Meewerkend horeca ondernemer

Gastvrij Delft BV AAN HET WERK OP HET MOOISTE PLEIN VAN DELFT

Je zorgt ervoor dat alle gasten met een fijn gevoel weg gaan en blijven terug komen. Dit doe je door de drankjes zo goed mogelijk probeert te serveren en ze te informeren over jouw favorieten van de kaart. Je bent de gasten voor doordat je in de ochtend samen met de koffie ook de krant brengt aan tafel. Dit waarderen ze enorm waardoor ze alleen nog maar terug willen komen voor jouw gastvrijheid! Aan het einde van de dag heb je daarom een biertje verdiend met al je collega’s.

Naar wie zijn wij op zoek?

-oog voor detail -vlotte babbel -assertief -beheerst de Nederlandse en Engelse taal -stressbestendig -leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een leerplaats aan waar jij zelfs na het behalen van je diploma gelijk aan de slag kan gaan. Wil je nog meer leren? Er is voor iedereen een budget voor cursussen, deze kan je weer gebruiken om jezelf nog meer te verbeteren. Wij zijn een hecht team die nauw op elkaar is ingesteld. Wanneer een collega de familie verlaat wordt iedereen een beetje emotioneel. Ook geven wij 4 keer per jaar de vetste personeelsfeesten!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder