Meedenken over deze website? Meld je aan voor het gebruikerspanel. Lees meer

Kok

Een uitdagende leerplaats in de keuken van restaurant Rexdaelder;

• Verse en lokale producten, ‘less waste’ en interactie tussen gast en medewerkers staan centraal !
• Een open keuken waar we live op natuursteen koken; leer een ware beleving te creëren voor de gasten!
• Chefkok Ronald Hansman is onze ambitieuze chef en leermeester die je superveel kan leren en je graag
helpt een keukentopper te worden!
• Een prettige werkomgeving, gemotiveerde collega’s in een dynamisch team, waar teamwork
vanzelfsprekend is en we het beste uit elkaar halen!

En verder…goede afspraken over vrije dagen en weekenden. We streven ernaar dat je twee weekenden per maand vrij bent. Ook verdelen we de feestdagen evenredig, zodat je met je familie, vrienden/vriendinnen of je ‘lover’ ook nog een leuk leven hebt!
Wil je morgen nog beter koken dan vandaag? Solliciteer dan meteen naar deze toffe leerplaats!;

  • locatie
    Den Dolder
  • dagen pw
    In overleg
  • periode
    9-4-2021 t/m 31-12-2022
  • gewijzigd
    23 juni 2021
  • beschikbaar
    1

Kok


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Opleiding Kok

Crebonummer: 25180
Leerweg: bbl

lees verder