Monteur elektrotechnische installaties

Een afwisselende stageplaats! Wij zijn als klein bedrijf gespecialiseerd in maatwerk en speciale rolluiken. Leerlingen starten in de werkplaats, om iets over rolluiken en gereedschappen te leren. Daarna ga je mee met de buitendienst. Dit betekent dat je op tijd moet beginnen en niet altijd op tijd thuis zult zijn. Het werk in de buitendienst is een mix van metaalbewerking, bouw, en elektrotechniek. Wij bieden de begeleiding die nodig is om het vak te leren. BBL betekent niet dat je minder leert dan iemand die in een schoolstoel zit. Het betekend dat je het in de praktijk leert. Als je geen nieuwe dingen wilt leren heb je bij ons niets te zoeken. Van jou verwachten wij een ’kun je me uitleggen hoe ik dat moet doen’ mentaliteit. Kort samengevat: Wij bieden een leerzame en afwisselende stageplek.

Naar wie zijn wij op zoek?

Handigheid, zelfstandigheid en bij voorkeur creatief. Wij zoeken mensen die in steeds verschillende situaties een professionele en creatieve oplossing vinden. Iemand die zich ook verantwoordelijk voelt voor die oplossing.

Wat biedt het bedrijf?

Wij proberen om een stagiair zoveel mogelijk verschillende werkzaamheden in ons bedrijf te laten zien. Daarbij bekijken we, wat jij aankunt. De nadruk licht erop dat je zoveel mogelijk leert. De nadruk licht er niet op dat jij zo productief mogelijk moet zijn. Als je wel productief wordt krijg je daar ook naar betaald. Des te beter jij presteert des te leerzamer en afwisselender deze stage zal zijn. Minder goed presteren betekend dat je minder verschillende taken krijgt, sneller productief wordt en dus sneller een vergoeding krijgt. Wanneer een klus uitloopt en je komt in de overuren, dan krijg je dat altijd uitbetaald. Ook wanneer je nog niet productief bent. Verder bieden we: - een leuk team - betere arbeidsvoorwaarden dan de CAO - een plek waar je veel invloed hebt op je werkzaamheden. - Afwisselend werk (Het is nooit saai) - Wij werken vier dagen iets langer en we zijn op vrijdagmiddag vrij.

Wat ga je leren?

 • Installeren van elektrotechnische installaties
 • B1-K1-W1 Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
 • B1-K1-W2 Demonteren en repareren van elektrotechnische componenten en leidingen
 • B1-K1-W3 Controleren en monteren van componenten in elektrotechnische installaties en systemen
 • B1-K1-W4 Aanleggen van bekabeling voor elektrotechnische installaties en systemen
 • B1-K1-W5 Afronden van de elektrotechnische installatiewerkzaamheden
 • Uitvoeren van en assisteren bij elektrotechnisch installatiewerk
 • P1-K1-W1 Samenstellen van (eenvoudige) deelproducten voor elektrotechnische systemen
 • P1-K1-W2 Oriënteren op en assisteren bij de aanleg van elektrotechnische systemen
 • P1-K1-W3 Assisteren bij het testen van elektrotechnische systemen
 • P1-K1-W4 Communiceren en afstemmen met betrokkenen

lees verder