Manager / ondernemer horeca

Bij Lokaal Op Hatsum zijn wij er om de boeren, burgers en buitenlui ultiem gelukkig te maken. Wij ontvangen onze gasten bijzonder gastvrij, jij ook? Naast het bedienen van onze “à la carte” gasten in het restaurant verzorg je ook de bediening op onze terrassen & bij en feestelijke diners. Daarnaast zijn wij de locatie bij uitstek voor unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden. Lokaal Op Hatsum is een jong & groeiend bedrijf met een enthousiast, gezellig & divers team. Met de juiste instelling is iedereen welkom en ‘doorlopende ontwikkeling’ is onze tweede natuur. Onze kaart wisselt maandelijks, we werken met de streekproducten die ‘het land’ ons geeft. Lid van Dutch Cuisine.

  • locatie
    Dronryp
  • dagen pw
    4
  • periode
    1-6-2021 t/m 1-9-2022
  • gewijzigd
    22 juni 2021
  • beschikbaar
    1

Gastheer of -vrouw pur sang. Met doorgroeimogelijkheden tot Maître


Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • Implementeert het ondernemingsplan
  • Maakt marktanalyse
  • Voert commerciële activiteiten uit
  • Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Maakt een operationeel plan
  • Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Begroot financiën
  • Bewaakt financiën
  • Stuurt medewerkers aan
  • Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • Werkt mee in de bediening
  • Werkt mee in de keuken
  • Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Checkt de gast in
  • Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Bewaakt de veiligheid
  • Checkt de gast uit
  • Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent in het bezit van “het gastvrijheid-gen” en wilt graag een uitstekende, ambachtelijke gastheer m/v worden. Ervaring vinden wij veel minder belangrijk dan enthousiasme en leergierigheid! Je bent flexibel inzetbaar, stressbestendig en kan goed georganiseerd werken. Dit alles kan part-time, als leerling (BBL), stage enzovoorts, wij zijn flexibel.

Wat biedt het bedrijf?

Ervaring vinden wij veel minder belangrijk dan enthousiasme en leergierigheid! Je bent flexibel inzetbaar, stressbestendig en kan goed georganiseerd werken. Dit alles kan part-time, als leerling (BBL), stage enzovoorts, wij zijn flexibel.

Opleiding Manager / ondernemer horeca

Crebonummer: 25184
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor zij-instromers

zoek school
lees verder