Hoe neem ik contact op?

Via Stagemarkt.nl kan je zoeken naar een stageplaats bij jou in de omgeving. Via de website vind je alle erkende leerbedrijven waar jij als student kan stagelopen. Kom je er niet uit of vind je geen geschikte stageplaats, dan kunnen wij je helpen zoeken. Let op, we helpen je zoeken, je moet dus zelf het contact leggen met een leerbedrijf.

Geen stage of leerbaan gevonden?

Ben je bol student en het lukt niet om een stageplaats te vinden, neem dan contact op met je bpv-coördinator van je school. Hij of zij heeft contact met een medewerker van SBB en via die weg kunnen we samen met school kijken hoe nu verder. Voor vragen over Stagemarkt.nl kan je de live chat gebruiken.

Ben je bbl student en je hebt meerdere keren gesolliciteerd maar is er niets uitgekomen dan willen wij graag met je meekijken via Stagemarkt en je helpen zoeken. Gebruik hiervoor de live chat zodat wij samen kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Is de live chat bezet of heb je geen tijd om te chatten vul dan het contactformulier in zodat een van onze collega contact met jou opneemt.   

Overige vragen

Heb je andere vragen of wil je direct met iemand spreken start dan de live chat op. De live chat is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 08.00 tot 17.00 uur.

SBB

SBB staat voor Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs bedrijfsleven. Stagemarkt.nl is ontwikkeld door SBB in opdracht van het ministerie van OCW. Meer informatie over SBB vind je op de website www.s-bb.nl of bel met de servicedesk naar 088-338 00 00.

Postadres
Postbus 7259
2701 AG Zoetermeer

 

Wil je deze pagina delen met iemand. Dat kan met één van de social media knoppen hieronder.