Bedrijf
Beerens slagerij & traiteur
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Winkels in vlees en vleeswaren
Werken en leren
Aanvullende informatie
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Traiteur vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Traiteur vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
B1-K2
Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2Presenteert versproducten
- B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie
B1-K3
Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2Slaat versproducten op
- B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
P3-K1
Voert versspecialistische handelingen uit
- P3-K1-W1Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
- P3-K1-W2Verzorgt presentatie van traiteursproducten
- P3-K1-W3Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
P3-K2
Coördineert traiteuropdrachten
- P3-K2-W1Maakt productieplanning
- P3-K2-W2Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
- P3-K2-W3Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 22244Vakbekwaam medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 22245Vers: Vakmanschap & ambacht
Opleidingscode 23166Vers: Vakmanschap & ambacht
Opleidingscode 23288Slager-traiteur
Opleidingscode 25424Voedsel, natuur en leefomgeving
Opleidingscode 79160Vakbekwaam medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 91630Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Slager-traiteur)
Opleidingscode 91631Medewerker slagerij
Opleidingscode 91650
Vakbekwaam medewerker vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Vakbekwaam medewerker vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
B1-K2
Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2Presenteert versproducten
- B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie
B1-K3
Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2Slaat versproducten op
- B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
P2-K1
Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en)
- P2-K1-W1Plant de werkzaamheden
- P2-K1-W2Coördineert het versverwerkingsproces
P2-K2
Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid
- P2-K2-W1Ondersteunt bij het analyseren van de markt
- P2-K2-W2Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 22244Vakbekwaam medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 22245Vers: Vakmanschap & ambacht
Opleidingscode 23166Vers: Vakmanschap & ambacht
Opleidingscode 23288Vakbekwaam medewerker vers
Opleidingscode 25425Voedsel, natuur en leefomgeving
Opleidingscode 79160Vakbekwaam medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 91630Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Winkelslager)
Opleidingscode 91633Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Visspecialist)
Opleidingscode 91634Chef slagerij
Opleidingscode 91640Medewerker slagerij
Opleidingscode 91650Leidinggevende versdetailhandel (Chef versdetailhandel)
Opleidingscode 94740Medewerker versdetailhandel (Eerste verkoopmedewerker vers supermarkt)
Opleidingscode 94840Leidinggevende vers (Chef vers)
Opleidingscode 95600
Medewerker vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Medewerker vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
B1-K2
Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2Presenteert versproducten
- B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie
B1-K3
Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2Slaat versproducten op
- B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 22244Vakbekwaam medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 22245Vers: Vakmanschap & ambacht
Opleidingscode 23166Vers: Vakmanschap & ambacht
Opleidingscode 23288Medewerker vers
Opleidingscode 25423Voedsel, natuur en leefomgeving
Opleidingscode 79160Vakbekwaam medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 91630Medewerker slagerij
Opleidingscode 91650Medewerker versdetailhandel (Productiemedewerker versdetailhandel)
Opleidingscode 91651Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker versspeciaalzaak)
Opleidingscode 91652Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker vers supermarkt)
Opleidingscode 91653
VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs)
VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs)
VMBO
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
- VMBO- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)
B1-K1
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
P7-K1
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Equivalenten van deze opleiding
Horeca-assistent
Opleidingscode 22175Assistent bakker
Opleidingscode 22180Assistent medewerker voedsel en leefomgeving
Opleidingscode 22250Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22264Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22265Entree groen
Opleidingscode 22269Entree
Opleidingscode 22270Entree
Opleidingscode 23110Entree
Opleidingscode 23192Entree
Opleidingscode 23301Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 25252Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 25260AKA
Opleidingscode 79999AKA
Opleidingscode 90440Assistent bakker
Opleidingscode 90640Horeca-assistent
Opleidingscode 90660Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)
Opleidingscode 93760Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 95774Assistent medewerker voedsel en leefomgeving
Opleidingscode 97020Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)
Opleidingscode 97025Assistent voedingsindustrie
Opleidingscode 97350Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 97390Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)
Opleidingscode 97475Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 97797
Ondernemer vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Ondernemer vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Bepaalt en bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en voert uit
- B1-K1-W1Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en in de verkoop
- B1-K1-W2Maakt presentatieplan van versproducten
- B1-K1-W3Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
- B1-K1-W4Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
- B1-K1-W5Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid van versproducten
B1-K2
Geeft leiding aan de medewerkers, het team en netwerkt
- B1-K2-W1Bepaalt personeelsbeleid en voert uit
- B1-K2-W2Werft en begeleidt medewerkers
- B1-K2-W3Stuurt medewerkers en het team aan
- B1-K2-W4Organiseert en voert werkoverleg
- B1-K2-W5Onderhoudt contacten met externen
B1-K3
Bepaalt financieel beleid en marketingstrategie en voert uit
- B1-K3-W1Bewaakt de financiële situatie van de onderneming
- B1-K3-W2Bepaalt marketingbeleid en voert uit
- B1-K3-W3Voert de financiële administratie uit en/of controleert deze
Equivalenten van deze opleiding
Leidinggevende vers
Opleidingscode 22249Vers: Leidinggeven & ambacht
Opleidingscode 23165Vers: Leidinggeven & ambacht
Opleidingscode 23287Ondernemer vers
Opleidingscode 25420Voedsel, natuur en leefomgeving
Opleidingscode 79160Ondernemer slagerij (Ondernemer slagerij)
Opleidingscode 92940Leidinggevende versdetailhandel (Ondernemer versdetailhandel)
Opleidingscode 94750Leidinggevende vers (Ondernemer vers)
Opleidingscode 95610
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90770Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 90771Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 90772Kok
Opleidingscode 94950Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 94951Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 94952Kok
Opleidingscode 95100Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 95420
Kok (Horeca en bakkerij)
Kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90760Kok
Opleidingscode 95100