Bedrijf

Restaurant One

13 stages
Leerbedrijf ID 100150710
Leiden vaak op

Soort bedrijf

Restaurants

RO
Restaurant One

Telefoonnummer: +31475600262
Contact persoon:
Edwin Soumang

Contactpersonen

  • ES

    Edwin Soumang

Wij mogen opleiden tot:

Leidinggevende van een team/afdeling/project (Handel, mode, ondernemerschap)

Opleidingscode 27047
Erkenningsdatum 21 oktober 2022
Niveau 4

B1-K1

Geeft leiding aan medewerkers/projecten

  • B1-K1-W1Onderzoekt en ontwikkelt de eigen leiderschapsstijl
  • B1-K1-W2Begeleidt en stuurt medewerkers aan
  • B1-K1-W3Wisselt informatie uit in werkbespreking
  • B1-K1-W4Communiceert met in- en externe samenwerkingspartners
  • B1-K1-W5Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K1-W6Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering

P1-K1

Levert een bijdrage aan het personeelsbeleid

  • P1-K1-W1Adviseert over de personeelsbehoefte en ondersteunt bij werving- en selectieactiviteiten
  • P1-K1-W2Ondersteunt bij personeelsadministratie en persoonlijk ontwikkelingsplannen
  • P1-K1-W3Ondersteunt in de cyclus van beoordelen en ontwikkelen

Equivalenten van deze opleiding

  • Contactcenter teamleider

    Opleidingscode 22165
  • Leidinggeven op basis van vakmanschap

    Opleidingscode 23075
  • Leidinggeven op basis van vakmanschap

    Opleidingscode 23208
  • Leidinggeven op basis van vakmanschap

    Opleidingscode 23422
  • Leidinggevende team/afdeling/project

    Opleidingscode 25160
  • Leidinggevende team/afdeling/project

    Opleidingscode 25528
  • Handel en ondernemerschap

    Opleidingscode 79080
  • Contactcenter teamleider

    Opleidingscode 93860

Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25185
Erkenningsdatum 19 juli 2018
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P3-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)

    Opleidingscode 90301
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)

    Opleidingscode 90302

Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25168
Erkenningsdatum 23 juli 2010
Niveau 2

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90740
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)

    Opleidingscode 90741
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)

    Opleidingscode 90742
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 90751
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94140
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 94151
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25170
Erkenningsdatum 7 juni 2014
Niveau 4

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P4-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P4-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad

P4-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P4-K2-W1Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3Selecteert dranken
  • P4-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen

P4-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K3-W1Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4Begroot financiën
  • P4-K3-W5Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk.

    Opleidingscode 90680
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 90686
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader)

    Opleidingscode 90689
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 94161

Kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25180
Erkenningsdatum 10 augustus 2007
Niveau 2

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90760
  • Kok

    Opleidingscode 95100

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25171
Erkenningsdatum 23 juli 2010
Niveau 3

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P2-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P2-K1-W1Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad

P2-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P2-K2-W1Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart

P2-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)

    Opleidingscode 90752
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94152
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94153
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Patissier (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25797
Erkenningsdatum 12 februari 2015
Niveau 4

B1-K1

Bereidt patisserieproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

B1-K2

Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment

  • B1-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Equivalenten van deze opleiding

  • Patisserie

    Opleidingscode 23086
  • Patisserie

    Opleidingscode 23318
  • Patissier

    Opleidingscode 25183
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Banketbakker (Specialist banketbakker)

    Opleidingscode 90710
  • Brood en banket (Patissier)

    Opleidingscode 94241

Gastronoom/sommelier (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25169
Erkenningsdatum 7 juni 2014
Niveau 4

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P3-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P3-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P3-K1-W2Bestelt de voorraad
  • P3-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P3-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad

P3-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P3-K2-W1Verzamelt informatie
  • P3-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
  • P3-K2-W3Selecteert dranken
  • P3-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P3-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen

P3-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P3-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P3-K3-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K3-W3Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W4Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Gastronoom/sommelier)

    Opleidingscode 94163

Gespecialiseerd kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25179
Erkenningsdatum 20 oktober 2010
Niveau 4

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P3-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P3-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen

P3-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Gespecialiseerd kok)

    Opleidingscode 95101

Zelfstandig werkend bakker (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25722
Erkenningsdatum 12 februari 2015
Niveau 3

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

P2-K1

Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op

  • P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes

P2-K2

Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur

  • P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Zelfstandig werkend bakker

    Opleidingscode 25174
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Banketbakker

    Opleidingscode 90690
  • Banketbakker (Allround banketbakker)

    Opleidingscode 90700
  • Brood- en banketbakker

    Opleidingscode 90730
  • Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 90731
  • Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 90732
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket (Banketbakker)

    Opleidingscode 94222
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket (Allround broodbakker)

    Opleidingscode 94231
  • Brood en banket (Allround banketbakker)

    Opleidingscode 94232
  • Brood en banket (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 94233
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Zelfstandig werkend banketbakker

    Opleidingscode 95748
  • Zelfstandig werkend broodbakker

    Opleidingscode 95749

Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25182
Erkenningsdatum 10 augustus 2007
Niveau 3

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P2-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit

P2-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90770
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 90771
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 90772
  • Kok

    Opleidingscode 94950
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 94951
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 94952
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 95420

Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25181
Erkenningsdatum 10 juli 2015
Niveau 4

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P4-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit

P4-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3Begroot financiën
  • P4-K2-W4Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 90687
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 93360
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 95102

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 1 augustus 2007
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Restaurant One.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken