Bedrijf
Strandhotel Terschelling
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Hotel-restaurants
Werken en leren
Handig om te weten
- Internationalisation at home
Aanvullende informatie
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Leidinggevende travel & hospitality (Toerisme en recreatie)
Leidinggevende travel & hospitality (Toerisme en recreatie)
B1-K1
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
- B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
- B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten
B1-K2
Voert administratieve en financiële processen uit
- B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
- B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
- B1-K2-W3Houdt de administratie bij
- B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening
P4-K1
Realiseert commercieel aanbod
- P4-K1-W1Promoot producten en diensten
- P4-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
- P4-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod
P4-K2
Geeft leiding
- P4-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W2Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
- P4-K2-W3Voert formele gesprekken
P4-K3
Voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W2Maakt een begrotingsvoorstel
- P4-K3-W3Bewaakt financiën
Equivalenten van deze opleiding
Frontofficemedewerker
Opleidingscode 22184Leisure & hospitality
Opleidingscode 22187Travel, leisure & hospitality
Opleidingscode 23134Travel, Leisure & Hospitality
Opleidingscode 23264Leidinggevende leisure & hospitality
Opleidingscode 25351Leidinggevende travel & hospitality
Opleidingscode 25352Toerisme en recreatie
Opleidingscode 79130Front officemedewerker
Opleidingscode 90620Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive)
Opleidingscode 90681Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie)
Opleidingscode 90684Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive)
Opleidingscode 90688Aqua & leisure (Aqua & leisure executive)
Opleidingscode 93330Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen)
Opleidingscode 93350Frontofficemedewerker
Opleidingscode 94070Frontofficemedewerker (Hoofd informatie)
Opleidingscode 94071Frontofficemedewerker (Frontofficemanager)
Opleidingscode 94072Reizen (Manager verkoop reizen)
Opleidingscode 94100Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive)
Opleidingscode 94130
Kok (Horeca en bakkerij)
Kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90760Kok
Opleidingscode 95100
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2Checkt de gast in
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uit
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)
Opleidingscode 90303
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90740Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)
Opleidingscode 90741Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)
Opleidingscode 90742Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 90751Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94140Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 94151Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90770Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 90771Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 90772Kok
Opleidingscode 94950Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 94951Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 94952Kok
Opleidingscode 95100Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 95420
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P2-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad
P2-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1Verzamelt informatie
- P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
P2-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)
Opleidingscode 90752Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94152Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94153Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160