De Buurman is van eetcafé in bijna 25 jaar uitgegroeid tot een volwaardig restaurant. Juni 2016 is er een grondige verbouw geweest waarin in de keuken de Josper (een Spaanse oven/grill) centraal staat en waarom heen het concept is gebouwd. We stellen ons ten doel om met hoogwaardige producten een goed aanbod te creëren van mooie en creatieve gerechten. Naast een uitgebalanceerde menukaart serveren we 9 bieren van de tap en zo'n 40 bieren op fles. Daarnaast serveren we een aantal cocktails waaronder een wekelijkse special. De Buurman heeft plm. 125 zitplaatsen plus 15 plaatsen aan de bar. Het terras is opgebouwd in drie gedeeltes met totaal 140 zitplaatsen. De Buurman is de gehele dag geopend voor lunch, diner of zo maar een borrel. Met name op vrijdag en zaterdag avond kan het nog gezellig druk zijn met veelal jong publiek voor een borrel.
Naar wie zijn wij op zoek?
zeer gastgericht, creatief met social media, collegiaal, open minded, leergierig,
Wat biedt het bedrijf?
In een hecht team leer je veel kneepjes van het vak kennen binnen de mogelijkheden van dit zeer veelzijdig bedrijf. Voor de juiste leerling is groei binnen het bedrijf zeer wel mogelijk. Voor de liefhebber van speciaalbier kan op voorwaarden een cursus Stibon of Bols Cocktailcursus gedaan worden op kosten van het bedrijf.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat