hoofdzakelijk onder private label. Bestemd voor retail, maaltijdverwerkers, industrie en eindverbruikers.
- Informatie Leren & Werken Wij staan open voor zowel BOL als BBL leerlingen. Alle niveau's zijn welkom. Wij hebben geen voorkeur in het leerjaar waar de student in zit.
- Informatie Student We zijn een zelfstandig jong en dynamisch productiebedrijf. Een breed klantenbestand met een groot productportfolio en verpakkingsmogelijkheden. Correct, zelfstandig en meedenkend. Bereid om alles aan te willen pakken.Minimaal MBO niveau 3 denk en werkniveau. Een gezellig, jong en gedreven team. Je doorloopt alle punten van onze kwaliteitsdienst. Zowel productcontrole / ingangscontrole als het bijhouden van het handboek. Bushalte circa 150 meter verder op, Treinstation Holten circa 10 minuten lopen.
Jonkman Foodproducts
- Naam Jonkman Foodproducts
- Leerbedrijf ID 100187169
- KvK naam Jonkman Foodproducts
- KvK nummer 08107219
Erkenningen
Sector: Economie en administratie
niveau 4 / 10-2-2020
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening (B1-K1)
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten (B1-K1-W1)
- Verzorgt zakelijke communicatie (B1-K1-W2)
- Verwerkt gegevens (B1-K1-W3)
- Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging (B1-K1-W4)
Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten (P6-K1)
- Levert managementinformatie (P6-K1-W1)
- Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten (P6-K1-W2)
- Voert marktonderzoeken uit (P6-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Business Services (23296)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (25148)
- Medewerker marketing en communicatie (90530)
- Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker) (90531)
- Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker) (90532)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 24-4-2014
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces uitvoeren (P1-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P1-K1-W1)
- Bedient productieapparatuur (P1-K1-W2)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Medewerker voeding en technologie (25460)
- Operator (Voedingsoperator) (97380)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 3 / 24-4-2014
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces beheersen (P2-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P2-K1-W1)
- Bedient en regelt productieapparatuur (P2-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen (P2-K1-W3)
- Bewaakt planning en houdt toezicht (P2-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (97340)
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakbekwaam medewerker voeding en technologie (25461)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 10-1-2018
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Jonkman Foodproducts
- Naam Jonkman Foodproducts
- Leerbedrijf ID 100187169
- KvK naam Jonkman Foodproducts
- KvK nummer 08107219
Contactpersonen (1)
-
Martijn Jonkman Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Medewerker voeding, technologie en techniekRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenMedewerker voeding, technologie en techniek, Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Marketing & Communication Specialist, Vakexpert voeding, technologie en techniek
Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek, Marketing & Communication Specialist, Vakexpert voeding, technologie en techniek