Theater de Meenthe
- Naam Theater de Meenthe
- Leerbedrijf ID 100229131
- KvK naam Stichting De Meenthe
- KvK nummer 05026681
- KvK vestigingsnummer 000014336510
- Bedrijfsindeling Cafés
- Telefoon +31521514004
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Rabo Theater De Meenthe is hét theater van Steenwijkerland. Met haar goede ligging, aan de A32 en het intercitystation (Leeuwarden - Zwolle), trekt het complex elk jaar meer dan 120.000 bezoekers. Naast de 150 theatervoorstellingen organiseert De Meenthe tal van evenementen, beurzen en congressen. Maar ook catering behoort tot de mogelijkheden.
- Informatie Leren & Werken Op school leer je de theorie en wij bieden jou de kans om bij ons dit vak in de praktijk te leren! Wij hebben zelf alle expertise in huis voor een goede begeleiding en coaching.
- Informatie Student n.v.t.
-
Opleidingsgebieden
- Podium en evenementen techniek - Geluid
- Podium en evenementen techniek - Licht
- Podium en evenementen techniek - Podium & Rigging
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Theater de Meenthe
- Naam Theater de Meenthe
- Leerbedrijf ID 100229131
- KvK naam Stichting De Meenthe
- KvK nummer 05026681
Erkenningen
Sector: Cross-over
Is aanspreekpunt voor bezoekers (B1-K1)
- Ontvangt bezoekers (B1-K1-W1)
- Draagt bij aan een veilige situatie (B1-K1-W2)
Voert dienstverlenende, servicegerichte werkzaamheden uit (B1-K2)
- Assisteert bij de uitvoering van activiteiten (B1-K2-W1)
- Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit (B1-K2-W2)
- Assisteert bij voorraadbeheer (B1-K2-W3)
- Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit (B1-K2-W4)
- In behandeling nemen en registreren van incidenten (B1-K2-W5)
Sector: Economie en administratie
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening (B1-K1)
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten (B1-K1-W1)
- Verzorgt zakelijke communicatie (B1-K1-W2)
- Verwerkt gegevens (B1-K1-W3)
- Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging (B1-K1-W4)
Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening (P2-K1)
- Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie (P2-K1-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Voert financiële processen uit (P2-K1-W2)
- Organiseert planning en voorraadbeheer (P2-K1-W3)
- Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit (P2-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Administrateur (93210)
- Administrateur (Salarisadministrateur) (90463)
- Boekhoudkundig medewerker (90490)
- Business Services (23296)
- Financieel administratief medewerker (25139)
- Financieel administratieve beroepen (23065)
- Financiële beroepen (22158)
- Financiele beroepen (Financieel administratief medewerker) (93200)
- Financiele beroepen (Salarisadministrateur) (93213)
- Office assistant (25573)
- Office- en managementsupport (23231)
- Secretaresse (25152)
- Secretariele beroepen (23069)
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening (B1-K1)
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten (B1-K1-W1)
- Verzorgt zakelijke communicatie (B1-K1-W2)
- Verwerkt gegevens (B1-K1-W3)
- Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging (B1-K1-W4)
Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten (P6-K1)
- Levert managementinformatie (P6-K1-W1)
- Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten (P6-K1-W2)
- Voert marktonderzoeken uit (P6-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Business Services (23296)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (25148)
- Medewerker marketing en communicatie (90530)
- Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker) (90531)
- Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker) (90532)
Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij (B1-K1)
- Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever (B1-K1-W1)
- Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze (B1-K1-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningen (B1-K1-W3)
- Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij (B1-K1-W4)
- Werkt evenementplannen uit en presenteert deze (B1-K1-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgever (B1-K1-W6)
Organiseert evenement en evenementpromotie (B1-K2)
- Werkt een draaiboek en callsheet uit (B1-K2-W1)
- Regelt de promotie van het evenement (B1-K2-W2)
- Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen (B1-K2-W3)
- Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers (B1-K2-W4)
- Regelt de infrastructuur rondom het evenement (B1-K2-W5)
- Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen (B1-K2-W6)
- Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement (B1-K2-W7)
Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement (B1-K3)
- Bewaakt de voortgang tijdens het evenement (B1-K3-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende diensten (B1-K3-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemers (B1-K3-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten af (B1-K3-W4)
Rondt het evenement af (B1-K4)
- Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af (B1-K4-W1)
- Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen (B1-K4-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Evenementenorganisatie (23302)
- Marketing, communicatie en evenementen (23067)
- Medewerker evenementenorganisatie (25147)
- Medewerker marketing en communicatie (22166)
- Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie) (90534)
- Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media) (90533)
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening (B1-K1)
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten (B1-K1-W1)
- Verzorgt zakelijke communicatie (B1-K1-W2)
- Verwerkt gegevens (B1-K1-W3)
- Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging (B1-K1-W4)
Voert office & management support uit (P3-K1)
- Levert managementinformatie (P3-K1-W1)
- Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information (P3-K1-W2)
- Handelt administratieve en financiële zaken af (P3-K1-W3)
- Organiseert interne bijeenkomsten (P3-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Business Services (23296)
- Management assistant (25574)
- Managementassistent (90510)
- Managementassistent (Directiesecretaresse) (90511)
- Managementassistent (Projectsecretaresse) (90512)
- Managementassistent/directiesecretaresse (25151)
- Office- en managementsupport (23231)
- Secretariele beroepen (23069)
- Secretariele beroepen (93250)
- Secretariële beroepen (22157)
- Secretariële beroepen (95390)
- Secretariele beroepen (Directiesecretaresse) (93251)
- Secretariele beroepen (Directiesecretaresse/managementassistent) (95391)
- Secretariele beroepen (Juridisch secretaresse) (95392)
- Secretariele beroepen (Managementassistent) (93252)
- Secretariele beroepen (Medisch secretaresse) (95393)
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Geeft direct leiding aan medewerkers/projecten (B1-K1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Begeleidt medewerkers bij werkzaamheden (B1-K1-W2)
- Wisselt informatie uit met medewerkers (in werkoverleg) (B1-K1-W3)
- Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering (B1-K1-W4)
- Communiceert met derden (B1-K1-W5)
- Administreert en archiveert gegevens (B1-K1-W6)
Voert uit en/of levert een bijdrage aan het personeelsbeleid (P1-K1)
- Adviseert over de personeelsbehoefte (P1-K1-W1)
- Adviseert bij de werving en selectie van medewerkers (P1-K1-W2)
- Adviseert bij het begeleiden t.a.v. het functioneren en het beoordelen van medewerkers (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Contactcenter teamleider (22165)
- Contactcenter teamleider (93860)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23075)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23208)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23422)
- Leidinggevende team/afdeling/project (25528)
- Leidinggevende van een team/afdeling/project (27047)
Sector: Horeca en bakkerij
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Organiseert de werkzaamheden (P1-K1)
- Stemt af met de leidinggevende (P1-K1-W1)
- Plant werkzaamheden (P1-K1-W2)
- Bewaakt het budget en te behalen doelen (P1-K1-W3)
- Werkt met lerende medewerkers en stagiairs (P1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitaire dienstverlening (23247)
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
- Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
- Beheert financiën (P2-K1-W3)
- Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2)
- Stelt de menukaart op (P4-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2)
- Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2)
- Begroot financiën (P4-K2-W3)
- Bewaakt financiën (P4-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Leidinggevende keuken) (93360)
- Kok (Leidinggevende keuken) (95102)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
-
Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Media en vormgeving
Bereidt de podiumproductie technisch voor (B1-K1)
- Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport (B1-K1-W1)
- Laadt en lost apparatuur en materialen (B1-K1-W2)
- Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in (B1-K1-W3)
- Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan (B1-K1-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Levert lichtinstallatie werkend op (B1-K1-W5)
- Levert geluidsinstallatie werkend op (B1-K1-W6)
- Levert beeldinstallatie werkend op (B1-K1-W7)
- Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel (B1-K1-W8)
Positioneert en profileert zich in de markt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk portfolio (B1-K2-W1)
- Participeert in relevant netwerk (B1-K2-W2)
Voert de preproductie uit (P3-K1)
- Verzamelt informatie over de podiumproductie (P3-K1-W1)
- Ontwikkelt technisch plan voor de podiumproductie (P3-K1-W2)
Regelt de techniek tijdens de podiumproductie (P3-K2)
- Repeteert de techniek t.b.v. de uitvoering van de podiumproductie (P3-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Bedient lichttechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P3-K2-W2)
- Bedient geluidstechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P3-K2-W3)
- Bedient beeldtechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P3-K2-W4)
- Lost storingen op (P3-K2-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Podium- en evenemententechnicus Geluid (25204)
- Podium- en evenemententechnicus Geluid (95714)
- Podium- en evenemententechnicus Licht (25205)
- Podium- en evenemententechnicus Podium & Rigging (25206)
- Podium- en evenemententechniek (22090)
- Podium- en evenemententechniek (23319)
- Podium- en evenemententechniek (93340)
- Podium- en Evenemententechniek (23096)
- Podium- en evenemententechniek (Podium- en evenemententechnicus geluid) (93341)
Bereidt de podiumproductie technisch voor (B1-K1)
- Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport (B1-K1-W1)
- Laadt en lost apparatuur en materialen (B1-K1-W2)
- Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in (B1-K1-W3)
- Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan (B1-K1-W4)
- Levert lichtinstallatie werkend op (B1-K1-W5)
- Levert geluidsinstallatie werkend op (B1-K1-W6)
- Levert beeldinstallatie werkend op (B1-K1-W7)
- Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel (B1-K1-W8)
Positioneert en profileert zich in de markt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk portfolio (B1-K2-W1)
- Participeert in relevant netwerk (B1-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- medewerker Podium- en evenemententechniek (95712)
- Medewerker podium- en evenemententechniek (25202)
- Podium- en evenemententechniek (22090)
- Podium- en evenemententechniek (23319)
- Podium- en evenemententechniek (93340)
- Podium- en Evenemententechniek (23096)
- Podium- en evenemententechniek (Medewerker Podium- en evenemententechniek) (90320)
Bereidt de podiumproductie technisch voor (B1-K1)
- Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport (B1-K1-W1)
- Laadt en lost apparatuur en materialen (B1-K1-W2)
- Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in (B1-K1-W3)
- Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan (B1-K1-W4)
- Levert lichtinstallatie werkend op (B1-K1-W5)
- Levert geluidsinstallatie werkend op (B1-K1-W6)
- Levert beeldinstallatie werkend op (B1-K1-W7)
- Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel (B1-K1-W8)
Positioneert en profileert zich in de markt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk portfolio (B1-K2-W1)
- Participeert in relevant netwerk (B1-K2-W2)
Regelt de techniek tijdens de podiumproductie (P2-K1)
- Repeteert de techniek t.b.v. de uitvoering van de podiumproductie (P2-K1-W1)
- Bedient lichttechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P2-K1-W2)
- Bedient geluidstechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P2-K1-W3)
- Bedient beeldtechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie (P2-K1-W4)
- Lost storingen op (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Podium- en evenemententechnicus (25203)
- Podium- en evenemententechnicus (95713)
- Podium- en evenemententechniek (22090)
- Podium- en evenemententechniek (23319)
- Podium- en evenemententechniek (93340)
- Podium- en Evenemententechniek (23096)
- Podium- en evenemententechniek (Podium- en evenemententechnicus) (90330)
Sector: Zorg en welzijn
Voert dienstverlenende werkzaamheden uit (B1-K1)
- Bereidt werkzaamheden voor en stemt af (B1-K1-W1)
- Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt (B1-K1-W2)
- Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving (B1-K1-W3)
- Rondt de werkzaamheden af (B1-K1-W4)
- Evalueert de werkzaamheden (B1-K1-W5)
Voert facilitaire werkzaamheden uit (P1-K1)
- Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen (P1-K1-W1)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (P1-K1-W2)
- Voert cateringwerkzaamheden uit (P1-K1-W3)
- Voert administratieve werkzaamheden uit (P1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Dienstverlening (23189)
- Dienstverlening (23385)
- Facilitair medewerker (91330)
- Facilitair medewerker (95751)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker) (94170)
- Medewerker facilitaire dienstverlening (25499)
Theater de Meenthe
- Naam Theater de Meenthe
- Leerbedrijf ID 100229131
- KvK naam Stichting De Meenthe
- KvK nummer 05026681
Contactpersonen (3)
-
Geert de Boer Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Allround podium- en evenemententechnicusRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenAllround podium- en evenemententechnicus, Medewerker Podium- en evenemententechniek, Podium- en evenemententechnicus
Medewerker Podium- en evenemententechniek, Podium- en evenemententechnicus -
Pim van der Veen Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenGastheer / -vrouw, Facilitair leidinggevende, Manager / ondernemer horeca, Medewerker facilitaire dienstverlening, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Meewerkend horeca ondernemer, Luchtvaartdienstverlener, Servicemedewerker, Leidinggevende team / afdeling / project, Allround medewerker facilitaire dienstverlening
Facilitair leidinggevende, Manager / ondernemer horeca, Medewerker facilitaire dienstverlening, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Meewerkend horeca ondernemer, Luchtvaartdienstverlener, Servicemedewerker, Leidinggevende team / afdeling / project, Allround medewerker facilitaire dienstverlening -
Corine van de Water Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Office & Management Support SpecialistRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenOffice & Management Support Specialist, Medewerker evenementenorganisatie, Marketing & Communication Specialist, Allround Assistant Business Services
Medewerker evenementenorganisatie, Marketing & Communication Specialist, Allround Assistant Business Services