Kok

het (onder begeleiding) zelfstandig afwerken van de mise en place
het doorgeven van de warme en koude gerechten tijdens het diner
meedraaien in de keuken op diverse werkplekken; koud, warm en desserts

  • locatie
    Heerhugowaard
  • dagen pw
    4
  • periode
    1-3-2022 t/m 1-3-2024
  • gewijzigd
    26 februari 2022
  • beschikbaar
    1

Kok


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Naar wie zijn wij op zoek?

inzet zelfstandigheid positieve sfeer

Wat biedt het bedrijf?

doorgroeimogelijkheden gezellig klein team

Opleiding Kok

Crebonummer: 25180
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

Vergoeding

  • Salaris in overleg

lees verder