Bedrijf
Restaurant Bussia
Leerbedrijf ID 100155542
Leiden vaak op
Soort bedrijf
Restaurants
RB
Restaurant Bussia
Telefoonnummer: +31206278794
E-mail: info@bussia.nl
Website: http://www.bussia.nl
Contact persoon:
Jan Pieter van Schip
Aanvullende informatie
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Boulanger (Horeca en bakkerij)
Boulanger (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereiden assortiment boulangerie
- B1-K1-W1Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor
- B1-K1-W2Bereidt boulangerieproducten
- B1-K1-W3Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten
- B1-K1-W4Decoreert en werkt boulangerieproducten af
- B1-K1-W5Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten
- B1-K1-W6Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op
- B1-K1-W7Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
B1-K2
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1Adviseert de klant over boulangerieproducten
- B1-K2-W2Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer
- B1-K2-W3Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W4Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W5Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten
- B1-K2-W6Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten
Equivalenten van deze opleiding
Boulangerie
Opleidingscode 23250
Gespecialiseerd kok (Horeca en bakkerij)
Gespecialiseerd kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P3-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
P3-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 95100Kok (Gespecialiseerd kok)
Opleidingscode 95101
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplanNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een ondernemingNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplanNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W4Maakt marktanalyseNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uitNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijsNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleidNiet uitvoerbaar
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel planNiet uitvoerbaar
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamhedenNiet uitvoerbaar
- B1-K2-W3Begroot financiënNiet uitvoerbaar
- B1-K2-W4Bewaakt financiënNiet uitvoerbaar
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aanNiet uitvoerbaar
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekkenNiet uitvoerbaar
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementenNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W2Checkt de gast inNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijfNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheidNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W5Checkt de gast uitNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzetNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteitenNiet uitvoerbaar
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)
Opleidingscode 90303
Kok (Horeca en bakkerij)
Kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90760Kok
Opleidingscode 95100
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90770Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 90771Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 90772Kok
Opleidingscode 94950Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 94951Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 94952Kok
Opleidingscode 95100Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 95420