Van der Zee horeca slagerijen
- Naam Van der Zee horeca slagerijen
- Leerbedrijf ID 100138409
- KvK naam Van der Zee
- KvK nummer 04039785
- Bedrijfsindeling Winkels in vlees en vleeswaren
- Telefoon +31402925120
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Wij zijn een horecaslagerij en leveren heel veel aan horecabedrijven zoals restaurants, brasserie, lunchroom, festivals en catering. Wij zijn gevestigd in alle vestigingen van Hanos horecagroothandel. We hebben een mooie winkel waar je groot inkopen kan doen. Van der Zee heeft sinds 1925 een rijke historie opgebouwd. Wij vinden het belangrijk om ‘het beestje rond te zetten’. Dat lukt ons door productontwikkeling in onze eigen worstmakerij en de verscheidenheid aan klanten vanuit de horeca en institutionele markt. Wij willen onze klanten verrassen met onderscheidende producten. In onze zoektocht naar goede basisgrondstoffen voor onze eigen productie, of een eindproduct dat aan onze wensen voldoet, komen wij vaak terecht bij kleinere familiebedrijven. Overal ter wereld ontmoeten wij mensen met passie. Zij maken authentieke producten of wij zien in bedrijven mogelijkheden om interessante ontwikkelingen een kans te geven.
- Informatie Leren & Werken We hebben positieve ervaringen met het opleiden van studenten en hebben ze veel kunnen leren. Wij houden van gemotiveerde mensen met een goeie inzet, creativiteit, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel.
- Informatie Student We hebben studenten gehad van het SVO. Opleiden binnen onze organisatie is ook mogelijk.
Van der Zee horeca slagerijen
- Naam Van der Zee horeca slagerijen
- Leerbedrijf ID 100138409
- KvK naam Van der Zee
- KvK nummer 04039785
Erkenningen
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 21-5-2021
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker vers (25423)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Productiemedewerker versdetailhandel) (91651)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker vers supermarkt) (91653)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker versspeciaalzaak) (91652)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 3 / 21-5-2021
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en) (P2-K1)
- Plant de werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Coördineert het versverwerkingsproces (P2-K1-W2)
Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid (P2-K2)
- Ondersteunt bij het analyseren van de markt (P2-K2-W1)
- Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Chef slagerij (91640)
- Leidinggevende vers (Chef vers) (95600)
- Leidinggevende versdetailhandel (Chef versdetailhandel) (94740)
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Eerste verkoopmedewerker vers supermarkt) (94840)
- Vakbekwaam medewerker vers (25425)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Visspecialist) (91634)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Winkelslager) (91633)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
Van der Zee horeca slagerijen
- Naam Van der Zee horeca slagerijen
- Leerbedrijf ID 100138409
- KvK naam Van der Zee
- KvK nummer 04039785
Contactpersonen (1)
-
Ronald van der Wijk Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV