Assistant Business Services

Stap in de dynamische wereld van bedrijfsdienstverlening bij ons bedrijf als Assistant Business Services. Je krijgt de kans om te werken met diverse taken, waaronder administratie, klantenservice, marketing en sales. Bij ons leer je alle aspecten van de bedrijfsdienstverlening kennen en ontwikkel je jezelf tot een professionele assistent. Als Assistant ben jij de ondersteunende factor voor onze afdelingen en klanten. Je voert verschillende taken uit, waaronder het beantwoorden van vragen van klanten, het opstellen en verzenden van offertes en facturen, het bijhouden van de agenda's en het ondersteunen van de marketing- en verkoopactiviteiten. Je werkt nauwgezet en streeft altijd naar een hoog niveau van klanttevredenheid. Daarnaast draag je bij aan een opgeruimd en georganiseerd kantoor.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een echte teamspeler, communicatief vaardig en weet klanten op een vriendelijke en professionele manier te woord te staan. Je werkt gestructureerd en hebt oog voor detail. Je bent leergierig en wilt jezelf continu blijven ontwikkelen in het vakgebied. Je bent flexibel en in staat om te multitasken.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons bedrijf kom je terecht in een dynamische omgeving waarin je veel verschillende taken uitvoert en jezelf kunt ontwikkelen tot een professionele assistent. We bieden je een uitdagende stageplek waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en jezelf volop kunt ontwikkelen. Daarnaast hechten we veel waarde aan goede contacten onderling en met onze klanten. Er zijn ook mogelijkheden voor een vaste aanstelling na afloop van je stageperiode. Kortom, ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek waar je jezelf kunt ontwikkelen tot een professionele Assistant in de bedrijfsdienstverlening? Solliciteer dan nu bij ons!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

lees verder