De Pizzabakkers Willemsparkweg
- Naam De Pizzabakkers Willemsparkweg
- Leerbedrijf ID 100675048
- KvK naam Krokante Knapen B.V.
- KvK nummer 83563423
- KvK vestigingsnummer 000037467751
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31646325076
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving De Pizzabakkers Willemsparkweg is een authentiek Italiaans franchise restaurant dat zich richt op het serveren van ambachtelijke Romeinse pizza's. Onze knapperige bodems en zorgvuldig geselecteerde verse ingrediënten zorgen voor een unieke smaakbeleving. Het restaurant fungeert als een vertrouwde huiskamer voor buurtbewoners, waar gastvrijheid en kwaliteit centraal staan. Als leerbedrijf bieden wij een dynamische omgeving waar je kunt groeien in je vak en de echte Italiaanse keuken van dichtbij leert kennen.
- Informatie Leren & Werken Bij De Pizzabakkers Willemsparkweg vinden we het belangrijk om ons vakmanschap en onze passie voor horeca door te geven aan de nieuwe generatie. Door leerlingen en stagiaires op te leiden, investeren we niet alleen in hun ontwikkeling, maar ook in een sterk en flexibel team. Jong talent brengt energie en frisse ideeën mee, en wij bieden hen de kans om praktijkervaring op te doen in een professionele en gastvrije omgeving. Naast vaktechnische vaardigheden, zoals het bereiden van ambachtelijke pizza’s en het bieden van topservice, leren ze ook teamwork, verantwoordelijkheid en gastvrijheid. Ons doel is om stagiaires een plek te geven waar ze kunnen groeien, leren en met plezier werken. Verder hopen we een fijne bijdrage te leveren in kennis en vakmanschap en eventueel verder samen te werken in de toekomst.
- Informatie Student Openingstijden: Maandag 16:00-22:00 Dinsdag 16:00-22:00 Woensdag 12:00-22:00 Donderdag 12:00-22:00 Vrijdag 12:00-23:00 Zaterdag 12:00-22:00 Zondag 12:00-22:00 Bereikbaarheid: Auto: Het restaurant is gelegen aan de Willemsparkweg 178 in Amsterdam. In de omgeving is betaald parkeren beschikbaar. Openbaar vervoer: Er zijn tram- en bushaltes op 1 minuut loopafstand, wat het restaurant goed bereikbaar maakt met het openbaar vervoer vanaf bijvoorbeeld het centraal station (tram 2). Bedrijfs- en gastvrijheidsformule: De Pizzabakkers hanteren een bedrijfsformule die draait om het aanbieden van kwalitatieve, ambachtelijke pizza's in een toegankelijke en gezellige sfeer. Onze gastvrijheidsformule is gebaseerd op “GAVE”, Gastvrijheid, Ambacht, Value for money en eenvoud. Wij vinden het belangrijk dat gasten zich welkom voelen, het eten met verse ingrediënten en passie wordt bereid, gasten waar krijgen voor hun geld en dat we alles eenvoudig houden zoals in de Italiaanse keuken. Medewerkers: Keuken: Ons keukenteam bestaat uit 3-5 pizzabakkers per shift, afhankelijk van de drukte. In totaal telt het keuken personeel: 15 personen Bediening: In het restaurant werken 3-4 medewerkers per shift om onze gasten te bedienen. In totaal telt het bedienend personeel: 14 personen Capaciteit: Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 70-80 gasten, afhankelijk van de opstelling en eventuele reserveringen. We beschikken over tafels op de begane grond, en een boven verdieping. Ook hebben we een prachtige serre met tuin achterin het restaurant die je eventueel zou kunnen afhuren voor evenementen. Doelgroep en presentatie: Onze gasten variëren van buurtbewoners en jonge gezinnen tot toeristen en zakelijke klanten. We hechten veel waarde aan een gastvrije uitstraling; medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en presenteren zich verzorgd en professioneel. Ook besteden we veel tijd aan het team, een fijne sfeer is essentieel voor een goede samenwerking. We hebben regelmatig team meetings en een paar keer per jaar leuke team events. Gerechten: We serveren zowel lunch als diner, met als specialiteit onze ambachtelijke pizza's. Daarnaast bieden we Italiaanse antipasti, salades en desserts aan. Bereidingswijze: Al onze producten zijn huisgemaakt, en we selecteren zorgvuldig alleen de beste ingrediënten. Het pizzadeeg wordt traditioneel bereid en elke pizza wordt met de hand gevormd en gebakken in een oven op hoge temperatuur.
De Pizzabakkers Willemsparkweg
- Naam De Pizzabakkers Willemsparkweg
- Leerbedrijf ID 100675048
- KvK naam Krokante Knapen B.V.
- KvK nummer 83563423
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1)
- Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1)
- Bestelt de voorraad (P4-K1-W2)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3)
- Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2)
- Verzamelt informatie (P4-K2-W1)
- Stelt de menukaart op (P4-K2-W2)
- Selecteert dranken (P4-K2-W3)
- Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3)
- Begroot financiën (P4-K3-W4)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W5)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
De Pizzabakkers Willemsparkweg
- Naam De Pizzabakkers Willemsparkweg
- Leerbedrijf ID 100675048
- KvK naam Krokante Knapen B.V.
- KvK nummer 83563423
Contactpersonen (2)
-
Jéron van der Pool Contactpersoon BPV, Praktijkopleider RetailmanagerRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenRetailmanager, Ondernemer handel
Ondernemer handel -
Cyril Teissier Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer, Leidinggevende bediening
Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer, Leidinggevende bediening