Kok

Bereiden van gerechten op de juiste manier. Volgen van vaste instructies met betrekking tot recepten en presentatie. Gebruiken van keukenapparatuur op een efficiënte en veilige manier. Zorg dragen voor een nette keuken waar hygiëne voorop staat. Helpen met het schoonmaken en organiseren van de keuken en apparatuur

  • locatie
    Haarlem
  • dagen pw
    4
  • periode
    1-9-2022 t/m 31-8-2023
  • gewijzigd
    24 juni 2022
  • beschikbaar
    1

Wil jij meer leren van de Moderne Spaanse keuken?


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Naar wie zijn wij op zoek?

Een leergierige M/V die net zoveel de passie met ons deelt. Iemand die naar perfectie streeft. Iemand die ambitie heeft om iedere dag beter en beter te presteren. Een teamplayer.

Wat biedt het bedrijf?

Jong en dynamisch team Ontwikkeling in het kader van aansturen, leiding geven, inkoop menu’s maken Gezellig en ontspannen sfeer Mogelijkheid ook af en toe het weekend vrij Salaris conform cao en ervaring TEAMBUILDING: Samen sporten, lunchen of met elkaar dingen doen is de basis van ons team

Opleiding Kok

Crebonummer: 25180
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Vergoeding

  • Salaris in overleg

lees verder