Zweistra Vlees en Vleeswaren B.V.
- Naam Zweistra Vlees en Vleeswaren B.V.
- Leerbedrijf ID 100496499
- KvK naam Zweistra Vlees en Vleeswaren B.V.
- KvK nummer 60744111
- KvK vestigingsnummer 000029911672
- Bedrijfsindeling Groothandel in vlees en vleeswaren en in wild en gevogelte (niet levend)
- Telefoon +31345228718
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Zweistra Vlees en Vleeswaren B.V.
- Naam Zweistra Vlees en Vleeswaren B.V.
- Leerbedrijf ID 100496499
- KvK naam Zweistra Vlees en Vleeswaren B.V.
- KvK nummer 60744111
Erkenningen
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 3 / 16-9-2019
Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor (B1-K1)
- Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar (B1-K1-W1)
- Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen (B1-K1-W2)
- Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door (B1-K1-W3)
Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit (B1-K2)
- Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines (B1-K2-W1)
- Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces (B1-K2-W2)
- Voert afval- en/of restproducten af (B1-K2-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert (B1-K2-W4)
- Rondt werkzaamheden af (B1-K2-W5)
Organiseert het versproductie-/versverwerkingsproces (P2-K1)
- Bewaakt de voortgang van het versproductie-/versverwerkingsproces (P2-K1-W1)
- Begeleidt medewerkers (vak)inhoudelijk en/of stuurt medewerkers aan (P2-K1-W2)
- Doet voorstellen om versproductie-/versverwerkingsproces te optimaliseren (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround medewerker versindustrie (25427)
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (90014)
- Allround voedingsoperator (95686)
- Leidinggevende versindustrie (Meewerkend voorman versindustrie) (94760)
- Meewerkend voorman vlees- en gemaksvoedingsindustrie (91660)
- Productievakkracht versindustrie (22246)
- Productievakkracht versindustrie (93690)
- Productievakkracht versindustrie (94730)
- Productievakkracht versindustrie (Allround medewerker versindustrie) (93692)
- Productievakkracht versindustrie (Meewerkend voorman versindustrie) (93691)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23167)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23227)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 2 / 3-5-2024
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker vers (25423)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Productiemedewerker versdetailhandel) (91651)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker vers supermarkt) (91653)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker versspeciaalzaak) (91652)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 2 / 20-9-2018
Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor (B1-K1)
- Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar (B1-K1-W1)
- Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen (B1-K1-W2)
- Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door (B1-K1-W3)
Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit (B1-K2)
- Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines (B1-K2-W1)
- Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces (B1-K2-W2)
- Voert afval- en/of restproducten af (B1-K2-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert (B1-K2-W4)
- Rondt werkzaamheden af (B1-K2-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker SVO) (90254)
- Logistiek medewerker versindustrie (95683)
- Logistiek vakman (Logistiek medewerker versindustrie) (95332)
- Medewerker versindustrie (25428)
- Operator (Voedingsoperator) (90313)
- Productiemedewerker versindustrie (22243)
- Productiemedewerker versindustrie (93700)
- Productiemedewerker vleesindustrie (92950)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Portioneren van vlees) (92951)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten rund/kalf, schone slachthal) (92952)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten rund/kalf, vuile slachthal) (92953)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten varken, schone slachthal) (92954)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten varken, vuile slachthal) (92955)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Uitbenerij) (92956)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Voorbewerken van vlees) (92957)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23167)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23227)
- Voedingsoperator (95691)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 4 / 16-9-2019
Organiseert en bewaakt het versproductieproces (B1-K1)
- Bewaakt de voortgang en de kwaliteit van het gehele versproductieproces (B1-K1-W1)
- Bewaakt de voorraad versproducten en materialen (B1-K1-W2)
- Doet verbetervoorstellen voor de in het bedrijf geldende richtlijnen (B1-K1-W3)
- Maakt productie- en personeelsplanning (B1-K1-W4)
- Levert managementinformatie aan (B1-K1-W5)
Geeft leiding aan versproductieafdelingen (B1-K2)
- Stuurt medewerkers functioneel aan (B1-K2-W1)
- Begeleidt medewerkers (B1-K2-W2)
Voert formele gesprekken (B1-K3)
- Organiseert en voert werkoverleg (B1-K3-W1)
- Assisteert bij het in dienst nemen/hebben van personeel (B1-K3-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Leidinggevende versindustrie (22248)
- Leidinggevende versindustrie (Productieleider versindustrie) (94770)
- Productieleider versindustrie (25422)
- Productieleider vlees- en gemaksvoedingsind. (Productieleider vlees- en gemaksvoedingsind.) (92960)
- Vers: Leidinggeven & industrie (23191)
- Vers: Leidinggeven & industrie (23226)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 4 / 8-12-2021
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Kwaliteitszorg uitvoeren (P4-K1)
- Voert kwaliteitsonderzoek uit (P4-K1-W1)
- Bewaakt de kwaliteit van de productie (P4-K1-W2)
- Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwing (P4-K1-W3)
- Communiceert over nieuwe en gewijzigde procedures (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitscoordinator (97520)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker) (97213)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25462)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25569)
- Voeding (23173)
- Voeding (23228)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 4-10-2023
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zweistra Vlees en Vleeswaren B.V.
- Naam Zweistra Vlees en Vleeswaren B.V.
- Leerbedrijf ID 100496499
- KvK naam Zweistra Vlees en Vleeswaren B.V.
- KvK nummer 60744111
Contactpersonen (2)
-
Corina Zweistra Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Henk Zweistra Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Productieleider versindustrieRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenProductieleider versindustrie, Allround medewerker versindustrie, Medewerker versindustrie, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Medewerker vers
Allround medewerker versindustrie, Medewerker versindustrie, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Medewerker vers