Bedrijf
Landgoed kasteel huis de Voorst
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Kantines en contractcatering
Werken en leren
Handig om te weten
- Internationalisation at home
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Aanvullende informatie
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)
Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)
B1-K1
Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij
- B1-K1-W1Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever
- B1-K1-W2Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze
- B1-K1-W3Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningenNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W4Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij
- B1-K1-W5Werkt evenementplannen uit en presenteert deze
- B1-K1-W6Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgeverNiet uitvoerbaar
B1-K2
Organiseert evenement en evenementpromotie
- B1-K2-W1Werkt een draaiboek en callsheet uit
- B1-K2-W2Regelt de promotie van het evenement
- B1-K2-W3Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen
- B1-K2-W4Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers
- B1-K2-W5Regelt de infrastructuur rondom het evenement
- B1-K2-W6Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen
- B1-K2-W7Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement
B1-K3
Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement
- B1-K3-W1Bewaakt de voortgang tijdens het evenement
- B1-K3-W2Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende dienstenNiet uitvoerbaar
- B1-K3-W3Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemersNiet uitvoerbaar
- B1-K3-W4Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten afNiet uitvoerbaar
B1-K4
Rondt het evenement af
- B1-K4-W1Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af
- B1-K4-W2Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker marketing en communicatie
Opleidingscode 22166Marketing, communicatie en evenementen
Opleidingscode 23067Evenementenorganisatie
Opleidingscode 23302Medewerker evenementenorganisatie
Opleidingscode 25147Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media)
Opleidingscode 90533Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie)
Opleidingscode 90534
Gespecialiseerd kok (Horeca en bakkerij)
Gespecialiseerd kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P3-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
P3-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 95100Kok (Gespecialiseerd kok)
Opleidingscode 95101
Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)
Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P4-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
P4-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3Begroot financiën
- P4-K2-W4Bewaakt financiën
- P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 90687Kok (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 93360Kok
Opleidingscode 95100Kok (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 95102
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)
B1-K1
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
P7-K1
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Equivalenten van deze opleiding
Horeca-assistent
Opleidingscode 22175Assistent bakker
Opleidingscode 22180Assistent medewerker voedsel en leefomgeving
Opleidingscode 22250Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22264Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22265Entree groen
Opleidingscode 22269Entree
Opleidingscode 22270Entree
Opleidingscode 23110Entree
Opleidingscode 23192Entree
Opleidingscode 23301Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 25252Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 25260AKA
Opleidingscode 79999AKA
Opleidingscode 90440Assistent bakker
Opleidingscode 90640Horeca-assistent
Opleidingscode 90660Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)
Opleidingscode 93760Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 95774Assistent medewerker voedsel en leefomgeving
Opleidingscode 97020Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)
Opleidingscode 97025Assistent voedingsindustrie
Opleidingscode 97350Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 97390Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)
Opleidingscode 97475Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 97797
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2Checkt de gast in
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uit
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)
Opleidingscode 90303
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90740Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)
Opleidingscode 90741Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)
Opleidingscode 90742Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 90751Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94140Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 94151Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160
Leidinggevende international hospitality (Toerisme en recreatie)
Leidinggevende international hospitality (Toerisme en recreatie)
B1-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- B1-K1-W1Ontvangt en informeert/adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W2Neemt bestelling op en serveert deze
- B1-K1-W3Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast/klant/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W4Creëert en bewaakt sfeer
- B1-K1-W5Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
B1-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- B1-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- B1-K2-W2Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker in
- B1-K2-W3Verleent service aan gasten/klanten/reizigers/bezoekers tijdens hun verblijf
- B1-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- B1-K2-W5Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker uit
B1-K3
Treedt op als aanspreekpunt voor gasten/klanten/reizigers/bezoekers
- B1-K3-W1Informeert en adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
- B1-K3-W2Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K3-W3Signaleert en behandelt klachten
- B1-K3-W4Onderhoudt in- en/of externe contacten
B1-K4
Realiseert commercieel aanbod
- B1-K4-W1Werft gasten/klanten/reizigers/bezoekers en opdrachten
- B1-K4-W2Promoot producten en diensten
- B1-K4-W3Stelt een passend aanbod op
- B1-K4-W4Maakt een prijsberekening bij het aanbod
B1-K5
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K5-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K5-W2Plant en verdeelt werkzaamheden
- B1-K5-W3Begroot financiën
- B1-K5-W4Bewaakt financiën
- B1-K5-W5Begeleidt en stuurt medewerkers aan
- B1-K5-W6Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
International hospitality
Opleidingscode 23340Leidinggevende international hospitality
Opleidingscode 26008
Kok (Horeca en bakkerij)
Kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90760Kok
Opleidingscode 95100
Commercieel medewerker (Economie en administratie)
Commercieel medewerker (Economie en administratie)
B1-K1
Onderzoekt de customer journey
- B1-K1-W1Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart
- B1-K1-W2Analyseert de customer journey
- B1-K1-W3Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen
- B1-K1-W4Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart
- B1-K1-W5Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking
B1-K2
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten
- B1-K2-W1Inventariseert wensen en behoeften
- B1-K2-W2Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit
- B1-K2-W3Voert webcare uit
P1-K1
Voert een commercieel traject uit
- P1-K1-W1Bereidt een commercieel traject voor
- P1-K1-W2Acquireert klanten en/of opdrachten
- P1-K1-W3Presenteert en profileert het commerciële aanbod van de onderneming
- P1-K1-W4Voert een verkoopgesprek
- P1-K1-W5Doet klanten een commercieel aanbod
- P1-K1-W6Verzorgt het interne ordertraject
- P1-K1-W7Voert aftersales uit
Equivalenten van deze opleiding
Commercieel medewerker
Opleidingscode 22164Commercie
Opleidingscode 23064Commercie
Opleidingscode 23354Commercieel medewerker
Opleidingscode 25134Economie en administratie
Opleidingscode 79090Commercieel medewerker
Opleidingscode 90110Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst ECABO)
Opleidingscode 90111Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst KC Handel)
Opleidingscode 90112Commercieel medewerker (Commercieel medewerker buitendienst)
Opleidingscode 90113Commercieel medewerker 4 (Junior)
Opleidingscode 93800
Junior accountmanager (Economie en administratie)
Junior accountmanager (Economie en administratie)
B1-K1
Onderzoekt de customer journey
- B1-K1-W1Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart
- B1-K1-W2Analyseert de customer journey
- B1-K1-W3Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen
- B1-K1-W4Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart
- B1-K1-W5Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking
B1-K2
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten
- B1-K2-W1Inventariseert wensen en behoeften
- B1-K2-W2Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit
- B1-K2-W3Voert webcare uit
P4-K1
Voert het accountmanagement uit en beheert relaties
- P4-K1-W1Voert accountanalyses uit
- P4-K1-W2Stelt een accountplan op
- P4-K1-W3Coördineert het uitvoeren van een accountplan
- P4-K1-W4Evalueert een accountplan
- P4-K1-W5Bouwt en onderhoudt een relatienetwerk
P4-K2
Voert een commercieel traject uit
- P4-K2-W1Bereidt een commercieel traject voor
- P4-K2-W2Acquireert klanten en/of opdrachten
- P4-K2-W3Voert een verkoopgesprek
- P4-K2-W4Doet klanten een commercieel aanbod
- P4-K2-W5Verzorgt het interne ordertraject
- P4-K2-W6Voert aftersales uit
Equivalenten van deze opleiding
Commercieel medewerker
Opleidingscode 22164Commercie
Opleidingscode 23064Commercie
Opleidingscode 23354(Junior) accountmanager
Opleidingscode 25132Economie en administratie
Opleidingscode 79090Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager ECABO)
Opleidingscode 93801Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager KC Handel)
Opleidingscode 93802Werkvoorbereider houtbranche (Werkvoorbereider houthandel)
Opleidingscode 94653Werkvoorbereider houtbranche (Commercieel technisch medewerker houthandel)
Opleidingscode 94654
Medewerker facilitaire dienstverlening (Zorg en welzijn)
Medewerker facilitaire dienstverlening (Zorg en welzijn)
B1-K1
Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
- B1-K1-W1Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
- B1-K1-W2Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
- B1-K1-W3Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
- B1-K1-W4Rondt de werkzaamheden af
- B1-K1-W5Evalueert de werkzaamheden
P1-K1
Voert facilitaire werkzaamheden uit
- P1-K1-W1Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen
- P1-K1-W2Voert logistieke werkzaamheden uit
- P1-K1-W3Voert cateringwerkzaamheden uit
- P1-K1-W4Voert administratieve werkzaamheden uit
Equivalenten van deze opleiding
Dienstverlening
Opleidingscode 23189Dienstverlening
Opleidingscode 23385Medewerker facilitaire dienstverlening
Opleidingscode 25499Facilitair medewerker
Opleidingscode 91330Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker)
Opleidingscode 94170Facilitair medewerker
Opleidingscode 95751
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90770Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 90771Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 90772Kok
Opleidingscode 94950Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 94951Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 94952Kok
Opleidingscode 95100Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 95420
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P2-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad
P2-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1Verzamelt informatie
- P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
P2-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)
Opleidingscode 90752Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94152Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94153Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160