Smoking Buddha
- Naam Smoking Buddha
- Leerbedrijf ID 100685094
- KvK naam Smoking Buddha
- KvK nummer 76963977
- KvK vestigingsnummer 000044695071
- Bedrijfsindeling Eventcatering
- Telefoon +31613343412
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Smoking Buddha is als cateraar, gespecialiseerd in de smoking barbecue en met name actief in Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Bergen(NH), Stompetoren, Castricum, Zaandam en Amsterdam. Zij verzorgt catering concepten van A-Z met haar vakkundige team, voor zowel grote evenementen als kleine exclusieve trouwerijen en feesten. Kwaliteit, duurzaamheid, versheid en creativiteit hebben wij als cateraar zeer hoog in het vaandel staan. Zo werken wij veelal met lokale leveranciers, zijn onze gerechten altijd seizoensgebonden en bedenken wij samen met de klant een passend concept waarbij ook rekening wordt gehouden met het budget.
- Informatie Leren & Werken Wij zijn een familiebedrijf waarbij broer Arèn in de keuken staat en zus Jaleesa aan de voorkant bij de marketing, sales en eventplanning. Wij staan open voor zowel BBL studenten als BOL studenten vanuit de koksopleiding en marketing en events. Als cateraar werken we vaak buiten de deur, dus ook tijdens je stage zal je op verschillende plekken werkzaamheden uitvoeren. Van bedrijfsomgevingen tot aan iemands achtertuin.
- Informatie Student Wij zijn gevestigd in Alkmaar, dus vanuit hier zullen we altijd ook vertrekken naar andere locaties. Mocht je in bezit zijn van een rijbewijs is dat mooi meegenomen, maar zeker geen pre.
Smoking Buddha
- Naam Smoking Buddha
- Leerbedrijf ID 100685094
- KvK naam Smoking Buddha
- KvK nummer 76963977
Erkenningen
Sector: Economie en administratie
niveau 4 / 18-8-2022
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening (B1-K1)
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten (B1-K1-W1)
- Verzorgt zakelijke communicatie (B1-K1-W2)
- Verwerkt gegevens (B1-K1-W3)
- Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging (B1-K1-W4)
Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten (P6-K1)
- Levert managementinformatie (P6-K1-W1)
- Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten (P6-K1-W2)
- Voert marktonderzoeken uit (P6-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Business Services (23296)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (25148)
- Medewerker marketing en communicatie (90530)
- Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker) (90531)
- Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker) (90532)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 4-4-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 15-8-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Smoking Buddha
- Naam Smoking Buddha
- Leerbedrijf ID 100685094
- KvK naam Smoking Buddha
- KvK nummer 76963977
Contactpersonen (2)
-
Arèn Tahapary Praktijkopleider, Contactpersoon BPV KokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok -
Jaleesa Tahapary Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Marketing & Communication SpecialistRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenMarketing & Communication Specialist