Bedrijf

Dorpsbakkerij Middelhuis Haaksbergen

Leerbedrijf ID 100668186
Leiden vaak op

Soort bedrijf

Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk

DM
Dorpsbakkerij Middelhuis Haaksbergen

Contactpersonen

  • AL

    Arie van Linstee

Wij mogen opleiden tot:

Uitvoerend bakker (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25721
Erkenningsdatum 26 oktober 2020
Niveau 2

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Uitvoerend bakker

    Opleidingscode 25173
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Brood- en banketbakker

    Opleidingscode 90720
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket (Brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 94221
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Uitvoerend bakker

    Opleidingscode 95747

Zelfstandig werkend bakker (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25722
Erkenningsdatum 26 oktober 2020
Niveau 3

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

P2-K1

Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op

  • P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes

P2-K2

Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur

  • P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Zelfstandig werkend bakker

    Opleidingscode 25174
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Banketbakker

    Opleidingscode 90690
  • Banketbakker (Allround banketbakker)

    Opleidingscode 90700
  • Brood- en banketbakker

    Opleidingscode 90730
  • Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 90731
  • Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 90732
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket (Banketbakker)

    Opleidingscode 94222
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket (Allround broodbakker)

    Opleidingscode 94231
  • Brood en banket (Allround banketbakker)

    Opleidingscode 94232
  • Brood en banket (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 94233
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Zelfstandig werkend banketbakker

    Opleidingscode 95748
  • Zelfstandig werkend broodbakker

    Opleidingscode 95749

Ondernemer bakkerij (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25186
Erkenningsdatum 24 maart 2021
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P1-K1

Werkt mee in de bakkerij

  • P1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2Bereidt bakkerijproducten
  • P1-K1-W3Adviseert de klant
  • P1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit
  • P1-K1-W5Neemt grote en/of bijzondere bestellingen aan

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Ondernemer bakkerij)

    Opleidingscode 90304

Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25978
Erkenningsdatum 26 oktober 2020
Niveau 3

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P2-K1

Productieproces beheersen

  • P2-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
  • P2-K1-W2Bedient en regelt productieapparatuur
  • P2-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
  • P2-K1-W4Bewaakt planning en houdt toezicht
  • P2-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Vakbekwaam medewerker voeding en technologie

    Opleidingscode 25461
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Allround operator (Allround voedingsoperator)

    Opleidingscode 97340
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Vakexpert voeding en voorlichting (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25464
Erkenningsdatum 26 oktober 2020
Niveau 4

B1-K1

Zorgdragen voor voedsel

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselveiligheid
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling

P5-K1

Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding

  • P5-K1-W1Oriënteert zich op de vraag van de klant
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W2Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W3Presenteert voedingsinformatie
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W4Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W5Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding- en leefstijladvies

    Opleidingscode 23396
  • Voeding- en leefstijladviseur

    Opleidingscode 25848
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Vakexpert voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25979
Erkenningsdatum 26 oktober 2020
Niveau 4

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P3-K1

Productieproces optimaliseren

  • P3-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
  • P3-K1-W2Bedient en bewaakt productieapparatuur
  • P3-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen
  • P3-K1-W4Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
  • P3-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
  • P3-K1-W6Organiseert procesoptimalisatie

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Vakexpert voeding en technologie

    Opleidingscode 25463
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541
  • Voedingsmanagement (Manager voeding)

    Opleidingscode 97542

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Dorpsbakkerij Middelhuis Haaksbergen.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken