Bedrijf

Eetcafé de Hoek

Leerbedrijf ID 100624860
Leiden vaak op

Soort bedrijf

Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.

ED
Eetcafé de Hoek

Telefoonnummer: +31620535640
Contact persoon:
Willem Mogezomp

Contactpersonen

  • WM

    Willem Mogezomp

Wij mogen opleiden tot:

Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25185
Erkenningsdatum 14 juni 2019
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P3-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)

    Opleidingscode 90301
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)

    Opleidingscode 90302

Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25178
Erkenningsdatum 14 juni 2019
Niveau 2

B1-K1

Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap

B1-K2

Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten

  • B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2Verkoopt producten
  • B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op

B1-K3

Beheert de voorraad

  • B1-K3-W1Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op

Equivalenten van deze opleiding

  • Fastservice

    Opleidingscode 22176
  • Fastservice

    Opleidingscode 23084
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Fastservice (Medewerker fastservice)

    Opleidingscode 94190
  • Fastservice

    Opleidingscode 95430

Kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25180
Erkenningsdatum 14 juni 2019
Niveau 2

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90760
  • Kok

    Opleidingscode 95100

Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25182
Erkenningsdatum 14 juni 2019
Niveau 3

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P2-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
    Niet uitvoerbaar

P2-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90770
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 90771
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 90772
  • Kok

    Opleidingscode 94950
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 94951
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 94952
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 95420

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Eetcafé de Hoek.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken