Meewerkend horeca ondernemer

Vascobelo V-bar Kerkbrink Ben je klaar om gastvrijheid in te ademen en een hoop ervaring op te doen? Stop met zoeken!

Bij Vascobelo zijn we op zoek naar een gemotiveerde stagiair die wil leren de koffiemachine te bedienen en latte art onder de knie te krijgen. Als barista ben je onze stralende gastheer! Je begroet onze gasten, neemt hun bestellingen op en geeft ze een goed begin van de dag. Naast het zetten van kopjes heerlijke koffie, slijp je de messen en bereid je onze heerlijke maaltijden waar onze gasten de hele dag naar uitkijken. Op een hands-on manier zorg je voor een schone werkomgeving, handhaaf je de hygiënenormen en ondersteun je je collega's bij alle andere taken! Klopt de kassa? Jij zorgt voor een goed lopend systeem en een vlotte doorstroming. Tegelijkertijd maken we een ster serveerder van je - volle dienbladen en correct serveren zullen je niet meer afschrikken na een stage bij ons! Wij bieden het hele jaar door een uitdagende stage met verantwoordelijkheden die je kennis en vaardigheden zullen uitbreiden!

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar iemand die: • Liefde en passie heeft voor de horeca • Gemotiveerd is om te leren • Sociaal en vriendelijk is tegen gasten • Betrouwbaar is • En bijdraagt aan een positieve teamwerkcultuur door respectvol te zijn en effectief te communiceren met iedereen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij bieden: • Deel uitmaken van een snelgroeiend lifestylemerk • Een uitdagende en dynamische stage met individuele verantwoordelijkheden • Barista, keuken en hospitality training via onze Vascobelo Academy • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden • Een passende stagevergoeding • Gratis koffie en thee op alle Vascobelo locaties • Gratis maaltijd tijdens elke shift • Teambonding tijdens onze jaarlijkse zomerbarbecue en kerstfeest Wil je deel uitmaken van de Vascobelo Family? Neem contact met on op en dan hopen we je snel te zien!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder