Stichting Golfbaan Westwoud
- Naam Stichting Golfbaan Westwoud
- Leerbedrijf ID 100171321
- KvK naam Stichting Golfbaan Westwoud
- KvK nummer 41235382
- Bedrijfsindeling Overige sportaccommodaties
- Telefoon +31228563424
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Brasserie Westwoud is gelegen op de West-Friese golfclub. We zijn het hele jaar 7 dagen per week geopend. Ons hoogseizoen loopt van maart t/m oktober.
- Informatie Leren & Werken Wij willen onze kennis door dragen aan de jongere generatie, over het algemeen een goede ervaring met leerlingen.
- Informatie Student Interesse in het vak hebben en willen doorgroeien in de horeca Zowel BOL als BBL is welkom vanaf elk niveau
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Stichting Golfbaan Westwoud
- Naam Stichting Golfbaan Westwoud
- Leerbedrijf ID 100171321
- KvK naam Stichting Golfbaan Westwoud
- KvK nummer 41235382
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Zorgdragen voor natuurlijke producten, dieren, materialen, middelen en/of de omgeving (P8-K1)
- Verzorgt en/of onderhoudt natuurlijke producten, dieren en/of groene (leef)omgeving (P8-K1-W1)
- Onderhoudt materialen, middelen en werkomgeving (P8-K1-W2)
- Transporteert materialen, middelen, natuurlijke producten en/of dieren (P8-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent natuur en groen) (97473)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent plantenteelt) (97474)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Natuur en leefomgeving) (97023)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Plantenteelt) (97024)
- Assistent plant of (groene) leefomgeving (25258)
- Assistent plant of (groene) leefomgeving (97799)
- Assistent plant, dier of (groene) leefomgeving (25657)
- Entree (23110)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen (P1-K1)
- Legt tuinen en/of stadsgroen aan (P1-K1-W1)
- Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Experimentele leergang vmbo-mbo niveau 2 in de sector landbouw en natuurlijke omgeving (80040)
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Medewerker hovenier (25452)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 2 (Medewerker buitenruimte) (97531)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Uitvoeren beheerwerk van bos, natuur, landschap en recreatieterreinen (P3-K1)
- Voert beheerwerkzaamheden uit (P3-K1-W1)
- Onderhoudt gebouwen en/of voorzieningen (P3-K1-W2)
Zorg dragen voor publiek en/of gasten (P3-K2)
- Voert gastheerschap uit (P3-K2-W1)
- Assisteert bij activiteiten (P3-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Experimentele leergang vmbo-mbo niveau 2 in de sector landbouw en natuurlijke omgeving (80040)
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Medewerker natuur en leefomgeving (Medewerker recreatiebedrijf) (97184)
- Medewerker natuur, water en recreatie (25453)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 2 (Medewerker buitenruimte) (97531)
- Natuur en groene ruimte 2 (Medewerker recreatiebedrijf) (97532)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Organiseren van het werk in de groene ruimte (P7-K1)
- Stelt een plan op en draagt zorg voor de realisatie (P7-K1-W1)
- Calculeert en bewaakt budget (P7-K1-W2)
- Levert het werk op (P7-K1-W3)
- Optimaliseert proces/werkwijze (P7-K1-W4)
- Stuurt medewerkers aan (in projecten) (P7-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Experimentele leergang vmbo-mbo niveau 2 in de sector landbouw en natuurlijke omgeving (80040)
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Manager natuur en recreatie (97090)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Natuur en groene ruimte 4 (22221)
- Opzichter/uitvoerder groene ruimte (25454)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Uitvoeren en begeleiden van beheerwerk van bos, natuur, landschap, water en recreatieterreinen (P6-K1)
- Voert beheerwerkzaamheden uit (P6-K1-W1)
- Onderhoudt gebouwen en/of voorzieningen (P6-K1-W2)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P6-K1-W3)
- Bewaakt de planning op de uitvoeringslocatie (P6-K1-W4)
Zorg dragen voor publiek en/of gasten (P6-K2)
- Voert gastheerschap uit (P6-K2-W1)
- Begeleidt bij activiteiten (P6-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Natuur en groene ruimte 3 (Vakbekwaam medewerker land, water en milieu) (97254)
- Natuur en groene ruimte 3 (Vakbekwaam medewerker recreatiebedrijf) (97255)
- Technisch Medewerker Recreatiebedrijf (10721)
- Vakbekwaam groen/technisch medewerker recreatiebedrijf (11008)
- Vakbekwaam medewerker land, water en milieu (11007)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Vakbekwaam medewerker natuur, water en recreatie (25457)
- Zelfstandig beroepsbeoefenaar land, water en milieu (10566)
Stichting Golfbaan Westwoud
- Naam Stichting Golfbaan Westwoud
- Leerbedrijf ID 100171321
- KvK naam Stichting Golfbaan Westwoud
- KvK nummer 41235382
Contactpersonen (2)
-
Sjaak Berkhout Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Medewerker groen, grond en groene infraRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenMedewerker groen, grond en groene infra, Vakbekwaam hovenier, Opzichter / uitvoerder groene ruimte, Medewerker natuur, water en recreatie, Vakbekwaam medewerker natuur, water en recreatie, Assistent plant, dier of groene omgeving, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Medewerker hovenier
Vakbekwaam hovenier, Opzichter / uitvoerder groene ruimte, Medewerker natuur, water en recreatie, Vakbekwaam medewerker natuur, water en recreatie, Assistent plant, dier of groene omgeving, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Medewerker hovenier -
Lisa Jurgens Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Zelfstandig werkend gastheer / -vrouwRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenZelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Gastheer / -vrouw, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
Gastheer / -vrouw, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs