Restaria De Flip
- Naam Restaria De Flip
- Leerbedrijf ID 100156426
- KvK naam Restaria "De Flip"
- KvK nummer 92527884
- KvK vestigingsnummer 000004388461
- Bedrijfsindeling Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.
- Telefoon +31653843071
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Restaria de Flip, is gevestigd in een woonwijk van Boxmeer. Toeristen maar vooral vaste gasten weten ons het hele jaar door te vinden voor een kopje koffie, lunch of diner. Op ons terras hebben wij 50 zitplaatsen en binnen in het restaurant ook 50. Wij zijn zes dagen per week geopend; op maandag van 16.00 uur tot 20.30 uur, op dinsdag zijn we gesloten en op woensdag tot en met zondag zijn we geopend van 11.30 uur tot 20.30 uur. Ook hebben we een eigen parkeerplaats! Er zijn verschillende soorten gasten die ons restaurant en/of terras bezoeken. Zo noemden we hierboven al de vaste gasten en toeristen, maar daarnaast voelen ouders met kinderen zich ook zeer welkom bij ons. We hebben een leuke kinderruimte gerealiseerd; hier kunnen de kinderen spelen, terwijl hun ouders genieten van hun hapje en drankje. We verkopen overheerlijke gefrituurde lekkernijen waaronder: Frites en snacks. Tevens kan men bij ons ook terecht voor een koffie voor als je aan het wachten bent, burgers, menu’s, verse salades, vers belegde broodjes en hebben wij diverse milkshakes en ijssoorten. We werken voornamelijk met halffabricaten. Kortom, heerlijke maaltijden in een ongedwongen sfeer en niet geheel onbelangrijk… tegen een schappelijke prijs. Wij hebben een leuke vaste groep medewerkers, variërend van jong tot oud, van jaren ervaring tot weinig of geen ervaring. We tellen 2 vaste bedieningsmedewerkers en 17 oproepkrachten. Hoe dan ook staat service bij ons centraal, wij gaan voor een prettig ontvangst en voor een net zo’n prettig afscheid. Daarnaast doen wij er alles aan om onze medewerkers en (toekomstige) leerlingen de beste opleiding te bieden. Sluit jij je aan bij ons team en word je onze 20e collega? Stuur gerust een mailtje, bel ons of kom even langs. Wij zijn eenvoudig te bereiken wegens onze centrale ligging in een woonwijk. Het treinstation is op 10 minuten loopafstand, de bus stopt op 2 minuten loopafstand.
- Informatie Leren & Werken Restaria de Flip wil graag mensen opleiden in de Cafetaria sector omdat wij vinden dat de kwaliteit van de leerlingen die nu al gekozen hebben voor deze sector behouden moeten blijven. In de toekomst nog meer leerlingen zich kunnen ontwikkelen van hun talenten en zo kunnen werken aan kennis en vakmanschap. Als leermeester wil ik een onmisbare schakel zijn in de cafetaria sector voor de ontwikkeling van die leerlingen. Kennis delen, coachen en begeleiden, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot echte vak professionals.
- Informatie Student Startniveau kennis leerling Voor onze leerling die de opleiding Medewerker fastservice niveau 2 gaat doen is een afgeronde vmbo-opleiding nodig om te starten. En kennis van de Nederlandse taal. En goede rekenvaardigheden. Werkervaring is niet van toepassing, bij ons binnen het leerbedrijf worden alle werkprocessen behandeld. Startniveau vaardigheden leerling Vaktechnische vaardigheden 1. De leerling kan afwassen. 2. De leerling kan het zit gedeelte van het bedrijf netjes houden (tafels en stoelen schoonmaken, vegen, tafels en stoelen recht zetten. 3. De leerling weet hoe de elektrische apparaten (bakplaat, steamer, vaatwasser) aangezet worden. Beroepsvaardigheden 1. De leerling kan contact maken met de collega’s. Zegt ’s morgens vriendelijk goedendag en zorgt voor een goede sfeer 2. De leerling is gastvrij en straalt enthousiasme uit naar de gasten die zich in en om het bedrijf bevinden. 3. De leerling heeft de bedrijfskleding in orde. Zorgt voor een hygiënische uitstraling Sociale vaardigheden 1. De leerling staat open voor verbeterpunten, luistert ernaar en doet er iets mee. 2. De leerling kan goed communiceren. Vraagt bij onduidelijkheden door. Persoonlijk kenmerk 1. De leerling stelt zich positief op naar de collega’s en leermeester. 2. De leerling wil graag leren, toont initiatief en vraagt door. 3. Flexibel, ook kunnen werken op zondagen en de tijden, die op het rooster staan. Eindniveau vaardigheden leerling Na een jaar bij ons te hebben gewerkt is de leerling in staat om alle procedures die binnen ons bedrijf van toepassing zijn zelfstandig uit te voeren. Vaktechnische vaardigheden 1. De leerling weet wat de verschillende snacks zijn en kan deze onder toezicht bereiden en op een gastvriendelijke wijze overhandigen aan de gast. 2. De leerling is in staat om met collega’s de openings en sluitingsprocedures toe te passen. 3. De leerling weet hoe de HACCP-lijsten ingevuld moeten worden. Beroepsvaardigheden 1. De leerling benadert de gasten op de juiste wijze als ze binnen komen, heeft oogcontact, groet ze en vraagt of hij iets voor de gast kan betekenen. 2. De leerling kan een goede planning maken voor zichzelf, met betrekking tot de taken voor de dag en kan deze uitvoeren, zelfstandig en met behulp van collega’s.
Restaria De Flip
- Naam Restaria De Flip
- Leerbedrijf ID 100156426
- KvK naam Restaria "De Flip"
- KvK nummer 92527884
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 5-2-2018
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 3 / 30-11-2023
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers (P2-K1-W2)
- Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (1e Medewerker fastservice) (94200)
- Horeca en bakkerij (79120)
niveau 2 / 14-6-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 2 / 30-11-2023
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Medewerker fastservice) (94190)
- Horeca en bakkerij (79120)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
niveau 0 / 19-10-2015
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Restaria De Flip
- Naam Restaria De Flip
- Leerbedrijf ID 100156426
- KvK naam Restaria "De Flip"
- KvK nummer 92527884
Contactpersonen (1)
-
Marcel Heijligers Contactpersoon BPV, Praktijkopleider VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal OnderwijsRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenVMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Kok, 1e Medewerker fastservice, Medewerker fastservice
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Kok, 1e Medewerker fastservice, Medewerker fastservice