Bedrijf
Fort Negen
Leerbedrijf ID 100749962
Soort bedrijf
Vervaardiging van beschuit en koekjes en van ander houdbaar banketbakkerswerk
FN
Fort Negen
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Boulanger (Horeca en bakkerij)
Boulanger (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereiden assortiment boulangerie
- B1-K1-W1Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor
- B1-K1-W2Bereidt boulangerieproducten
- B1-K1-W3Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten
- B1-K1-W4Decoreert en werkt boulangerieproducten af
- B1-K1-W5Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten
- B1-K1-W6Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op
- B1-K1-W7Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
B1-K2
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1Adviseert de klant over boulangerieproducten
- B1-K2-W2Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer
- B1-K2-W3Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W4Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W5Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten
- B1-K2-W6Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten
Equivalenten van deze opleiding
Boulangerie
Opleidingscode 23250