Osteria Emilia
- Naam Osteria Emilia
- Leerbedrijf ID 100764098
- KvK naam Osteria Emilia BV
- KvK nummer 91100143
- KvK vestigingsnummer 000056788460
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten 3
Organisatieprofiel
- Omschrijving Emilia's Osteria Emilia verwelkomt je in haar osteria aan de Oudegracht in Utrecht. Laat je overweldigen door een prachtig interieur in de eeuwenoude werfkelder. Emilia serveert geen traditioneel menu maar gerechtjes om te delen. Precies waar eten volgens Emilia voor bedoeld is; verbinden en genieten. Smaakvolle gerechten, gemaakt met prachtige producten uit Italië geserveerd op handgeschilderd Italiaans keramiek. Bij Emilia ben je welkom voor een snelle espresso aan de bar, de meest verrukkelijke belegde focaccia's voor de lunch en een avond lang genieten van gerechtjes en mooie wijnen met de leukste tafelgenoten. Kortom ervaar het Italiaanse ‘la dolce vita’ aan de Oudegracht. Liefs, Emilia
- Informatie Leren & Werken Wat geweldig dat je geïnteresseerd bent in ons leerbedrijf bij Emilia's Osteria! Osteria Emilia is niet zomaar een restaurant; het is een plek waar passie voor de Italiaanse keuken, prachtige ingrediënten en een gezellige sfeer samenkomen. Hier willen we jullie graag meer vertellen over waarom Osteria Emilia een erkend leerbedrijf is en welke ervaring we hebben met het opleiden van studenten. Passie voor Italiaanse keuken: Onze chefs, Emilia,Delen hun liefde voor de Italiaanse keuken graag met anderen. Bij Osteria Emilia gaat het niet alleen om het serveren van heerlijke gerechten, maar ook om het delen van de Italiaanse culinaire ervaring. Dit betekent dat jullie als leerlingkoks de kans krijgen om je passie voor koken te ontwikkelen en te delen met onze gasten. Erkend leerbedrijf: Osteria Emilia is erkend als leerbedrijf omdat we geloven in het belang van het opleiden van nieuwe generaties talentvolle koks. We bieden een gestructureerd en leerzaam programma aan, waarin jullie de kans krijgen om zowel de basisvaardigheden als de verfijnde technieken van de Italiaanse keuken te leren. Prachtige werkomgeving: Ons restaurant, gelegen aan de Oudegracht in Utrecht, biedt een unieke en inspirerende werkomgeving. De eeuwenoude werfkelder met handgeschilderd Italiaans keramiek creëert een sfeer die perfect past bij het authentieke karakter van de Italiaanse keuken. Hier kunnen jullie niet alleen werken aan jullie culinaire vaardigheden, maar ook genieten van de warme en gastvrije ambiance. Samenwerking en delen: Bij Osteria Emilia geloven we in het samenwerken en delen, zowel met onze gasten als met onze medewerkers. Als leerlingkoks worden jullie actief betrokken bij het creëren van gerechten om te delen, wat een unieke kans biedt om samen te werken en een gevoel van verbondenheid te creëren in de keuken. Liefs, Emilia
Osteria Emilia
- Naam Osteria Emilia
- Leerbedrijf ID 100764098
- KvK naam Osteria Emilia BV
- KvK nummer 91100143
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 3-9-2024
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P3-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P3-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P3-K1-W2)
- Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten (P3-K1-W3)
- Stelt de menukaart op (P3-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P3-K1-W5)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P3-K1-W6)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P3-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P3-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P3-K2-W1)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K2-W2)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Gespecialiseerd kok) (95101)
niveau 2 / 20-2-2024
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 14-11-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Osteria Emilia
- Naam Osteria Emilia
- Leerbedrijf ID 100764098
- KvK naam Osteria Emilia BV
- KvK nummer 91100143
Contactpersonen (2)
-
Rens Groters Praktijkopleider, Contactpersoon BPV KokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenKok, Gespecialiseerd kok, Zelfstandig werkend kok
Gespecialiseerd kok, Zelfstandig werkend kok -
Lex van Stralen Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV