Proeflokaal Hoop Doet Eten B.V.
- Naam Proeflokaal Hoop Doet Eten B.V.
- Leerbedrijf ID 100405452
- KvK naam Proeflokaal Hoop Doet Eten B.V.
- KvK nummer 65089405
- KvK vestigingsnummer 000033843562
- Bedrijfsindeling Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte)
- Telefoon +31752047000
- Totale capaciteit 5
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Brouwerij HOOP is een ambachtelijke bierbrouwerij met proeflokaal, restaurant, delicatessenwinkel en een bar met maar liefst zestien bieren op tap. De brouwerij werd in mei 2016 geopend.
Proeflokaal Hoop Doet Eten B.V.
- Naam Proeflokaal Hoop Doet Eten B.V.
- Leerbedrijf ID 100405452
- KvK naam Proeflokaal Hoop Doet Eten B.V.
- KvK nummer 65089405
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 1-7-2024
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 1-7-2024
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Proeflokaal Hoop Doet Eten B.V.
- Naam Proeflokaal Hoop Doet Eten B.V.
- Leerbedrijf ID 100405452
- KvK naam Proeflokaal Hoop Doet Eten B.V.
- KvK nummer 65089405
Contactpersonen (3)
-
Sheby Duursma Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Daan Kooi Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Kok, Zelfstandig werkend kok, Leidinggevende keuken
Kok, Zelfstandig werkend kok, Leidinggevende keuken -
Casper Speekhoudt Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV