• locatie
    Breukelen
  • dagen pw
    4
  • periode
    1-9-2021 t/m 31-8-2022
  • gewijzigd
    23 juni 2021
  • beschikbaar
    1

Zelfstandig werkend kok


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • Plant zijn werkzaamheden
  • Maakt mise en place
  • Past recepten aan
  • Bereidt gerechten en componenten
  • Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • Bestelt benodigde producten
  • Ontvangt en controleert geleverde producten
  • Slaat geleverde producten op
  • Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • Voert menu-engineering uit
  • Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt de student een uitdagende leerplek. Daarnaast is het mogelijk om na je stage te blijven werken bij Slangevegt of één van de andere bedrijven van Axivate Horeca.

Opleiding Zelfstandig werkend kok

Crebonummer: 25182
Leerweg: bbl

zoek school
lees verder