Restaurant Le Cozy

  • Naam Restaurant Le Cozy
  • Leerbedrijf ID 100393937
  • KvK naam Restaurant Cozy
  • KvK nummer 62959026
  • KvK vestigingsnummer 000031921094
  • Bedrijfsindeling Restaurants
  • Telefoon +31407851543
  • Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
  • Totale capaciteit 0
  • Stage/bbl overeenkomsten -

Organisatieprofiel

  • Omschrijving Le Cozy is opgericht door de familie Van Riel, met Robin Van Riel als drijvende kracht. Robin komt uit een familie die diepgeworteld is in de horecabranche, met maar liefst 68 jaar ervaring in het vak. De overgrootvader van Robin opende zijn eerste horecazaak al in 1952, en na zijn vader Jos was het voor Robin vanzelfsprekend om de rijke geschiedenis van zijn familie voort te zetten. WAAR BRABANTSE GASTVRIJHEID EN FRANSE CHARME SAMENKOMEN Met een opleiding als gastheer en werkervaring in gerenommeerde etablissementen op zak, was de volgende logische stap het openen van een eigen restaurant in de bruisende “culinaire straat De Kleine Berg” van Eindhoven, met behoud van de kernwaarden die hem dierbaar zijn. En zo is Robin alweer de 4e generatie van de familie die de fijne kneepjes van het vak overbrengt naar onze gasten. Als vierde generatie van de familie draagt Robin nu de kennis en vaardigheden van het vak over aan onze gewaardeerde gasten. Le Cozy is ontstaan als een knipoog naar het Engelse woord “cosy”, wat gezellig en knus betekent. De liefde voor Frankrijk en het bourgondische leven vormen de inspiratie voor deze plek waar mensen samenkomen om te genieten van lunch, borrel en diner. Le Cozy is bedoeld als een harmonieus samenspel van de Brabantse gastvrijheid en de charmante Franse sfeer.
  • Informatie Leren & Werken DOEL VAN HET OPLEIDEN Het uiteindelijke doel voor ons bedrijf is het opbouwen van een pool van goed opgeleide en gemotiveerde keuken- en bedieningsprofessionals die de identiteit, de normen en waarden en procedures van het restaurant begrijpen en kunnen handhaven. Door leerlingen op te leiden, investeert het restaurant in toekomstige arbeidskrachten en kan het een sterk en deskundig team samenstellen. Daarnaast stelt het opleiden van leerlingen het restaurant in staat om de bedrijfscultuur vorm te geven en te innoveren met frisse ideeën en motivatie van de leerlingen.
  • Organisatie kenmerken
    • Mogelijkheden voor zij-instromers