Bedrijf

Rijn IJssel locatie Vakschool Wageningen

Leerbedrijf ID 100419437
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Middelbaar beroepsonderwijs en educatie (gecombineerd)

RI
Rijn IJssel locatie Vakschool Wageningen

Contactpersonen

  • MR

    Marco Reijnen

  • ML

    Michel Louvet

  • DA

    Dave van Antwerpen

Wij mogen opleiden tot:

Uitvoerend bakker (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25721
Erkenningsdatum 13 juni 2025
Niveau 2

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Uitvoerend bakker

    Opleidingscode 25173
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Brood- en banketbakker

    Opleidingscode 90720
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket (Brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 94221
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Uitvoerend bakker

    Opleidingscode 95747

Medewerker sport en recreatie (Zorg en welzijn)

Opleidingscode 25961
Erkenningsdatum 27 september 2018
Niveau 2

B1-K1

Voert dienstverlenende werkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5Evalueert de werkzaamheden

P3-K1

Assisteert bij sportieve en recreatieve activiteiten en evenementen

  • P3-K1-W1Assisteert bij de praktische uitvoering van sportieve en recreatieve activiteiten
  • P3-K1-W2Begeleidt deelnemers
    Niet uitvoerbaar
  • P3-K1-W3Houdt toezicht
    Niet uitvoerbaar
  • P3-K1-W4Assisteert bij de uitgifte en beheer van producten/diensten

Equivalenten van deze opleiding

  • Sport- en bewegingsbegeleider

    Opleidingscode 22170
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23189
  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23385
  • Medewerker sport en recreatie 

    Opleidingscode 25500
  • Sport- en bewegingsbegeleider

    Opleidingscode 91380
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure assistant)

    Opleidingscode 94080
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality assistant)

    Opleidingscode 94110
  • Sport- en bewegingsbegeleider

    Opleidingscode 95300

Allround medewerker facilitaire dienstverlening (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25609
Erkenningsdatum 12 oktober 2022
Niveau 3

B1-K1

Verricht facilitaire werkzaamheden

  • B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
  • B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
  • B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
  • B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
  • B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers
  • B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af

P1-K1

Organiseert de werkzaamheden

  • P1-K1-W1Stemt af met de leidinggevende
  • P1-K1-W2Plant werkzaamheden
  • P1-K1-W3Bewaakt het budget en te behalen doelen
  • P1-K1-W4Werkt met lerende medewerkers en stagiairs

Equivalenten van deze opleiding

  • Facilitaire dienstverlening

    Opleidingscode 23247

Instructeur mbo (Zorg en welzijn)

Opleidingscode 25575
Erkenningsdatum 14 juni 2023
Niveau 4

B1-K1

Aanbieden van onderwijsactiviteiten

  • B1-K1-W1 Stemtonderwijsactiviteiten af met betrokkenen
  • B1-K1-W2 Bereidtde uitvoering van onderwijsactiviteiten voor
  • B1-K1-W3 Voertvoorwaardelijke werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4 Voertonderwijsactiviteiten uit
  • B1-K1-W5Zorgt voor een veilige leeromgeving
  • B1-K1-W6 Ondersteuntbij het beoordelen en examineren van studenten
  • B1-K1-W7 Evalueertde werkzaamheden

B1-K2

Werken aan kwaliteit en deskundigheid

  • B1-K2-W1 Werktaan deskundigheidsbevordering
  • B1-K2-W2 Werktaan het bevorderen en bewaken van kwaliteitszorg

Equivalenten van deze opleiding

  • Instructeur mbo

    Opleidingscode 23232

Medewerker facilitaire dienstverlening (Zorg en welzijn)

Opleidingscode 25959
Erkenningsdatum 1 oktober 2020
Niveau 2

B1-K1

Voert dienstverlenende werkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5Evalueert de werkzaamheden

P1-K1

Voert facilitaire werkzaamheden uit

  • P1-K1-W1Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen
  • P1-K1-W2Voert logistieke werkzaamheden uit
  • P1-K1-W3Voert cateringwerkzaamheden uit
  • P1-K1-W4Voert administratieve werkzaamheden uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23189
  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23385
  • Medewerker facilitaire dienstverlening 

    Opleidingscode 25499
  • Facilitair medewerker

    Opleidingscode 91330
  • Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker)

    Opleidingscode 94170
  • Facilitair medewerker

    Opleidingscode 95751

Facilitair leidinggevende (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25608
Erkenningsdatum 14 november 2019
Niveau 4

B1-K1

Verricht facilitaire werkzaamheden

  • B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
  • B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
  • B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
  • B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
  • B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers
  • B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af

P2-K1

Voert beheerstaken uit

  • P2-K1-W1Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening
  • P2-K1-W2Voert contractbeheer uit
  • P2-K1-W3Beheert financiën
  • P2-K1-W4Stemt af met het management

P2-K2

Geeft leiding

  • P2-K2-W1Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan
  • P2-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P2-K2-W3Voert gesprekken met medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Facilitaire dienstverlener

    Opleidingscode 22183
  • Facilitair leidinggeven

    Opleidingscode 23083
  • Facilitaire dienstverlening

    Opleidingscode 23247
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 25175
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 91320
  • Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende)

    Opleidingscode 94180
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 95750

Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25168
Erkenningsdatum 13 juni 2016
Niveau 2

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90740
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)

    Opleidingscode 90741
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)

    Opleidingscode 90742
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 90751
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94140
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 94151
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25170
Erkenningsdatum 13 juni 2016
Niveau 4

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P4-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P4-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad

P4-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P4-K2-W1Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3Selecteert dranken
  • P4-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen

P4-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K3-W1Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4Begroot financiën
  • P4-K3-W5Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk.

    Opleidingscode 90680
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 90686
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader)

    Opleidingscode 90689
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 94161

Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25181
Erkenningsdatum 13 juni 2016
Niveau 4

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P4-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit

P4-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3Begroot financiën
  • P4-K2-W4Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 90687
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 93360
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 95102

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 13 juni 2016
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Leidinggevende leisure & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25646
Erkenningsdatum 13 juni 2016
Niveau 4

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P3-K1

Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden

  • P3-K1-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • P3-K1-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • P3-K1-W3Begeleidt activiteiten
  • P3-K1-W4Rondt de activiteit af
  • P3-K1-W5Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie
  • P3-K1-W6Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie

P3-K2

Geeft leiding

  • P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
  • P3-K2-W3Voert formele gesprekken

P3-K3

Voert beheerstaken uit

  • P3-K3-W1Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2Maakt een begrotingsvoorstel
  • P3-K3-W3Bewaakt financiën

Equivalenten van deze opleiding

  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 22184
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Leidinggevende leisure & hospitality

    Opleidingscode 25351
  • Leidinggevende travel & hospitality

    Opleidingscode 25352
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 90681
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 90684
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 90688
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 93330
  • Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen)

    Opleidingscode 93350
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Frontofficemedewerker (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 94071
  • Frontofficemedewerker (Frontofficemanager)

    Opleidingscode 94072
  • Reizen (Manager verkoop reizen)

    Opleidingscode 94100
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 94130

Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25182
Erkenningsdatum 13 juni 2016
Niveau 3

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P2-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit

P2-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90770
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 90771
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 90772
  • Kok

    Opleidingscode 94950
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 94951
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 94952
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 95420

Kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25180
Erkenningsdatum 13 juni 2016
Niveau 2

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90760
  • Kok

    Opleidingscode 95100

Gespecialiseerd kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25179
Erkenningsdatum 13 juni 2016
Niveau 4

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P3-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P3-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen

P3-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Gespecialiseerd kok)

    Opleidingscode 95101

Zelfstandig medewerker travel & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25649
Erkenningsdatum 12 december 2016
Niveau 3

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten
    Niet uitvoerbaar

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P2-K1

Realiseert commercieel aanbod

  • P2-K1-W1Promoot producten en diensten
  • P2-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
  • P2-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod

Equivalenten van deze opleiding

  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 22184
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Zelfstandig medewerker leisure & hospitality

    Opleidingscode 25353
  • Zelfstandig medewerker travel & hospitality

    Opleidingscode 25354
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Frontofficemedewerker (Informatiemedewerker)

    Opleidingscode 90621
  • Frontofficemedewerker (Receptionist)

    Opleidingscode 90622
  • Aqua & leisure host

    Opleidingscode 90630
  • Commercieel medewerker reizen

    Opleidingscode 90650
  • Commercieel medewerker reizen (Verkoper touroperating)

    Opleidingscode 90651
  • Commercieel medewerker reizen (Verkoper vakantiereizen)

    Opleidingscode 90652
  • Commercieel medewerker reizen (Verkoper zakenreizen)

    Opleidingscode 90653
  • Leisure & hospitality host

    Opleidingscode 90670
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Reizen (Verkoper reizen)

    Opleidingscode 94090
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host)

    Opleidingscode 94120

Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25648
Erkenningsdatum 12 december 2016
Niveau 3

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P1-K1

Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden

  • P1-K1-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
    Niet uitvoerbaar
  • P1-K1-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • P1-K1-W3Begeleidt activiteiten
    Niet uitvoerbaar
  • P1-K1-W4Rondt de activiteit af
  • P1-K1-W5Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie
  • P1-K1-W6Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie

Equivalenten van deze opleiding

  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Zelfstandig medewerker leisure & hospitality

    Opleidingscode 25353
  • Zelfstandig medewerker travel & hospitality

    Opleidingscode 25354
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Aqua & leisure host

    Opleidingscode 90630
  • Leisure & hospitality host

    Opleidingscode 90670
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure host)

    Opleidingscode 93240
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host)

    Opleidingscode 94120

Leidinggevende travel & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25647
Erkenningsdatum 12 december 2016
Niveau 4

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten
    Niet uitvoerbaar

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P4-K1

Realiseert commercieel aanbod

  • P4-K1-W1Promoot producten en diensten
  • P4-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
  • P4-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod

P4-K2

Geeft leiding

  • P4-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W2Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
  • P4-K2-W3Voert formele gesprekken

P4-K3

Voert beheerstaken uit

  • P4-K3-W1Maakt een operationeel plan
    Niet uitvoerbaar
  • P4-K3-W2Maakt een begrotingsvoorstel
    Niet uitvoerbaar
  • P4-K3-W3Bewaakt financiën

Equivalenten van deze opleiding

  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 22184
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Leidinggevende leisure & hospitality

    Opleidingscode 25351
  • Leidinggevende travel & hospitality

    Opleidingscode 25352
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 90681
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 90684
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 90688
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 93330
  • Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen)

    Opleidingscode 93350
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Frontofficemedewerker (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 94071
  • Frontofficemedewerker (Frontofficemanager)

    Opleidingscode 94072
  • Reizen (Manager verkoop reizen)

    Opleidingscode 94100
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 94130

Wat klopt er niet?

Geef hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Rijn IJssel locatie Vakschool Wageningen.

*(verplicht)
0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken