Bedrijf

Residentie Molenwijck

3 stages
Leerbedrijf ID 100112739
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Verzorgingshuizen

RM
Residentie Molenwijck

Aanvullende informatie

Contactpersonen

  • IB

    Irma Brouwers

  • SB

    Silvie Bertens

  • SR

    Stefan Roestenburg

Wij mogen opleiden tot:

Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25181
Erkenningsdatum 13 april 2018
Niveau 4

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P4-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit

P4-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3Begroot financiën
  • P4-K2-W4Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 90687
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 93360
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 95102

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 13 april 2018
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Verzorgende IG (Zorg en welzijn)

Opleidingscode 25656
Erkenningsdatum 23 september 2014
Niveau 3

B1-K1

Bieden van zorg en ondersteuning

  • B1-K1-W1Onderkent de gezondheidstoestand op somatisch en psychosociaal gebied (Gezondheidsbevorderaar)
  • B1-K1-W2Adviseert en instrueert over preventie (Gezondheidsbevorderaar)
  • B1-K1-W3Draagt mede zorg voor het individuele plan van de zorgvrager (Zorgverlener)
  • B1-K1-W4Voert zorg-/begeleidingsactiviteiten uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W5Voert verpleegtechnische handelingen uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W6Communiceert met de zorgvrager en het sociale netwerk (Communicator)
  • B1-K1-W7Stemt de zorgverlening af met de zorgvrager en betrokkenen (Organisator)
  • B1-K1-W8Reageert op onvoorziene en crisissituaties (Organisator)

B1-K2

Werken aan organisatie- en professiegebonden taken

  • B1-K2-W1Zorgt voor professionele ontwikkeling (Reflectieve EBP professional)
  • B1-K2-W2Werkt samen met andere beroepsgroepen in de keten (Samenwerkingspartner)
  • B1-K2-W3Draagt bij aan goede kwaliteit van zorg (Professional en kwaliteitsbevorderaar)

Equivalenten van deze opleiding

  • Verzorgende-IG

    Opleidingscode 22190
  • Verzorgende IG

    Opleidingscode 23187
  • Verzorgende IG

    Opleidingscode 23268
  • Verzorgende IG

    Opleidingscode 25491
  • Zorg en welzijn

    Opleidingscode 79140
  • Verzorgende

    Opleidingscode 92610
  • Verzorgende (Geestelijke Gezondheidszorg)

    Opleidingscode 92611
  • Verzorgende (Gehandicaptenzorg)

    Opleidingscode 92612
  • Verzorgende (Kraamzorg)

    Opleidingscode 92613
  • Verzorgende (Verpleeg- en verzorgingshuiszorg en thuiszorg)

    Opleidingscode 92614
  • Verzorgende

    Opleidingscode 93260
  • Verzorgende-IG

    Opleidingscode 94830
  • Verzorgende-IG

    Opleidingscode 95530

Assistent dienstverlening (Entree)

Opleidingscode 25741
Erkenningsdatum 23 september 2014
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P2-K1

Voert ondersteunende werkzaamheden uit

  • P2-K1-W1Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3Staat derden te woord en verwijst hen door

Equivalenten van deze opleiding

  • Zorghulp

    Opleidingscode 22188
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent dienstverlening en zorg

    Opleidingscode 25251
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Zorghulp

    Opleidingscode 91420
  • Assistent dienstverlening en zorg

    Opleidingscode 95769
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390

Helpende Zorg en Welzijn (Zorg en welzijn)

Opleidingscode 25960
Erkenningsdatum 22 oktober 2024
Niveau 2

B1-K1

Voert dienstverlenende werkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5Evalueert de werkzaamheden

P2-K1

Ondersteunt bij dagelijkse activiteiten in zorg en welzijn

  • P2-K1-W1Ondersteunt bij wonen
  • P2-K1-W2Ondersteunt bij voeding
  • P2-K1-W3Ondersteunt bij persoonlijke zorg en ADL
  • P2-K1-W4Assisteert bij het ondernemen van activiteiten gericht op dagbesteding en welbevinden

Equivalenten van deze opleiding

  • Helpende Zorg & Welzijn

    Opleidingscode 22189
  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23189
  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23385
  • Helpende Zorg en Welzijn 

    Opleidingscode 25498
  • Zorg en welzijn

    Opleidingscode 79140
  • Helpende Zorg & Welzijn

    Opleidingscode 92640

Regionale kwalificatie Content Creator (Friese Poort, Friesland College, Noorderpoort, ROC Tilburg) (Media en vormgeving)

Opleidingscode 26103
Erkenningsdatum 16 juni 2022
Niveau 4

L1-K1

voorbereiden opdracht en organiseren van werk

  • L1-K1-W1Opdracht bespreken met interne of externe opdrachtgever
  • L1-K1-W2Plannen en organiseren van werkzaamheden
  • L1-K1-W3Onderzoeken van (online) media mogelijkheden
  • L1-K1-W4Verzamelen van content en/of informatie

L1-K2

Maken, bewerken en opleveren van content

  • L1-K2-W1Maken van opname
  • L1-K2-W2Schrijven en controleren van schriftelijke content
  • L1-K2-W3Bewerken van content
  • L1-K2-W4Content presenteren en/of opleveren

R1-K1

Verzorgt crossmediale campagnes

  • R1-K1-W1Zet een crossmediale campagne op
  • R1-K1-W2Maakt crossmediale content tot een eenhe
  • R1-K1-W3Start een crossmediale campagne
  • R1-K1-W4Volgt en evalueert een crossmediale campagne

Kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25180
Erkenningsdatum 17 november 2015
Niveau 2

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90760
  • Kok

    Opleidingscode 95100

Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25182
Erkenningsdatum 17 november 2015
Niveau 3

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P2-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit

P2-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90770
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 90771
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 90772
  • Kok

    Opleidingscode 94950
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 94951
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 94952
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 95420

Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25168
Erkenningsdatum 17 november 2015
Niveau 2

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90740
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)

    Opleidingscode 90741
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)

    Opleidingscode 90742
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 90751
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94140
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 94151
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25171
Erkenningsdatum 17 november 2015
Niveau 3

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P2-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P2-K1-W1Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad

P2-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P2-K2-W1Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart

P2-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)

    Opleidingscode 90752
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94152
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94153
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Marketing & Communication Specialist (Economie en administratie)

Opleidingscode 25727
Erkenningsdatum 16 juni 2022
Niveau 4

B1-K1

Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening

  • B1-K1-W1Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging

P6-K1

Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten

  • P6-K1-W1Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3Voert marktonderzoeken uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 22166
  • Marketing, communicatie en evenementen

    Opleidingscode 23067
  • Business Services

    Opleidingscode 23296
  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 25148
  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 90530
  • Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker)

    Opleidingscode 90531
  • Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker)

    Opleidingscode 90532

Mbo-Verpleegkundige (Zorg en welzijn)

Opleidingscode 25655
Erkenningsdatum 27 november 2020
Niveau 4

B1-K1

Bieden van zorg en ondersteuning in het verpleegkundig proces

  • B1-K1-W1Onderkent bestaande of dreigende gezondheidsproblemen (Gezondheidsbevorderaar)
  • B1-K1-W2Stelt de verpleegkundige diagnose en stelt het individuele plan van de zorgvrager op (Zorgverlener)
  • B1-K1-W3Voert interventies uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W4Voert verpleegtechnische handelingen uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W5Communiceert met de zorgvrager en het sociale netwerk (Communicator)
  • B1-K1-W6Organiseert en coördineert de zorgverlening van de zorgvragers (Organisator)
  • B1-K1-W7Reageert op onvoorziene en crisissituaties (Organisator)

B1-K2

Werken aan organisatie- en professiegebonden taken

  • B1-K2-W1Werkt aan professionele ontwikkeling (Reflectieve EBP professional)
  • B1-K2-W2Werkt samen met andere beroepsgroepen in de keten (Samenwerkingspartner)
  • B1-K2-W3Draagt bij aan goede kwaliteit van zorg (Professional en kwaliteitsbevorderaar)

Equivalenten van deze opleiding

  • Mbo-Verpleegkundige

    Opleidingscode 22191
  • Mbo-Verpleegkundige

    Opleidingscode 23182
  • Mbo-Verpleegkundige

    Opleidingscode 23267
  • Mbo-Verpleegkundige

    Opleidingscode 25480
  • Zorg en welzijn

    Opleidingscode 79140
  • MBO-Verpleegkundige

    Opleidingscode 92600
  • MBO-Verpleegkundige (Geestelijke Gezondheidszorg)

    Opleidingscode 92601
  • MBO-Verpleegkundige (Gehandicaptenzorg)

    Opleidingscode 92602
  • MBO-Verpleegkundige (Verpleeg- en verzorgingshuiszorg en thuiszorg)

    Opleidingscode 92603
  • MBO-Verpleegkundige (Ziekenhuiszorg)

    Opleidingscode 92604
  • MBO-Verpleegkundige

    Opleidingscode 93510
  • Mbo-Verpleegkundige

    Opleidingscode 95520

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Residentie Molenwijck.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken