Bedrijf
Café Restaurant Merz
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Cafés
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)
Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P4-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad
P4-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1Verzamelt informatie
- P4-K2-W2Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3Selecteert dranken
- P4-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
P4-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4Begroot financiën
- P4-K3-W5Bewaakt financiën
- P4-K3-W6Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk.
Opleidingscode 90680Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening)
Opleidingscode 90686Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader)
Opleidingscode 90689Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening)
Opleidingscode 94161
Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)
Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)
B1-K1
Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij
- B1-K1-W1Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever
- B1-K1-W2Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze
- B1-K1-W3Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningenNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W4Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij
- B1-K1-W5Werkt evenementplannen uit en presenteert deze
- B1-K1-W6Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgeverNiet uitvoerbaar
B1-K2
Organiseert evenement en evenementpromotie
- B1-K2-W1Werkt een draaiboek en callsheet uit
- B1-K2-W2Regelt de promotie van het evenement
- B1-K2-W3Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen
- B1-K2-W4Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers
- B1-K2-W5Regelt de infrastructuur rondom het evenement
- B1-K2-W6Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen
- B1-K2-W7Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement
B1-K3
Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement
- B1-K3-W1Bewaakt de voortgang tijdens het evenement
- B1-K3-W2Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende dienstenNiet uitvoerbaar
- B1-K3-W3Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemersNiet uitvoerbaar
- B1-K3-W4Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten afNiet uitvoerbaar
B1-K4
Rondt het evenement af
- B1-K4-W1Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af
- B1-K4-W2Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker marketing en communicatie
Opleidingscode 22166Marketing, communicatie en evenementen
Opleidingscode 23067Evenementenorganisatie
Opleidingscode 23302Medewerker evenementenorganisatie
Opleidingscode 25147Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media)
Opleidingscode 90533Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie)
Opleidingscode 90534
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplanNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een ondernemingNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplanNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijsNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleidNiet uitvoerbaar
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiënNiet uitvoerbaar
- B1-K2-W4Bewaakt financiënNiet uitvoerbaar
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementenNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W2Checkt de gast inNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijfNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheidNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W5Checkt de gast uitNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzetNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteitenNiet uitvoerbaar
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)
Opleidingscode 90303
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90740Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)
Opleidingscode 90741Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)
Opleidingscode 90742Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 90751Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94140Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 94151Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160
Leidinggevende van een team/afdeling/project (Handel, mode, ondernemerschap)
Leidinggevende van een team/afdeling/project (Handel, mode, ondernemerschap)
B1-K1
Geeft leiding aan medewerkers/projecten
- B1-K1-W1Onderzoekt en ontwikkelt de eigen leiderschapsstijl
- B1-K1-W2Begeleidt en stuurt medewerkers aan
- B1-K1-W3Wisselt informatie uit in werkbespreking
- B1-K1-W4Communiceert met in- en externe samenwerkingspartners
- B1-K1-W5Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K1-W6Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering
P1-K1
Levert een bijdrage aan het personeelsbeleid
- P1-K1-W1Adviseert over de personeelsbehoefte en ondersteunt bij werving- en selectieactiviteiten
- P1-K1-W2Ondersteunt bij personeelsadministratie en persoonlijk ontwikkelingsplannen
- P1-K1-W3Ondersteunt in de cyclus van beoordelen en ontwikkelen
Equivalenten van deze opleiding
Contactcenter teamleider
Opleidingscode 22165Leidinggeven op basis van vakmanschap
Opleidingscode 23075Leidinggeven op basis van vakmanschap
Opleidingscode 23208Leidinggeven op basis van vakmanschap
Opleidingscode 23422Leidinggevende team/afdeling/project
Opleidingscode 25160Leidinggevende team/afdeling/project
Opleidingscode 25528Handel en ondernemerschap
Opleidingscode 79080Contactcenter teamleider
Opleidingscode 93860
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P2-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad
P2-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1Verzamelt informatie
- P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
P2-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)
Opleidingscode 90752Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94152Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94153Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160