Bedrijf
Me Gusta!
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Eventcatering
Werken en leren
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Aanvullende informatie
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
1e Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)
1e Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap
B1-K2
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2Verkoopt producten
- B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op
B1-K3
Beheert de voorraad
- B1-K3-W1Controleert de voorraad
- B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
P2-K1
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1Plant en verdeelt werkzaamheden
- P2-K1-W2Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
- P2-K1-W3Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer
Equivalenten van deze opleiding
Fastservice
Opleidingscode 22176Fastservice
Opleidingscode 23084Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Fastservice (1e Medewerker fastservice)
Opleidingscode 94200Fastservice
Opleidingscode 95430
Kok (Horeca en bakkerij)
Kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90760Kok
Opleidingscode 95100
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90770Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 90771Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 90772Kok
Opleidingscode 94950Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 94951Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 94952Kok
Opleidingscode 95100Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 95420
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P3-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5Bereidt gerechten
- P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)
Opleidingscode 90301Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)
Opleidingscode 90302
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementenNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W2Checkt de gast in
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijfNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uitNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)
Opleidingscode 90303
Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)
Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap
B1-K2
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2Verkoopt producten
- B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op
B1-K3
Beheert de voorraad
- B1-K3-W1Controleert de voorraad
- B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
Equivalenten van deze opleiding
Fastservice
Opleidingscode 22176Fastservice
Opleidingscode 23084Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Fastservice (Medewerker fastservice)
Opleidingscode 94190Fastservice
Opleidingscode 95430
Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)
Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P4-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
P4-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3Begroot financiën
- P4-K2-W4Bewaakt financiën
- P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 90687Kok (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 93360Kok
Opleidingscode 95100Kok (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 95102