PAND Pannenkoek
- Naam PAND Pannenkoek
- Leerbedrijf ID 100456084
- KvK naam PAND Pannenkoek
- KvK nummer 86291300
- KvK vestigingsnummer 000052276902
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31307604393
- Bedrijfsgrootte 51 tot en met 100 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving PAND Pannenkoek is een pannenkoekenrestaurant 2.0! Met onze eigentijdse, hippe inrichting trekken wij een zeer brede doelgroep: van jonge gezinnen tot grote families, van 0 tot 100 jaar. Bij mooi weer weten ook wandelaars, fietsers en toeristen ons goed te vinden. Onze menukaart is veelzijdig. Wij bakken niet alleen de klassieke pannenkoeken, maar ook pannenkoeken met speciale, apart bereide toppings, American Pancakes, verschillende salades en vleesgerechten. We hebben een inpandige ijssalon waar we ijs verkopen maar die ook dient voor etende (jonge) gasten om een ijsje te halen als dessert. Gasten komen naar ons toe om de mooie locatie maar ook om het concept waarbij wij helemaal zijn ingericht om het kinderen en gezinnen naar hun zin te maken. Kids kunnen bij ons hun gang gaan terwijl ouders of opa's en oma's nog wat bestellen. We hebben een unieke speelhoek binnen en een speeltuin buiten. Ons relatief grote terras is in de zomer druk bezocht. Onze locatie bevindt zich midden in een fiets- en wandelroutenetwerk. Wij zijn mede daarom een TOP locatie (Toeristisch Overstap Punt) en VVV-i punt voor de omgeving. De centrale ligging trekt families uit het hele land aan maar de regionale aantrekkingskracht is ook zeker nog groeiende. We werken met een ervaren vast team in de keuken en de bediening, aangevuld met een jonge garde die bestaat uit voornamelijk scholieren en studenten.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
PAND Pannenkoek
- Naam PAND Pannenkoek
- Leerbedrijf ID 100456084
- KvK naam PAND Pannenkoek
- KvK nummer 86291300
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 5-7-2017
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 2 / 5-7-2017
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Medewerker fastservice) (94190)
- Horeca en bakkerij (79120)
niveau 3 / 18-11-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
PAND Pannenkoek
- Naam PAND Pannenkoek
- Leerbedrijf ID 100456084
- KvK naam PAND Pannenkoek
- KvK nummer 86291300
Contactpersonen (1)
-
Freek Hol Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV