Bedrijf

Gebo Eet en IJssalon

Leerbedrijf ID 100712752

Soort bedrijf

Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.

GE
Gebo Eet en IJssalon

Telefoonnummer: +31628829104
Contact persoon:
Charonne Both

Contactpersonen

  • CB

    Charonne Both

Wij mogen opleiden tot:

Manager/bedrijfsleider fastservice (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25177
Erkenningsdatum 9 februari 2022
Niveau 4

B1-K1

Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap

B1-K2

Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten

  • B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2Verkoopt producten
  • B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op

B1-K3

Beheert de voorraad

  • B1-K3-W1Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op

P3-K1

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P3-K1-W1Assisteert bij bedrijfsontwikkeling
  • P3-K1-W10Sluit het fastservicebedrijf af
  • P3-K1-W2Begroot financiën
  • P3-K1-W3Bewaakt budgetten
  • P3-K1-W4Voert de dagadministratie uit
  • P3-K1-W5Plant voorraadniveaus
  • P3-K1-W6Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K1-W7Voert intern formele gesprekken
  • P3-K1-W8Stuurt medewerkers aan
  • P3-K1-W9Rapporteert aan de manager/ondernemer

Equivalenten van deze opleiding

  • Fastservice

    Opleidingscode 22176
  • Fastservice

    Opleidingscode 23084
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Cateringbeheerder/-manager)

    Opleidingscode 90682
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Fastfoodmanager)

    Opleidingscode 90683
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Cateringbeheerder/-manager)

    Opleidingscode 94162
  • Fastservice (Bedrijfsleider fastservice)

    Opleidingscode 94210
  • Fastservice

    Opleidingscode 95430
  • Fastservice (Cateringbeheerder/ -manager)

    Opleidingscode 95431
  • Fastservice (Manager/ bedrijfsleider fastservice)

    Opleidingscode 95432

Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25178
Erkenningsdatum 9 februari 2022
Niveau 2

B1-K1

Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap

B1-K2

Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten

  • B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2Verkoopt producten
  • B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op

B1-K3

Beheert de voorraad

  • B1-K3-W1Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op

Equivalenten van deze opleiding

  • Fastservice

    Opleidingscode 22176
  • Fastservice

    Opleidingscode 23084
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Fastservice (Medewerker fastservice)

    Opleidingscode 94190
  • Fastservice

    Opleidingscode 95430

1e Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25176
Erkenningsdatum 9 februari 2022
Niveau 3

B1-K1

Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap

B1-K2

Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten

  • B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2Verkoopt producten
  • B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op

B1-K3

Beheert de voorraad

  • B1-K3-W1Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op

P2-K1

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K1-W1Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P2-K1-W2Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
  • P2-K1-W3Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer

Equivalenten van deze opleiding

  • Fastservice

    Opleidingscode 22176
  • Fastservice

    Opleidingscode 23084
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Fastservice (1e Medewerker fastservice)

    Opleidingscode 94200
  • Fastservice

    Opleidingscode 95430

Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25185
Erkenningsdatum 9 februari 2022
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P3-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)

    Opleidingscode 90301
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)

    Opleidingscode 90302

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Gebo Eet en IJssalon.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken