Manager / ondernemer horeca

Hotel De Zwaan Ben jij die enthousiaste persoon die graag wil leren, hard wil werken en op zoek is naar een mooi en dynamisch leerbedrijf?

Wat zijn je hoofdtaken en verantwoordelijkheden? • Het verwelkomen van bezoekers voor het restaurant • Het serveren van gerechten en dranken • Het adviseren van wijnen en destillaten • Het bespreken van eventuele dieetwensen met de gasten • Het communiceren met de keuken over de gang van zaken in het restaurant • Het ontvangen, te woord staan en inchecken van (hotel)gasten • Het verstrekken van informatie (zoals hotelfaciliteiten en toeristische informatie) aan onze gasten

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vragen: • BBL/BOL leerling, niveau 2, 3 of 4 • Enthousiasme, gemotiveerdheid, en iemand die van aanpakken weet • Je hebt veel eigen creativiteit en bent een flexibele teamplayer

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: • Een super mooie leerplek met jonge enthousiaste collega’s • Salaris conform leerling Horeca CAO • Goede begeleiding van leermeester en collega’s • Goede mogelijkheden om (binnen Van Berkel) door te groeien • Een bedrijf dat 7 dagen in de week geopend is van 7.00 tot 23.00 uur, dat betekent een inkijkje in alle facetten van een horecabedrijf • Werkdagen en -tijden in overleg

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder