Bedrijf

Stichting 'Nieuw Sion' te Diepenveen

4 stages
Leerbedrijf ID 100684625
Leiden vaak op

Soort bedrijf

Monumentenzorg

S'
Stichting 'Nieuw Sion' te Diepenveen

Contactpersonen

  • JH

    Jan Willem van Holst

  • AB

    Annemarie Boverhof

Wij mogen opleiden tot:

Medewerker teelt (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25981
Erkenningsdatum 7 juni 2024
Niveau 2

B1-K1

Verzorgt het agrobusinessproduct

  • B1-K1-W1Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct
  • B1-K1-W2Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden
  • B1-K1-W3Controleert meetgegevens
  • B1-K1-W4Deelt product- en productie-informatie
  • B1-K1-W5Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving

P1-K1

Telen product of gewas

  • P1-K1-W1Verzorgt teelt en gewasgezondheid
  • P1-K1-W2Verzorgt oogst

Equivalenten van deze opleiding

  • Biologisch-dynamisch bedrijf

    Opleidingscode 22203
  • teelt 4

    Opleidingscode 22204
  • Teelt 2/3

    Opleidingscode 22208
  • Zorg, natuur en gezondheid

    Opleidingscode 22225
  • Productiedieren

    Opleidingscode 22234
  • Agro productie, handel en technologie

    Opleidingscode 23168
  • Agro, productie, handel en technologie 

    Opleidingscode 23393
  • Medewerker teelt 

    Opleidingscode 25431
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Dierenhouder

    Opleidingscode 97050
  • Binnenteelt (Medewerker binnenteelt)

    Opleidingscode 97100
  • Biologisch-dynamisch bedrijf (Medewerker biologisch-dynamisch bedrijf)

    Opleidingscode 97120
  • Buitenteelt (Medewerker buitenteelt)

    Opleidingscode 97190
  • Dierverzorger

    Opleidingscode 97360
  • Vakfunctionaris zorg en leefomgeving

    Opleidingscode 97550
  • Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant)

    Opleidingscode 97552
  • Vakfunctionaris zorg en leefomgeving

    Opleidingscode 97560
  • Teelt 2/3 (Medewerker teelt)

    Opleidingscode 97660
  • Teelt 4

    Opleidingscode 97680
  • Productiedieren

    Opleidingscode 97700
  • Productiedieren

    Opleidingscode 97710

Facilitair leidinggevende (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25608
Erkenningsdatum 28 januari 2025
Niveau 4

B1-K1

Verricht facilitaire werkzaamheden

  • B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
  • B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
  • B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
  • B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
  • B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers
  • B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af

P2-K1

Voert beheerstaken uit

  • P2-K1-W1Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening
  • P2-K1-W2Voert contractbeheer uit
  • P2-K1-W3Beheert financiën
  • P2-K1-W4Stemt af met het management

P2-K2

Geeft leiding

  • P2-K2-W1Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan
  • P2-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P2-K2-W3Voert gesprekken met medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Facilitaire dienstverlener

    Opleidingscode 22183
  • Facilitair leidinggeven

    Opleidingscode 23083
  • Facilitaire dienstverlening

    Opleidingscode 23247
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 25175
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 91320
  • Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende)

    Opleidingscode 94180
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 95750

Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25168
Erkenningsdatum 2 juli 2021
Niveau 2

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90740
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)

    Opleidingscode 90741
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)

    Opleidingscode 90742
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 90751
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94140
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 94151
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 28 januari 2025
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Vakbekwaam medewerker teelt (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25984
Erkenningsdatum 4 november 2021
Niveau 3

B1-K1

Verzorgt het agrobusinessproduct

  • B1-K1-W1Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct
  • B1-K1-W2Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden
  • B1-K1-W3Controleert meetgegevens
  • B1-K1-W4Deelt product- en productie-informatie
  • B1-K1-W5Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving

P4-K1

Telen product of gewas

  • P4-K1-W1Verzorgt teelt
  • P4-K1-W2Verzorgt oogst
  • P4-K1-W3Verzorgt en registreert gewasgezondheid

P4-K2

Beheersen bedrijfsactiviteiten

  • P4-K2-W1Bewaakt de planning
  • P4-K2-W2Instrueert medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Biologisch-dynamisch bedrijf

    Opleidingscode 22203
  • teelt 4

    Opleidingscode 22204
  • Teelt 2/3

    Opleidingscode 22208
  • Zorg, natuur en gezondheid

    Opleidingscode 22225
  • Productiedieren

    Opleidingscode 22234
  • Agro productie, handel en technologie

    Opleidingscode 23168
  • Agro productie, handel en technologie

    Opleidingscode 23212
  • Agro, productie, handel en technologie 

    Opleidingscode 23393
  • Vakbekwaam medewerker teelt

    Opleidingscode 25435
  • Vakbekwaam medewerker teelt 

    Opleidingscode 25536
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Dierenhouder

    Opleidingscode 97050
  • Binnenteelt (Vakbekwaam medewerker binnenteelt)

    Opleidingscode 97110
  • Biologisch-dynamisch bedrijf (Vakbekwaam medewerker biologisch-dynamisch bedrijf)

    Opleidingscode 97130
  • Buitenteelt (Vakbekwaam medewerker buitenteelt)

    Opleidingscode 97200
  • Dierverzorger

    Opleidingscode 97360
  • Vakfunctionaris zorg en leefomgeving

    Opleidingscode 97550
  • Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant)

    Opleidingscode 97552
  • Vakfunctionaris zorg en leefomgeving

    Opleidingscode 97560
  • Teelt 2/3 (Vakbekwaam medewerker teelt)

    Opleidingscode 97670
  • Teelt 4

    Opleidingscode 97680
  • Productiedieren

    Opleidingscode 97700
  • Productiedieren

    Opleidingscode 97710

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)

Opleidingscode 25742
Erkenningsdatum 1 juli 2025
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P7-K1

Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding

  • P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 22175
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 22180
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 22250
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25252
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25260
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 90640
  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 90660
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 93760
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 95774
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 97020
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97025
  • Assistent voedingsindustrie

    Opleidingscode 97350
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97475
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 97797

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25171
Erkenningsdatum 1 juli 2025
Niveau 3

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P2-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P2-K1-W1Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad

P2-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P2-K2-W1Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart

P2-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)

    Opleidingscode 90752
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94152
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94153
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Stichting 'Nieuw Sion' te Diepenveen.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken