Lantinga Slagerijen & Catering Proef de oorsprong (Meppel)
- Naam Lantinga Slagerijen & Catering Proef de oorsprong (Meppel)
- Leerbedrijf ID 100459068
- KvK naam Lantinga Slagerijen & Catering "Proef de oorsprong"
- KvK nummer 68556152
- KvK vestigingsnummer 000024768006
- Bedrijfsindeling Winkels in vlees en vleeswaren
- Telefoon +31522246619
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 3
Lantinga Slagerijen & Catering Proef de oorsprong (Meppel)
- Naam Lantinga Slagerijen & Catering Proef de oorsprong (Meppel)
- Leerbedrijf ID 100459068
- KvK naam Lantinga Slagerijen & Catering "Proef de oorsprong"
- KvK nummer 68556152
Erkenningen
Sector: Cross-over
Voert het verkooptraject uit (B1-K1)
- Bereidt het verkooptraject voor (B1-K1-W1)
- Doet een aanbod met prijsberekening (B1-K1-W2)
- Voert verkoopgesprekken (B1-K1-W3)
- Verzorgt het (interne) ordertraject (B1-K1-W4)
Zorgt voor relatiebeheer en klantenservice (B1-K2)
- Onderhoudt klantcontact en voert aftersales uit (B1-K2-W1)
- Behandelt klachten (B1-K2-W2)
- Voert promotieactiviteiten uit (B1-K2-W3)
- Voert webcare werkzaamheden uit (B1-K2-W4)
Onderzoekt de markt en doet voorstellen voor commercieel beleid (B1-K3)
- Verzamelt klant-, product- en marktinformatie (B1-K3-W1)
- Doet voorstellen voor verkoopbeleid, marketingbeleid en/of marktbewerking (B1-K3-W2)
Ontwerpt de media-uiting (B1-K4)
- Bespreekt de opdracht (B1-K4-W1)
- Maakt een planning (B1-K4-W2)
- Oriënteert zich op opdrachtgever/doelgroep/onderwerp (B1-K4-W3)
- Maakt een concept (B1-K4-W4)
- Maakt een ontwerp (B1-K4-W5)
- Presenteert het concept en/of ontwerp van de media-uiting (B1-K4-W6)
Realiseert de media-uiting (B1-K5)
- Bereidt de realisatie voor (B1-K5-W1)
- Bewaakt voortgang en beoordeelt resultaat van uitbesteding of deelproject (B1-K5-W2)
- Maakt de media-uiting (B1-K5-W3)
- Levert de media-uiting op (B1-K5-W4)
- Houdt het (digitaal) archief bij (B1-K5-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- E-commercemanager (26010)
Sector: Economie en administratie
Onderzoekt de customer journey (B1-K1)
- Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart (B1-K1-W1)
- Analyseert de customer journey (B1-K1-W2)
- Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen (B1-K1-W3)
- Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart (B1-K1-W4)
- Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking (B1-K1-W5)
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten (B1-K2)
- Inventariseert wensen en behoeften (B1-K2-W1)
- Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit (B1-K2-W2)
- Voert webcare uit (B1-K2-W3)
Voert een commercieel traject uit (P1-K1)
- Bereidt een commercieel traject voor (P1-K1-W1)
- Acquireert klanten en/of opdrachten (P1-K1-W2)
- Presenteert en profileert het commerciële aanbod van de onderneming (P1-K1-W3)
- Voert een verkoopgesprek (P1-K1-W4)
- Doet klanten een commercieel aanbod (P1-K1-W5)
- Verzorgt het interne ordertraject (P1-K1-W6)
- Voert aftersales uit (P1-K1-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Commercie (23064)
- Commercie (23354)
- Commercieel medewerker (22164)
- Commercieel medewerker (25134)
- Commercieel medewerker (90110)
- Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst ECABO) (90111)
- Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst KC Handel) (90112)
- Commercieel medewerker (Commercieel medewerker buitendienst) (90113)
- Commercieel medewerker 4 (Junior) (93800)
- Economie en administratie (79090)
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Geeft leiding aan medewerkers/projecten (B1-K1)
- Onderzoekt en ontwikkelt de eigen leiderschapsstijl (B1-K1-W1)
- Begeleidt en stuurt medewerkers aan (B1-K1-W2)
- Wisselt informatie uit in werkbespreking (B1-K1-W3)
- Communiceert met in- en externe samenwerkingspartners (B1-K1-W4)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K1-W5)
- Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering (B1-K1-W6)
Levert een bijdrage aan het personeelsbeleid (P1-K1)
- Adviseert over de personeelsbehoefte en ondersteunt bij werving- en selectieactiviteiten (P1-K1-W1)
- Ondersteunt bij personeelsadministratie en persoonlijk ontwikkelingsplannen (P1-K1-W2)
- Ondersteunt in de cyclus van beoordelen en ontwikkelen (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Contactcenter teamleider (22165)
- Contactcenter teamleider (93860)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23075)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23208)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23422)
- Leidinggevende team/afdeling/project (25160)
- Leidinggevende team/afdeling/project (25528)
Verleent hospitality en verkoopt (B1-K1)
- Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant (B1-K1-W2)
- Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af (B1-K1-W3)
Voert ondersteunende retailprocessen uit (B1-K2)
- Functioneert als professional in de retailorganisatie (B1-K2-W1)
- Verzorgt de goederenstroom (B1-K2-W2)
- Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Groene detailhandel (22209)
- Groene detailhandel (Medewerker groene detailhandel) (97300)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- In- en verkoop vershandel (97080)
- In- en verkoop vershandel (Inkoper vershandel) (97081)
- In- en verkoop vershandel (Verkoper vershandel) (97082)
- Medewerker groene detailhandel (97793)
- Retail operationeel (23324)
- Verkoop (23080)
- Verkoop (23194)
- Verkoper (22142)
- Verkoper (25167)
- Verkoper (90390)
- Verkoper (93750)
- Verkoper (EZ) (25503)
- Verkoper (Verkoopmedewerker tankstation) (93753)
- Verkoper (Verkoper detailhandel) (93751)
- Verkoper (Verkoper fiets/bromfiets) (93752)
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Media en vormgeving
Bereidt de mediaopdracht voor (B1-K1)
- Bespreekt mediaopdracht met opdrachtgever (B1-K1-W1)
- Bepaalt doel, doelgroep en mediamogelijkheden (B1-K1-W2)
- Doet research naar onderwerp/thema (B1-K1-W3)
- Maakt een plan en organiseert de werkzaamheden (B1-K1-W4)
- Bereidt interviews voor (B1-K1-W5)
- Bereidt opnames voor (B1-K1-W6)
Maakt, verzamelt en bewerkt content (B1-K2)
- Schrijft en controleert tekstberichten (B1-K2-W1)
- Neemt interviews af (B1-K2-W2)
- Maakt opnames (B1-K2-W3)
- Bewerkt opnames (B1-K2-W4)
- Verzamelt alle content en voegt onderdelen samen tot een (crossmediale) productie (B1-K2-W5)
Publiceert en beheert content (B1-K3)
- Publiceert content (B1-K3-W1)
- Beheert content (B1-K3-W2)
- Analyseert bereik en effect van content (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Media en vormgeving (79040)
- Mediaredactie (23094)
- Mediaredactie (23357)
- Mediaredactiemedewerker (25200)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker vers (25423)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Productiemedewerker versdetailhandel) (91651)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker vers supermarkt) (91653)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker versspeciaalzaak) (91652)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
Bepaalt en bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en voert uit (B1-K1)
- Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en in de verkoop (B1-K1-W1)
- Maakt presentatieplan van versproducten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K1-W3)
- Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces van versproducten (B1-K1-W4)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid van versproducten (B1-K1-W5)
Geeft leiding aan de medewerkers, het team en netwerkt (B1-K2)
- Bepaalt personeelsbeleid en voert uit (B1-K2-W1)
- Werft en begeleidt medewerkers (B1-K2-W2)
- Stuurt medewerkers en het team aan (B1-K2-W3)
- Organiseert en voert werkoverleg (B1-K2-W4)
- Onderhoudt contacten met externen (B1-K2-W5)
Bepaalt financieel beleid en marketingstrategie en voert uit (B1-K3)
- Bewaakt de financiële situatie van de onderneming (B1-K3-W1)
- Bepaalt marketingbeleid en voert uit (B1-K3-W2)
- Voert de financiële administratie uit en/of controleert deze (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Leidinggevende vers (22249)
- Leidinggevende vers (Ondernemer vers) (95610)
- Leidinggevende versdetailhandel (Ondernemer versdetailhandel) (94750)
- Ondernemer slagerij (Ondernemer slagerij) (92940)
- Ondernemer vers (25420)
- Vers: Leidinggeven & ambacht (23165)
- Vers: Leidinggeven & ambacht (23287)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Voert versspecialistische handelingen uit (P3-K1)
- Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces (P3-K1-W1)
- Verzorgt presentatie van traiteursproducten (P3-K1-W2)
- Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten (P3-K1-W3)
Coördineert traiteuropdrachten (P3-K2)
- Maakt productieplanning (P3-K2-W1)
- Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur (P3-K2-W2)
- Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen (P3-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Slager-traiteur (25424)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Slager-traiteur) (91631)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en) (P2-K1)
- Plant de werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Coördineert het versverwerkingsproces (P2-K1-W2)
Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid (P2-K2)
- Ondersteunt bij het analyseren van de markt (P2-K2-W1)
- Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Chef slagerij (91640)
- Leidinggevende vers (Chef vers) (95600)
- Leidinggevende versdetailhandel (Chef versdetailhandel) (94740)
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Eerste verkoopmedewerker vers supermarkt) (94840)
- Vakbekwaam medewerker vers (25425)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Visspecialist) (91634)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Winkelslager) (91633)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Kwaliteitszorg uitvoeren (P4-K1)
- Voert kwaliteitsonderzoek uit (P4-K1-W1)
- Bewaakt de kwaliteit van de productie (P4-K1-W2)
- Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwing (P4-K1-W3)
- Communiceert over nieuwe en gewijzigde procedures (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitscoordinator (97520)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker) (97213)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25462)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25569)
- Voeding (23173)
- Voeding (23228)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Lantinga Slagerijen & Catering Proef de oorsprong (Meppel)
- Naam Lantinga Slagerijen & Catering Proef de oorsprong (Meppel)
- Leerbedrijf ID 100459068
- KvK naam Lantinga Slagerijen & Catering "Proef de oorsprong"
- KvK nummer 68556152
Contactpersonen (3)
-
Harold van Beekhuizen Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Medewerker versRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenMedewerker vers, Ondernemer vers, Traiteur vers, Vakbekwaam medewerker vers, Vakexpert voeding en voorlichting, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling
Ondernemer vers, Traiteur vers, Vakbekwaam medewerker vers, Vakexpert voeding en voorlichting, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling -
Bert-Jan Lantinga Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Traiteur versRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenTraiteur vers, Medewerker vers, Ondernemer vers, Vakbekwaam medewerker vers, Vakexpert voeding en voorlichting, Commercieel medewerker, E-commercemanager, Retailmedewerker, Leidinggevende van een team / afdeling / project
Medewerker vers, Ondernemer vers, Vakbekwaam medewerker vers, Vakexpert voeding en voorlichting, Commercieel medewerker, E-commercemanager, Retailmedewerker, Leidinggevende van een team / afdeling / project -
Ruben Meijboom Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Zelfstandig werkend kokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenZelfstandig werkend kok, Kok, Leidinggevende keuken, Gespecialiseerd kok, Traiteur vers
Kok, Leidinggevende keuken, Gespecialiseerd kok, Traiteur vers