Bedrijf
Mijn Suikertante
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Eventcatering
Werken en leren
Aanvullende informatie
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Vakspecialist ondernemer (Handel, mode, ondernemerschap)
Vakspecialist ondernemer (Handel, mode, ondernemerschap)
B1-K1
Geeft invulling aan een businessmodel
- B1-K1-W1Selecteert een klantsegment en werkt de waardepropositie van de onderneming uit
- B1-K1-W2Kiest kanalen en klantrelaties van de onderneming
- B1-K1-W3Kiest een rechtsvorm voor ondernemen en maakt hiervoor een financieel plan
- B1-K1-W4Schrijft een businessplan
B1-K2
Voert operationele processen in een onderneming uit
- B1-K2-W1Bouwt een zakelijk netwerk op
- B1-K2-W2Koopt producten en/of diensten
- B1-K2-W3Voert marketing- en communicatieprocessen uit
- B1-K2-W4Verkoopt producten en/of verleent diensten
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemerschap op basis van vakmanschap
Opleidingscode 23078Ondernemerschap op basis van vakmanschap
Opleidingscode 23209Ondernemerschap op basis van een vakspecialisme
Opleidingscode 23398Vakman-ondernemer
Opleidingscode 25165Vakman-ondernemer
Opleidingscode 25530Handel en ondernemerschap
Opleidingscode 79080Schoenconsulent
Opleidingscode 92890Schoenconsulent (Schoenconsulent)
Opleidingscode 92891Schoenconsulent (Schoenconsulent/ondernemer)
Opleidingscode 92892Schoenconsulent
Opleidingscode 94681Schoenconsulent (Schoenconsulent/Ondernemer)
Opleidingscode 94682
Patissier (Horeca en bakkerij)
Patissier (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
B1-K2
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
Equivalenten van deze opleiding
Patisserie
Opleidingscode 23086Patisserie
Opleidingscode 23318Patissier
Opleidingscode 25183Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Banketbakker (Specialist banketbakker)
Opleidingscode 90710Brood en banket (Patissier)
Opleidingscode 94241
Zelfstandig werkend bakker (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend bakker (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
P2-K1
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
P2-K2
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuurNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloerNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproductenNiet uitvoerbaar
Equivalenten van deze opleiding
Brood en banket
Opleidingscode 22181Brood en banket
Opleidingscode 23082Brood en banket
Opleidingscode 23295Zelfstandig werkend bakker
Opleidingscode 25174Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Banketbakker
Opleidingscode 90690Banketbakker (Allround banketbakker)
Opleidingscode 90700Brood- en banketbakker
Opleidingscode 90730Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)
Opleidingscode 90731Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)
Opleidingscode 90732Brood en Banket
Opleidingscode 94220Brood en banket (Banketbakker)
Opleidingscode 94222Brood en banket
Opleidingscode 94230Brood en banket (Allround broodbakker)
Opleidingscode 94231Brood en banket (Allround banketbakker)
Opleidingscode 94232Brood en banket (Allround brood- en banketbakker)
Opleidingscode 94233Brood en banket
Opleidingscode 94240Zelfstandig werkend banketbakker
Opleidingscode 95748Zelfstandig werkend broodbakker
Opleidingscode 95749