Zelfstandig werkend kok

Hey toekomstige kok! Ben jij opzoek naar een uitdagende stageplaats waar je veel kunt leren? Kom werken als leerling bij restaurant Bomenpark!

Bij het Bomenpark werk je in een prachtige groene omgeving met mooie producten, verrassende gerechten en een gezellig divers team!

Dat jij alles op alles zet voor een perfect avondje uit voor onze gasten, dat vinden wij vakmanschap. Met jouw inzet, betrokkenheid, flexibiliteit en oog voor kwaliteit, kunnen we gasten pas ├ęcht blij maken. Van de voorbereidingen op de komst van de gasten tot het tevreden naar huis gaan van gasten.

Zijn jouw kookkunsten om je bord bij af te likken? Solliciteer dan snel!

  • locatie
    Heesch
  • dagen pw
    In overleg
  • periode
    4-9-2023 t/m 30-6-2024
  • gewijzigd
    15 maart 2023
  • beschikbaar
    2

Bomenpark Heesch zoekt een leerling! Iets voor jou?


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Naar wie zijn wij op zoek?

Samen met jouw enthousiaste collega's zet jij je in om elke gast met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Bij drukte raak jij niet in paniek: je houdt overzicht en blijft netjes werken.

Wat biedt het bedrijf?

een weekenddag vrij; een afwisselend rooster; een leuk & gezellig team; doorgroeimogelijkheden; leuke bedrijfsborrels; vitaliteitsactiviteiten.

Opleiding Zelfstandig werkend kok

Crebonummer: 25182
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

Vergoeding

  • Nog niet bekend

lees verder