Stichting DRU Industriepark
- Naam Stichting DRU Industriepark
- Leerbedrijf ID 100238056
- KvK naam DRU Industriepark
- KvK nummer 73328839
- KvK vestigingsnummer 000046131507
- Bedrijfsindeling Beoefening van podiumkunst
- Telefoon +31315200150
- Bedrijfsgrootte 51 tot en met 100 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 3
Organisatieprofiel
- Omschrijving Het DRU Industriepark is de broedplaats voor cultuur en innovatie in de Achterhoek en beheert en exploiteert de roemrijke historie van de DRU en de industriële rijksmonumenten op het park. Het DRU Industriepark herbergt diverse organisaties die tezamen een uitgebreid programma aanbieden op het gebied van cultuur, educatie, innovatie, participatie, toerisme & recreatie, historie en media.
- Informatie Leren & Werken https://www.dru-industriepark.nl/vacatures
- Informatie Student Het DRU Industriepark is een plek die mensen trekt. Al eeuwenlang. Hier in Ulft, aan de Oude IJssel, lag ooit een centrum van de Nederlandse ijzerindustrie. IJzerhoudend gesteente (‘Oer’) uit de bodem vormde de basis voor een gieterij van wereldfaam, waar meer dan twee eeuwen lang metaal werd gesmolten en gesmeed. De ‘ijzerhut’ van de DRU leverde producten als kachels, pannen en badkuipen aan miljoenen klanten wereldwijd. Een roemrucht verleden dat ons een indrukwekkend erfgoed heeft nagelaten, een ensemble van zeven industriële monumenten, prachtig gelegen in het coulisselandschap van de Achterhoek. Op het DRU Industriepark is de historie nog zichtbaar en voelbaar. Steeds meer bezoekers komen naar Ulft om de sfeer op te snuiven van vroeger dagen, toen de Huttenkerels hier zwetend in de zengende hitte en de rook van de ovens de mooiste producten maakten van het gloeiend metaal. Het DRU Industriepark is een toeristische bestemming, maar bovenal een monument voor de ondernemingszin en de noeste arbeid van de mensen die samen de ijzerindustrie tot bloei brachten. Ondernemers en werkers uit de Achterhoek en de verre omtrek maakten van de DRU een innovatief en vooruitstrevend bedrijf, dat aandacht had voor design en de wensen van de consument. Lokale trots was de motor voor het behoud van het industrieel erfgoed en gaf richting aan de herontwikkeling. De roemruchte historie van de locatie aan de Oude IJssel is de basis waarop nieuwe sociale en economische initiatieven worden ontplooid, met steun van ondernemers uit de regio en vrijwilligers uit de bevolking. Het DRU Industriepark is een ideale locatie voor creatieve en ondernemende talenten, nauw verbonden met de maakindustrie, de economische motor van de streek. In de industriële monumenten lopen nu scholieren en studenten rond, die hier de mogelijkheden ontdekken van nieuwe technologie. Hier kunnen ze zien hoe jonge ondernemers werken aan innovatieve oplossingen, de basis leggen voor de bedrijven van de toekomst. Het DRU Industriepark is een broedplaats voor bedrijvigheid waar wordt gewerkt aan producten en diensten die de wereld leefbaarder en duurzamer maken. Het DRU Industriepark biedt ruimte voor cultureel ondernemerschap. In de Rijksmonumenten vinden we een popzaal, een theaterzaal, een filmhuis en verscheidene expositieruimten. De fraai vormgegeven buitenruimte blijkt een perfecte locatie voor grootschalige evenementen in de open lucht die duizenden – soms tienduizenden – bezoekers trekken. Dit is een plek die mensen aantrekt, waar we elkaar ontmoeten, waar talenten zich kunnen ontwikkelen, waar nieuwe ideeën en producten tot stand komen. Een plek die mensen verbindt. Juist daardoor heeft het DRU Industriepark zich in korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevende broedplaats voor cultuur en innovatie in de regio, met een aantrekkingskracht die reikt tot ver daarbuiten. .
-
Opleidingsgebieden
- Podium en evenementen techniek - Geluid
- Podium en evenementen techniek - Licht
- Podium en evenementen techniek - Podium & Rigging
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Stichting DRU Industriepark
- Naam Stichting DRU Industriepark
- Leerbedrijf ID 100238056
- KvK naam DRU Industriepark
- KvK nummer 73328839
Erkenningen
Sector: Economie en administratie
Onderzoekt de customer journey (B1-K1)
- Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart (B1-K1-W1)
- Analyseert de customer journey (B1-K1-W2)
- Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen (B1-K1-W3)
- Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart (B1-K1-W4)
- Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking (B1-K1-W5)
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten (B1-K2)
- Inventariseert wensen en behoeften (B1-K2-W1)
- Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit (B1-K2-W2)
- Voert webcare uit (B1-K2-W3)
Voert het accountmanagement uit en beheert relaties (P4-K1)
- Voert accountanalyses uit (P4-K1-W1)
- Stelt een accountplan op (P4-K1-W2)
- Coördineert het uitvoeren van een accountplan (P4-K1-W3)
- Evalueert een accountplan (P4-K1-W4)
- Bouwt en onderhoudt een relatienetwerk (P4-K1-W5)
Voert een commercieel traject uit (P4-K2)
- Bereidt een commercieel traject voor (P4-K2-W1)
- Acquireert klanten en/of opdrachten (P4-K2-W2)
- Voert een verkoopgesprek (P4-K2-W3)
- Doet klanten een commercieel aanbod (P4-K2-W4)
- Verzorgt het interne ordertraject (P4-K2-W5)
- Voert aftersales uit (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- (Junior) accountmanager (25132)
- Commercie (23064)
- Commercie (23354)
- Commercieel medewerker (22164)
- Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager ECABO) (93801)
- Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager KC Handel) (93802)
- Economie en administratie (79090)
- Werkvoorbereider houtbranche (Commercieel technisch medewerker houthandel) (94654)
- Werkvoorbereider houtbranche (Werkvoorbereider houthandel) (94653)
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening (B1-K1)
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten (B1-K1-W1)
- Verzorgt zakelijke communicatie (B1-K1-W2)
- Verwerkt gegevens (B1-K1-W3)
- Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging (B1-K1-W4)
Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten (P6-K1)
- Levert managementinformatie (P6-K1-W1)
- Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten (P6-K1-W2)
- Voert marktonderzoeken uit (P6-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Business Services (23296)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (25148)
- Medewerker marketing en communicatie (90530)
- Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker) (90531)
- Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker) (90532)
Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij (B1-K1)
- Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever (B1-K1-W1)
- Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze (B1-K1-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningen (B1-K1-W3)
- Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij (B1-K1-W4)
- Werkt evenementplannen uit en presenteert deze (B1-K1-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgever (B1-K1-W6)
Organiseert evenement en evenementpromotie (B1-K2)
- Werkt een draaiboek en callsheet uit (B1-K2-W1)
- Regelt de promotie van het evenement (B1-K2-W2)
- Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen (B1-K2-W3)
- Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers (B1-K2-W4)
- Regelt de infrastructuur rondom het evenement (B1-K2-W5)
- Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen (B1-K2-W6)
- Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement (B1-K2-W7)
Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement (B1-K3)
- Bewaakt de voortgang tijdens het evenement (B1-K3-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende diensten (B1-K3-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemers (B1-K3-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten af (B1-K3-W4)
Rondt het evenement af (B1-K4)
- Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af (B1-K4-W1)
- Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen (B1-K4-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Evenementenorganisatie (23302)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker evenementenorganisatie (25147)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie) (90534)
- Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media) (90533)
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Voert ondersteunende werkzaamheden uit (P2-K1)
- Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar (P2-K1-W1)
- Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving (P2-K1-W2)
- Staat derden te woord en verwijst hen door (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent dienstverlening en zorg (25251)
- Assistent dienstverlening en zorg (95769)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Zorghulp (22188)
- Zorghulp (91420)
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
- Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
- Beheert financiën (P2-K1-W3)
- Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2)
- Stelt de menukaart op (P4-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2)
- Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2)
- Begroot financiën (P4-K2-W3)
- Bewaakt financiën (P4-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Leidinggevende keuken) (93360)
- Kok (Leidinggevende keuken) (95102)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Media en vormgeving
Realiseert de AV-productie (B1-K1)
- Bereidt de opnames voor de AV-productie voor (B1-K1-W1)
- Maakt opnames voor de AV-productie (B1-K1-W2)
- Bewerkt de AV-bestanden (B1-K1-W3)
- Levert de AV-(deel)productie op (B1-K1-W4)
- Werkt samen ten behoeve van de AV-productie (B1-K1-W5)
Positioneert en profileert zich in de markt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk AV-portfolio (B1-K2-W1)
- Participeert in het relevante AV-netwerk (B1-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround medewerker AV-productie (25193)
- AV-productie (22084)
- AV-productie (23091)
- AV-productie (23294)
- AV-productie (90050)
- AV-productie (90060)
- AV-productie (90070)
- AV-productie (Allround Medewerker AV-Productie KC GOC) (90061)
- AV-productie (Allround Medewerker AV-Productie KC PMLF) (90063)
- AV-productie (Allround Medewerker AV-Productie Savantis) (90062)
Bereidt de podiumproductie technisch voor (B1-K1)
- Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport (B1-K1-W1)
- Laadt en lost apparatuur en materialen (B1-K1-W2)
- Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in (B1-K1-W3)
- Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan (B1-K1-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Levert lichtinstallatie werkend op (B1-K1-W5)
- Levert geluidsinstallatie werkend op (B1-K1-W6)
- Levert beeldinstallatie werkend op (B1-K1-W7)
- Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel (B1-K1-W8)
Positioneert en profileert zich in de markt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk portfolio (B1-K2-W1)
- Participeert in relevant netwerk (B1-K2-W2)
Voert de preproductie uit (P3-K1)
- Verzamelt informatie over de podiumproductie (P3-K1-W1)
- Ontwikkelt technisch plan voor de podiumproductie (P3-K1-W2)
Regelt de techniek tijdens de podiumproductie (P3-K2)
- Repeteert de techniek t.b.v. de uitvoering van de podiumproductie (P3-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Bedient lichttechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P3-K2-W2)
- Bedient geluidstechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P3-K2-W3)
- Bedient beeldtechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P3-K2-W4)
- Lost storingen op (P3-K2-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Podium- en evenemententechnicus Geluid (25204)
- Podium- en evenemententechnicus Geluid (95714)
- Podium- en evenemententechnicus Licht (25205)
- Podium- en evenemententechnicus Podium & Rigging (25206)
- Podium- en evenemententechniek (22090)
- Podium- en evenemententechniek (23319)
- Podium- en evenemententechniek (93340)
- Podium- en Evenemententechniek (23096)
- Podium- en evenemententechniek (Podium- en evenemententechnicus geluid) (93341)
Realiseert de AV-productie (B1-K1)
- Bereidt de opnames voor de AV-productie voor (B1-K1-W1)
- Maakt opnames voor de AV-productie (B1-K1-W2)
- Bewerkt de AV-bestanden (B1-K1-W3)
- Levert de AV-(deel)productie op (B1-K1-W4)
- Werkt samen ten behoeve van de AV-productie (B1-K1-W5)
Positioneert en profileert zich in de markt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk AV-portfolio (B1-K2-W1)
- Participeert in het relevante AV-netwerk (B1-K2-W2)
Ontwikkelt (een deel van) het AV-concept of levert er een bijdrage aan (P4-K1)
- Bepaalt doelgroep, doel en strategie van de AV-productie (P4-K1-W1)
- Maakt het AV-(deel)concept of levert input (P4-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- AV-productie (22084)
- AV-productie (23091)
- AV-productie (23294)
- AV-productie (90050)
- AV-productie (90060)
- AV-productie (90070)
- AV-productie (Beeldtechnicus KC GOC) (90071)
- AV-productie (Beeldtechnicus KC PMLF) (90081)
- AV-productie (Beeldtechnicus Savantis) (90072)
- AV-productie (Cameraman KC GOC) (90073)
- AV-productie (Cameraman KC PMLF) (90082)
- AV-productie (Cameraman Savantis) (90074)
- AV-productie (Geluidstechnicus KC GOC) (90084)
- AV-productie (Geluidstechnicus KC PMLF) (90085)
- AV-productie (Geluidstechnicus Savantis) (90077)
- AV-productie (Lichttechnicus KC GOC) (90086)
- AV-productie (Lichttechnicus KC PMLF) (90087)
- AV-productie (Lichttechnicus Savantis) (90078)
- AV-productie (Video-editor KC GOC) (90088)
- AV-productie (Video-editor KC PMLF) (90089)
- AV-productie (Video-editor Savantis) (90079)
- AV-specialist (25194)
- AV-specialist (95702)
- AV-specialist (95703)
- AV-specialist (95704)
Bereidt de podiumproductie technisch voor (B1-K1)
- Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport (B1-K1-W1)
- Laadt en lost apparatuur en materialen (B1-K1-W2)
- Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in (B1-K1-W3)
- Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan (B1-K1-W4)
- Levert lichtinstallatie werkend op (B1-K1-W5)
- Levert geluidsinstallatie werkend op (B1-K1-W6)
- Levert beeldinstallatie werkend op (B1-K1-W7)
- Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel (B1-K1-W8)
Positioneert en profileert zich in de markt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk portfolio (B1-K2-W1)
- Participeert in relevant netwerk (B1-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- medewerker Podium- en evenemententechniek (95712)
- Medewerker podium- en evenemententechniek (25202)
- Podium- en evenemententechniek (22090)
- Podium- en evenemententechniek (23319)
- Podium- en evenemententechniek (93340)
- Podium- en Evenemententechniek (23096)
- Podium- en evenemententechniek (Medewerker Podium- en evenemententechniek) (90320)
Adviseert over mediaproducten (B1-K1)
- Representeert het bedrijf (B1-K1-W1)
- Achterhaalt wensen en behoeften van de (potentiële) opdrachtgever (B1-K1-W2)
- Formuleert een passend voorstel ten aanzien van mediaproducten (B1-K1-W3)
Bereidt de mediaproductie voor (B1-K2)
- Maakt een plan van aanpak (projectplan) (B1-K2-W1)
- Plant de mediaproductie (B1-K2-W2)
- Regelt de benodigde mensen en middelen (B1-K2-W3)
Coördineert de mediaproductie (B1-K3)
- Coördineert de uitvoering van de mediaproductie (B1-K3-W1)
- Coördineert de oplevering van de mediaproductie (B1-K3-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Media en vormgeving (79040)
- Mediamanagement (22089)
- Mediamanagement (23093)
- Mediamanagement (23356)
- Mediamanagement (90600)
- Mediamanagement (Media intermediair) (90601)
- Mediamanagement (Mediacontent management) (90602)
- Mediamanagement (Mediaproductie management) (90603)
- Mediamanagement (Ordermanager creatieve industrie) (95400)
- Mediamanager (25199)
Bereidt de mediaopdracht voor (B1-K1)
- Bespreekt mediaopdracht met opdrachtgever (B1-K1-W1)
- Bepaalt doel, doelgroep en mediamogelijkheden (B1-K1-W2)
- Doet research naar onderwerp/thema (B1-K1-W3)
- Maakt een plan en organiseert de werkzaamheden (B1-K1-W4)
- Bereidt interviews voor (B1-K1-W5)
- Bereidt opnames voor (B1-K1-W6)
Maakt, verzamelt en bewerkt content (B1-K2)
- Schrijft en controleert tekstberichten (B1-K2-W1)
- Neemt interviews af (B1-K2-W2)
- Maakt opnames (B1-K2-W3)
- Bewerkt opnames (B1-K2-W4)
- Verzamelt alle content en voegt onderdelen samen tot een (crossmediale) productie (B1-K2-W5)
Publiceert en beheert content (B1-K3)
- Publiceert content (B1-K3-W1)
- Beheert content (B1-K3-W2)
- Analyseert bereik en effect van content (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Media en vormgeving (79040)
- Mediaredactie (23094)
- Mediaredactie (23357)
- Mediaredactiemedewerker (25200)
Bereidt de podiumproductie technisch voor (B1-K1)
- Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport (B1-K1-W1)
- Laadt en lost apparatuur en materialen (B1-K1-W2)
- Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in (B1-K1-W3)
- Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan (B1-K1-W4)
- Levert lichtinstallatie werkend op (B1-K1-W5)
- Levert geluidsinstallatie werkend op (B1-K1-W6)
- Levert beeldinstallatie werkend op (B1-K1-W7)
- Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel (B1-K1-W8)
Positioneert en profileert zich in de markt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk portfolio (B1-K2-W1)
- Participeert in relevant netwerk (B1-K2-W2)
Regelt de techniek tijdens de podiumproductie (P2-K1)
- Repeteert de techniek t.b.v. de uitvoering van de podiumproductie (P2-K1-W1)
- Bedient lichttechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P2-K1-W2)
- Bedient geluidstechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P2-K1-W3)
- Bedient beeldtechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P2-K1-W4)
- Lost storingen op (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Podium- en evenemententechnicus (25203)
- Podium- en evenemententechnicus (95713)
- Podium- en evenemententechniek (22090)
- Podium- en evenemententechniek (23319)
- Podium- en evenemententechniek (93340)
- Podium- en Evenemententechniek (23096)
- Podium- en evenemententechniek (Podium- en evenemententechnicus) (90330)
Sector: Toerisme en recreatie
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K1-W6)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K2)
- Stelt informatiemateriaal samen (B1-K2-W1)
- Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
- Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening (B1-K2-W4)
Realiseert commercieel aanbod (P4-K1)
- Promoot producten en diensten (P4-K1-W1)
- Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten (P4-K1-W2)
- Maakt een prijsberekening bij het aanbod (P4-K1-W3)
Geeft leiding (P4-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W1)
- Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers (P4-K2-W2)
- Voert formele gesprekken (P4-K2-W3)
Voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W1)
- Maakt een begrotingsvoorstel (P4-K3-W2)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure (Aqua & leisure executive) (93330)
- Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen) (93350)
- Front officemedewerker (90620)
- Frontofficemedewerker (22184)
- Frontofficemedewerker (94070)
- Frontofficemedewerker (Frontofficemanager) (94072)
- Frontofficemedewerker (Hoofd informatie) (94071)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive) (90681)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie) (90684)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive) (90688)
- Leidinggevende leisure & hospitality (25351)
- Leidinggevende travel & hospitality (25352)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive) (94130)
- Reizen (Manager verkoop reizen) (94100)
- Toerisme en recreatie (79130)
- Travel, leisure & hospitality (23134)
- Travel, Leisure & Hospitality (23264)
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K1-W6)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K2)
- Stelt informatiemateriaal samen (B1-K2-W1)
- Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
- Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening (B1-K2-W4)
Realiseert commercieel aanbod (P2-K1)
- Promoot producten en diensten (P2-K1-W1)
- Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten (P2-K1-W2)
- Maakt een prijsberekening bij het aanbod (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure host (90630)
- Commercieel medewerker reizen (90650)
- Commercieel medewerker reizen (Verkoper touroperating) (90651)
- Commercieel medewerker reizen (Verkoper vakantiereizen) (90652)
- Commercieel medewerker reizen (Verkoper zakenreizen) (90653)
- Front officemedewerker (90620)
- Frontofficemedewerker (22184)
- Frontofficemedewerker (94070)
- Frontofficemedewerker (Informatiemedewerker) (90621)
- Frontofficemedewerker (Receptionist) (90622)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host) (94120)
- Leisure & hospitality host (90670)
- Reizen (Verkoper reizen) (94090)
- Toerisme en recreatie (79130)
- Travel, leisure & hospitality (23134)
- Travel, Leisure & Hospitality (23264)
- Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (25353)
- Zelfstandig medewerker travel & hospitality (25354)
Sector: Veiligheid
Voert preventieve werkzaamheden uit ten behoeve van veiligheid en beveiliging (B1-K1)
- Voert toegangs- en uitgangscontroles uit (B1-K1-W1)
- Voert surveillances en controles uit (B1-K1-W2)
Voert repressieve werkzaamheden uit ten behoeve van veiligheid en beveiliging (B1-K2)
- Treedt op bij ongewenst gedrag (B1-K2-W1)
- Houdt verdachten aan (B1-K2-W2)
- Treedt op bij incidenten (B1-K2-W3)
Biedt service en facilitaire ondersteuning (B1-K3)
- Biedt service en hulp (B1-K3-W1)
- Voert faciliterende werkzaamheden uit (B1-K3-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Beveiliger (25407)
- Particuliere beveiliging (22169)
- Particuliere beveiliging (23161)
- Particuliere beveiliging (23281)
- Particuliere beveiliging (90540)
- Particuliere beveiliging (Beveiliger) (90541)
- Particuliere beveiliging (Beveiliger) (94850)
- Particuliere beveiliging (Evenementenbeveiliger) (90542)
- Particuliere beveiliging (Mobiel surveillant) (90543)
- Particuliere beveiliging (Persoonsbeveiliger) (90544)
- Particuliere beveiliging (Winkelsurveillant) (90545)
- Veiligheid en sport (79100)
Sector: Zorg en welzijn
Voert dienstverlenende werkzaamheden uit (B1-K1)
- Bereidt werkzaamheden voor en stemt af (B1-K1-W1)
- Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt (B1-K1-W2)
- Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving (B1-K1-W3)
- Rondt de werkzaamheden af (B1-K1-W4)
- Evalueert de werkzaamheden (B1-K1-W5)
Voert facilitaire werkzaamheden uit (P1-K1)
- Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen (P1-K1-W1)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (P1-K1-W2)
- Voert cateringwerkzaamheden uit (P1-K1-W3)
- Voert administratieve werkzaamheden uit (P1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Dienstverlening (23189)
- Dienstverlening (23385)
- Facilitair medewerker (91330)
- Facilitair medewerker (95751)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker) (94170)
- Medewerker facilitaire dienstverlening (25499)
Positioneert zich als professional in het werkveld (B1-K1)
- Profileert zichzelf in de markt (B1-K1-W1)
- Ontwikkelt en onderhoudt een professioneel netwerk (B1-K1-W2)
- Organiseert zijn ondernemerschap (B1-K1-W3)
Creëert of maakt muziek ten behoeve van een muziekproductie (P3-K1)
- en onderhoudt zijn vakmanschap (P3-K1-W1 Ontwikkelt)
- Ontwikkelt een muzikaal product (P3-K1-W2)
- Treedt op en/of presenteert (releast) een muzikaal product (P3-K1-W3)
- Verzorgt educatieve activiteiten (P3-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Artiest (22201)
- Artiest (90030)
- Artiest (Muziek sounddesign) (90036)
- Artiest (Muziek uitvoerend) (90037)
- Artiest (Muziek) (90038)
- Artiesten (23179)
- Artiesten (23266)
- Muzikant (25497)
Werken aan de kwaliteit van het dagelijks leven van mensen en groepen (B1-K1)
- Onderzoekt de behoefte aan sociaal werk (B1-K1-W1)
- Kiest samen met mensen een aanpak voor ondersteuning (B1-K1-W2)
- Versterkt de sociale basis (B1-K1-W3)
- Biedt praktische ondersteuning bij dagelijks functioneren (B1-K1-W4)
- Zet een activiteit in om doel(en) te bereiken (B1-K1-W5)
- Komt op voor de rechten van mensen (B1-K1-W6)
- Evalueert de aanpak voor ondersteuning (B1-K1-W7)
Werken in een organisatie en aan de eigen beroepsontwikkeling (B1-K2)
- Voert het beleid uit (B1-K2-W1)
- Voert administratieve taken uit (B1-K2-W2)
- Werkt aan de eigen professionele ontwikkeling (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Sociaal werk (23185)
- Sociaal werk (23251)
- Sociaal werk (23384)
- Sociaal werker (25615)
- Sociaal-cultureel werker (22200)
- Sociaal-cultureel werker (25488)
- Sociaal-cultureel werker (91370)
- Sociaal-maatschappelijk dienstverlener (22196)
- Sociaal-maatschappelijk dienstverlener (25489)
- Sociaal-maatschappelijk dienstverlener (Sociaal-maatschappelijk dienstverlener) (92670)
- Zorg en welzijn (79140)
Stichting DRU Industriepark
- Naam Stichting DRU Industriepark
- Leerbedrijf ID 100238056
- KvK naam DRU Industriepark
- KvK nummer 73328839
Contactpersonen (6)
-
Daan de Bruijn Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Allround medewerker AV-productieRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAllround medewerker AV-productie, AV-specialist, Medewerker Podium- en evenemententechniek, Podium- en evenemententechnicus, Allround podium- en evenemententechnicus
AV-specialist, Medewerker Podium- en evenemententechniek, Podium- en evenemententechnicus, Allround podium- en evenemententechnicus -
Lucas Flohr Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Juliette Hofman Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Sociaal werkerRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenSociaal werker, Junior accountmanager
Junior accountmanager -
Laurence van de Meeberg Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Leidinggevende travel & hospitalityRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenLeidinggevende travel & hospitality, Zelfstandig medewerker travel & hospitality
Zelfstandig medewerker travel & hospitality -
Erik Ramaker Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Medewerker evenementenorganisatieRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenMedewerker evenementenorganisatie, Marketing & Communication Specialist, Mediamanager, Muzikant, Mediaredactiemedewerker
Marketing & Communication Specialist, Mediamanager, Muzikant, Mediaredactiemedewerker -
Monique Spijker Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Medewerker facilitaire dienstverleningRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenMedewerker facilitaire dienstverlening, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gastheer / -vrouw, Kok, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Zelfstandig werkend kok, Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer, Facilitair leidinggevende, Assistent dienstverlening
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gastheer / -vrouw, Kok, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Zelfstandig werkend kok, Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer, Facilitair leidinggevende, Assistent dienstverlening