Zelfstandig werkend kok

De student gaat eerst mee draaien in en wennen aan ons bedrijf, aan ons systeem en aan onze collega's. Waarna de student, indien mogelijk, elke dag een taak heeft zoals andere medewerkers, daarnaast wordt ruimte gemaakt voor begeleiding, gesprekken en opdrachten vanuit school. We gaan de theorie in de praktijk uitvoeren, kijken wat daar voor nodig is en hoe past dat bijvoorbeeld in ons bedrijf.

  • locatie
    Bussum
  • dagen pw
    4
  • periode
    1-11-2021 t/m 1-9-2025
  • gewijzigd
    01 november 2021
  • beschikbaar
    4

Droomleerplaats voor leerlingen die gaan voor kwaliteit en service


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is allereerst leergierig en geinterresseerd in het vak en gekozen richting, hierbij is een actieve houding en kennis van manieren en etiketten een pre! Verder wordt wel wat uithoudings- en doorzettingsvermogen verwacht maar daar naast ontstaat wel een leuke werksfeer met collega's met dezelfde instelling. Collegialiteit staat bovenaan.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een veilige, mooie werkplek, waar zeer veel te leren valt. Wanneer er een goede, functionele werkrelatie is, is er altijd een mogelijkheid voor een vaste of parttime aanstelling

Opleiding Zelfstandig werkend kok

Crebonummer: 25182
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

Vergoeding

  • Nog niet bekend

lees verder